Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie ważne, serwer był mega pomyłką :D

@Mam nadzieję, że o 21 będzie już działać :D

Ano, bo troszku nudno tak bez Shadowa. xD Tam przynajmniej jest coś do roboty... :x

Opublikowano

Jakież to jest dobijające. -,- W końcu znalazłam fajny serwer, a ten zdycha co chwile. T.T

Mam nadzieję, że będzie, bo chciałabym pograć. xD

"Ten serw to totalne gunwo. Poza fajnym Juno (wręcz zajebistym) to jest to totalne p2w, ceny w IS z dupy i w ogóle bez sensu. "

Najpierw Hejt potem Like ^^

ubh6c.png
Opublikowano

"Ten serw to totalne gunwo. Poza fajnym Juno (wręcz zajebistym) to jest to totalne p2w, ceny w IS z dupy i w ogóle bez sensu. "

serv totaly szajs bo nawet bludiego złapać nie mogli xD

#administracja szajsowata ale pomysly fajny ;x jakie nagrody sie dostawalo za sciaganie znajomych?

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

No, bo myślałam, że jest beznadziejny, ale pograwszy tam chwilę stwierdzam, że jednak naprawdę daje radę. ^^

#administracja szajsowata ale pomysly fajny ;x jakie nagrody sie dostawalo za sciaganie znajomych?

MS +23, special tokeny (150) i 15 event boxów, z których fajne nagrody lecą. :P Z tego, co wiem za każdego kolejnego przyjaciela jest wyższa nagroda, ale można wziąć tylko 4. :P

Opublikowano

Chodziło bardziej o naprawienie crashu a nie łapanie idiotów, ale mniejsza.

Dostajesz MS (zależy którą osobę już ściągnęłaś), event boxy, special tokeny chyba i coś tam jeszcze.

Ja za ostatniego (czwartego) dostałam MS +28, MS +26, 25 Reward Boxów, 150 z każdego materiału potrzebnego na set 185 oraz 10kkk.

---

Server off, bo VPS szwankuje, ale dzisiaj Admin powiedział że będzie włączony a za te wszystkie problemy dostaniemy 10k cashu.

Opublikowano

Chodziło bardziej o naprawienie crashu a nie łapanie idiotów, ale mniejsza.

Dostajesz MS (zależy którą osobę już ściągnęłaś), event boxy, special tokeny chyba i coś tam jeszcze.

Ja za ostatniego (czwartego) dostałam MS +28, MS +26, 25 Reward Boxów, 150 z każdego materiału potrzebnego na set 185 oraz 10kkk.

---

Server off, bo VPS szwankuje, ale dzisiaj Admin powiedział że będzie włączony a za te wszystkie problemy dostaniemy 10k cashu.

Huh, nie pogardziłabym MS-em +28. ^^ Tylko akurat jak namówiłam 3 osoby na granie tutaj to serwer padł. xD

Opublikowano

Huh, nie pogardziłabym MS-em +28. ^^ Tylko akurat jak namówiłam 3 osoby na granie tutaj to serwer padł. xD

Jeszcze nie padł, ale teraz jest off. ^^ Myślę, że szybko ogarną.

wirgj7.png

edit: Cofam kuźwa, zgłupiałam.

18nz4d.png

Chyba temat można zamknąć... o.O

Opublikowano

wirgj7.png

Padł, w sensie, że zdechł, bo crash. -,- Pewnie otworzą o 20, kiedy ja będę wychodzić. -,-

Opublikowano

wirgj7.png

edit: Cofam kuźwa, zgłupiałam.

18nz4d.png

Chyba temat można zamknąć... o.O

No dajcie spokój.... dlaczego zamykają ? nie stać ich opłacić tego VPS'a ? ;/ przecież nie żyją w kraju,w którym my :D nie zarabiają 1200 zł ;x shit... ale to na pewno potwierdzone info ? :x pisałaś z nią po tym poście ostatnim ??

@No mają problem z tym crashem,ale co ? nie poradzą sobie ? to dlaczego nie poszukają pomocy u kogoś innego kto się zna na tym ?;x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie dali rady naprawić tego crashu, a jako że im się VPS skończył to postanowili zamknąć serwer. Tak, potwierdzone info, powiedziała że ma dosyć hejterów i nie stać ją na opłacanie innych żeby naprawiali serwer w nieskończoność... No cóż, trudno, życie toczy się dalej, trzeba kolejny serwer znaleźć. xD

Opublikowano

Bez jaj, kurwa no... jedyny serwer, który był w miarę spoko i zamykają, bo co? Bo mają problem?

No, też się zdziwiłam jak to przeczytałam. Jeszcze mówiła, że znalazła kogoś kto to naprawi itd... o.O

edit: Jeszcze ją pomęczę, wyciągnę co się da..

Opublikowano

To niezły team miała do ogarniania serwera,przecież takich ludzi się nie bierze,powinno się brać ludzi z doświadczeniem,a nie 17-letnich ludzików,którzy zaczęli grać w LC na prywatnym serwerze i chcą poszpanować że mają GM/GS/Adm na serwerze...to jest już bezsensu...

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Okej, cofam co powiedziałam. To nie chodziło o sam crash, tylko o to że podczas tych crashów została uszkodzona nieźle baza danych... A chyba wiecie co to oznacza, nie?

Opublikowano

Okej, cofam co powiedziałam. To nie chodziło o sam crash, tylko o to że podczas tych crashów została uszkodzona nieźle baza danych... A chyba wiecie co to oznacza, nie?

Kurwa mać, to robi się coś takiego, jak kopia. Naprawia się crash, robi jebany rb, eliminuje przyczynę i uczy się na błędach. Mimo, że Andromida jest miłą osobą to naprawdę głupia z niej baba skoro postawiła serwer, a nawet nie umiała odpowiednio o niego zadbać. Gorzej niż Gambit...

Opublikowano

Kurwa mać, to robi się coś takiego, jak kopia. Naprawia się crash, robi jebany rb, eliminuje przyczynę i uczy się na błędach. Mimo, że Andromida jest miłą osobą to naprawdę głupia z niej baba skoro postawiła serwer, a nawet nie umiała odpowiednio o niego zadbać. Gorzej niż Gambit...

Napisała, że starają się znaleźć ostatnią kopię. Nie chodziło o to, że podczas naprawy coś ona zjebała czy on, tylko podczas crashu coś się zjebało samo.

Opublikowano

Napisała, że starają się znaleźć ostatnią kopię. Nie chodziło o to, że podczas naprawy coś ona zjebała czy on, tylko podczas crashu coś się zjebało samo.

Ale ja rozumiem, że podczas crashu mogło się zjebać. Tylko, że ona chyba ma rozum i mogła się spodziewać takich sytuacji i powinna zrobić kopię!

Opublikowano

Ale ja rozumiem, że podczas crashu mogło się zjebać. Tylko, że ona chyba ma rozum i mogła się spodziewać takich sytuacji i powinna zrobić kopię!

Napisała, że szukają, bo robilii...

Opublikowano

No to niech usunie te postacie,da czas na zrobienie 2-3 kont,i niech da po 10k cashu :D niektórzy się bardzo natrudzili,żeby zrobić eq :D ja w sumie dropiłem kilka h itemy na 185,+ gold +questy ... no trochę tego było,a pograłem tylko dwa dni ;x no co to za jaja są ? :D

Albo jakieś eventy,za który można wygrać cash <np H&S - jak było na AIO> - też cash był do wygrania.. ;p

Tak to jest jak wejdą noobki na serwer,którzy starają się zepsuć grę innym..^.^ nic na to nie poradzimy,wredne Polaczki.

@Jeśli szukają kopii,no to cofam to co powiedziałem wyżej ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Napisała, że szukają, bo robilii...

No to niech znajdą. Skoro robili to muszą mieć. I niech pomyśli, co zrobić, żeby uniknąć pewnych sytuacji. Kurwa, no gorzej niż z dzieckiem. -.- Nie stawia się serwera i nie ściąga ludzi, jeżeli nie jest się pewnym, że chce się go utrzymać przy życiu.

Opublikowano

No to niech znajdą. Skoro robili to muszą mieć. I niech pomyśli, co zrobić, żeby uniknąć pewnych sytuacji. Kurwa, no gorzej niż z dzieckiem. -.- Nie stawia się serwera i nie ściąga ludzi, jeżeli nie jest się pewnym, że chce się go utrzymać przy życiu.

Serwer stoi już długo, ogarnęli wszystko... ostatnio tylko jakieś problemy z którymi rady sobie nie mogli dać (właśnie z tym usuwaniem postaci), mam nadzieję, że mają tą ostatnią kopię.

Opublikowano

Monika...spokojnie,relaaax :D włacz pulpit swój i podziwiaj Lambo ^^

@Ja mam nadzieje że znajdą kopie ! ;x bo nie będe zmieniał serwerów jak rękawiczki :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...