Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy o modzie, ubieraniu się.

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

@UP

Thank you master, że napisałeś za mnie, bo w tym tygodniu wbiłem 30% ... :D

@

Kupujesz chociaż za swoje ? Bo jak tak to kupuj, w sumie to chuj mnie to obchodzi jeśli tak ;)

Mimo wszystko jakis dresik, buty za 60 złotych i wygoda większa niż w gównie za dwa bańki...

Jeśli mówisz to poważnie to masz ostro na bani żeby chodzić w takim czymś :D

@850$ nie wierzę

a jednak. pozdrawiam. no, kupuje "za swoje" x)

rozmyslam teraz nad tym, ale to na wiosne dopiero ;x

http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#ItemSrv.ashx|SeasonId=59I&CollectionId=LAI&ItemId=4&VendorColorId=OTAw&SeasonMemoCode=actual&GenderMemoCode=men&Language=&CountryId=&SubLineMemoCode=shoes&CategoryId=97&ItemResponse=&MenuResponse=&SizeChart=false&ItemTag=true&NoContext=false
Opublikowano

hehs. tyle, ze jak mam wszystko?:>

to co teraz?;_;

Wlasnie czekam na to:

http://www.net-a-porter.com/product/383863

givenchy-bambi-sweatshirt.jpg

Props za Givenchy, szkoda że damski i w takiej wysokiej cenie na którą cie pewnie nie stać, jak jednak na nią oczekujesz to liczę że wstawisz tutaj do tematu zdjęcie z tagiem (karteczka z twoim nickiem).

To właśniejest mój pogląd. Niby z czego miałem to skopiować? Ci którzy kierują się modą są ograniczeni.

Masz jakieś podstawy żeby tak sądzić?

Ludzie, którzy kierują się modą nie są ograniczeni, bo mają wiekszą wyobraźnie niż ty. Ich zainteresowanie powoduje wybicie się z tej szarej kupy.

Uważam tak, że masz swoje głupie twoje myśli, ja rozumiem że to jest twój sposób na życie, ale jeśli uważasz że każdy kto interesuję się modą jest ograniczony to mam podstawę sądzić, że jesteś właśnie takich chłopem, który ubiera tylko szary dres nike i adaśki do tego.

Bywalec
Opublikowano

Props za Givenchy, szkoda że damski i w takiej wysokiej cenie na którą cie pewnie nie stać, jak jednak na nią oczekujesz to liczę że wstawisz tutaj do tematu zdjęcie z tagiem (karteczka z twoim nickiem).

Ludzie, którzy kierują się modą nie są ograniczeni, bo mają wiekszą wyobraźnie niż ty. Ich zainteresowanie powoduje wybicie się z tej szarej kupy.

Uważam tak, że masz swoje głupie twoje myśli, ja rozumiem że to jest twój sposób na życie, ale jeśli uważasz że każdy kto interesuję się modą jest ograniczony to mam podstawę sądzić, że jesteś właśnie takich chłopem, który ubiera tylko szary dres nike i adaśki do tego.

Props, nie jest damski, tylko unisex. props.

spoczko <nie stać mnie>, nie musze nic Ci udawadniac, jak bede mial ochote to wstawie fote, jak nie, to nie. x)

Co myslicie o NW?

http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#ItemSrv.ashx|SeasonId=59I&CollectionId=4OW&ItemId=1&VendorColorId=RFJE&SeasonMemoCode=actual&GenderMemoCode=men&Language=&CountryId=&SubLineMemoCode=shoes&CategoryId=97&ItemResponse=&MenuResponse=&SizeChart=false&ItemTag=true&NoContext=false
Opublikowano

Pewnie jakby modne było chodzeniem z chujem w dupie to typy interesujące się modą byłyby happy, bo przecież łączą to co kochają z tym co modne. Nigdy tego nie zrozumiem jak można chodzić w wyciągniętych damskich szmatach. POZDRO.

Opublikowano

Z mordy dupę robisz. Wstaw fote z tagiem i tyle, wtedy będziemy ci wszyscy gratulować i podziwiać twoją modę. Wielki w słowach może być każdy.

Co do nb, fajny randomowy kolor, radzę się douczyć. Jeżeli uważasz sięza mistrza mody, który chodzi w Givenchy, że kupując/wybierając randomowy kolor nb możesz wybrać różną kolaborację new balanców.

Jeżeli stać cie na givenchy, to stać cie na balenciaga.

Bywalec
Opublikowano

Z mordy dupę robisz. Wstaw fote z tagiem i tyle, wtedy będziemy ci wszyscy gratulować i podziwiać twoją modę. Wielki w słowach może być każdy.

Co do nb, fajny randomowy kolor, radzę się douczyć. Jeżeli uważasz sięza mistrza mody, który chodzi w Givenchy, że kupując/wybierając randomowy kolor nb możesz wybrać różną kolaborację new balanców.

odezwal sie x)

nie, nie uwazam sie za "mistrza mody", a po 2, czerwony to moj ulubiony kolor, wiec wara od niego.

co mysliscie o sukience, ktora Anja Rubik przeznaczyla na WOŚP?

178479_5b2069c_1024x768.jpg

Opublikowano

Mają wyobraźnię, bo ubierają się tak jak jest modnie (czyt. tak jak ktoś ustala)? To się wyklucza.

Dlaczego wszyscy widzą tylko kategorie dres i pedał? Nie ma już nic normalnego?
Opublikowano

odezwal sie x)

nie, nie uwazam sie za "mistrza mody", a po 2, czerwony to moj ulubiony kolor, wiec wara od niego.

Nic sadze ze jestes pierdolonym gejem bro.

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

odezwal sie x)

Nie mówimy kto tu jest mistrzem mody i jakie jest twój ulubiony kolor, tylko chwalisz się rzeczą którą nie posiadasz. Tak samo mogę ja powiedzieć, że na moim podwórku stoi ferrari f12, ale zdjęcia wrzucę jak będę chciał.

Nie rób z siebie pajaca wrzucając marki których nie miałeś nawet w ręku.

Jak tak fitujesz to dobrze wiesz, że hajpu nie będzie jak masz bluzy/swetry givenchy, pasek lv pewnie masz, a zawalisz buty nb, a na koniec człowieku nie ośmieszaj się znowu.

#czekamnazdjecieztagiem #znawcomody

Bywalec
Opublikowano

Nie mówimy kto tu jest mistrzem mody i jakie jest twój ulubiony kolor, tylko chwalisz się rzeczą którą nie posiadasz. Tak samo mogę ja powiedzieć, że na moim podwórku stoi ferrari f12, ale zdjęcia wrzucę jak będę chciał.

Nie rób z siebie pajaca wrzucając marki których nie miałeś nawet w ręku.

Jak tak fitujesz to dobrze wiesz, że hajpu nie będzie jak masz bluzy/swetry givenchy, pasek lv pewnie masz, a zawalisz buty nb, a na koniec człowieku nie ośmieszaj się znowu.

#czekamnazdjecieztagiem #znawcomody

przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedz. spoko, miej sobie nawet i 34642345 czolgow, nie przeszkadza mi to.

nie mialem w rekach? hehs, ktos tu ma kompleksy. jak kupuje givenchy, to nie moge juz kupic tanszych rzeczy? jestes smieszny.

jak na razie to ty robisz z siebie pajaca. pozdrawiam.

Wracajac do tematu, jaka jest Wasza opinia o sukience w/w?

Opublikowano

@UP

Zgadzam się w 100%. Trzeba być debilem, żeby za pieniądze które można dać na zajebistego procka czy kartę graficzną do kompa (ew. rp w lolu) kupić jakieś rozciągane szmaty na miesiąc. Niektórym już się ciałkiem pojebało od tej "mody"...

Widać że chodzisz do 6 klasy, jak można wydać kase na RP ?! Jesteś młodym cebulakiem stać go to stać i to właśnie #swag a ty musisz odkładać cały rok na procesor. Patrzy tylko jak on ma wyjebane że kupuje "szmaty" za 1500 8)

Opublikowano

przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedz. spoko, miej sobie nawet i 34642345 czolgow, nie przeszkadza mi to.

nie mialem w rekach? hehs, ktos tu ma kompleksy. jak kupuje givenchy, to nie moge juz kupic tanszych rzeczy? jestes smieszny.

jak na razie to ty robisz z siebie pajaca. pozdrawiam.

Wracajac do tematu, jaka jest Wasza opinia o sukience w/w?

zasada na forach streetowych jest taka, że jeśli czymś się chwalisz, to musisz to pokazać i udowodnić to zdjęciem.

#czekamnafote

Opublikowano

Widać że chodzisz do 6 klasy, jak można wydać kase na RP ?! Jesteś młodym cebulakiem stać go to stać i to właśnie #swag a ty musisz odkładać cały rok na procesor. Patrzy tylko jak on ma wyjebane że kupuje "szmaty" za 1500 8)

Rozrywka w postaci gier video, a wyglądanie jak idiota to dwie różne rzeczy. Mimo to, wyglądanie jak idiota dla niektórych jest rozrywkom, także twoje pytanie brzmi tak, jak ja bym się zapytał " jak można wydawać kase na rozrywkę ?!" :) Btw. mnie też stać na moje hobby tj. motocross, a jakoś nie sram tym na lewo i na prawo (zarabiam u rodziców większą ilością pracy domowej i celującymi wynikami w nauce).

A, i tak przyokazji2 "swag" znaczy secreatly we are gay. W tym wypadku de facto pasuje...

@

Noooo, wygląda ok, ale mi osobiście się nie podoba aż tak, żeby za to płacić kupe forsy ;p. A, i daj zdjęcie tego co ci przyszło. :P

21515.jpg

Opublikowano

Słaby gust masz, bo lepiej kupić z drugiej ręki (nowe) 4 bready lub white cementy, tylko cena jest 2 - 3 x jak twoja lipna cw jordanów 4.

Widzę, że jarasz się polskimi brandami typu prosto itd.

O gustach się nie dyskutuje to po pierwsze a po drugie skąd wywnioskowałeś, że jaram się prosto :O?

Dzisiaj mi doszedł T-shirt z Majors'a ( W takich firmach gustuje )

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Bywalec
Opublikowano

Rozrywka w postaci gier video, a wyglądanie jak idiota to dwie różne rzeczy. Mimo to, wyglądanie jak idiota dla niektórych jest rozrywkom, także twoje pytanie brzmi tak, jak ja bym się zapytał " jak można wydawać kase na rozrywkę ?!" :) Btw. mnie też stać na moje hobby tj. motocross, a jakoś nie sram tym na lewo i na prawo (zarabiam u rodziców większą ilością pracy domowej i celującymi wynikami w nauce).

A, i tak przyokazji2 "swag" znaczy secreatly we are gay. W tym wypadku de facto pasuje...

@

Noooo, wygląda ok, ale mi osobiście się nie podoba aż tak, żeby za to płacić kupe forsy ;p. A, i daj zdjęcie tego co ci przyszło. :P

jeszcze mi nie przyszło?

O gustach się nie dyskutuje to po pierwsze a po drugie skąd wywnioskowałeś, że jaram się prosto :O?

Dzisiaj mi doszedł T-shirt z Majors'a ( W takich firmach gustuje )

o, Majors, znam, krakowska marka.

Opublikowano

panowie temat jest ciekawy, można popatrzeć na gusta innych, więc byłoby szkoda, żeby go zamknęli przez jakiegoś kszysza z marnym prowem, więc proponuje nie zwracać na niego uwagi B)

@top

Air-Max-1-Essential-White-Blue-Grey-4-54

Ja chodzę w takich i jestem zadowolony.

Opublikowano

ELOCZKA

chodzę w takich butach:

pol_pm_Reebok-buty-Classic-Leather-R12-U

do tego, jakieś dżinsy zwężane lub dresy bawełniane i bluza najlepiej bez kaptura. co tam?

Opublikowano

panowie temat jest ciekawy, można popatrzeć na gusta innych, więc byłoby szkoda, żeby go zamknęli przez jakiegoś kszysza z marnym prowem, więc proponuje nie zwracać na niego uwagi B)

@top

Air-Max-1-Essential-White-Blue-Grey-4-54

Ja chodzę w takich i jestem zadowolony.

Raczej nie on jest tutaj problemem bo wrzuca zdjęcia zgodnie z tematem.

Problemem są Ci którzy zaglądają innym do portfela. Przyznam się bez bicia, że wole wydać kasę na ciuchy niż komputer, chlanie czy jaranie. Także 500-700zł za buty nie jest wielkim problemem... a jeśli ktoś woli iść na imprezę 2-3 razy w miesiącu i stracić po 100-150zł to już jest jego wybór. Ja mam inne upodobania i nie wpierdal** się w życie innych.

Także wszyscy którzy nie trzymają się tematu lepiej niech go opuszczą w spokoju bo takie hejtowanie przez internet jest jak seks przez skarpetę, 0 satysfakcji.

Cia

Buuuum

6ra9.jpg

Klapki w tle jako dodatek ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

jeszcze mi nie przyszło?

o, Majors, znam, krakowska marka.

To w takim razie jak ci przyjdzie to wstaw fote.

Podejrzewam, że mam więcej hajsu niż ty. Wiem, że masz ok. 17 - 19 lat. Widziałem, że zarabiasz na to i kupujesz wszystko. Zarabiasz 20 tys miesięcznie? Proszę cie chłopcze, robisz z siebie debila jawnie.

Wejdź na np. asd, napisz to wszystko w odpowiednim temacie np. 'co ostatnio kupiłeś', ' w czym ostatnio chodziłeś', tam cie zjadą jak szmate, bo co ja tu sam mogę zrobić.

Poza tym ludzie którzy chwalą się tym, że mają coś lub, że kupują bardzo szybko chcą się tym pochwalić, a widzę, że na forum bardzo chętnie się chwalisz - lecz niestety tylko słownie.

@VSVP wielki upp

Opublikowano

@

SWAG jest to również lansowanie się ciuchami, butami itp. ogólnie pokazywanie, że ma się dużo kasy ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...