Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy o modzie, ubieraniu się.

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i git, Tobie się podoba. Bez spiny :)

btw miałem kiedyś takie buciki ale był lans w szkole :D

Trekingowe czy sportowe :P ?

Co do butów to zazwyczaj w pracy chodze w takich

_DSC0072-sklep.jpg

Stanowczo polecam jak ktoś chce kogoś mocno skopać:D (żart oczywiście)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Trekingowe czy sportowe :P ?

Sportowe oczywiście :)

Z racji, że stopa od tamtego czasu nie za bardzo mi urosła nadal ich używam na praktykach bo są już stare także wiesz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Sportowe oczywiście :)

Z racji, że stopa od tamtego czasu nie za bardzo mi urosła nadal ich używam na praktykach bo są już stare także wiesz.

Buty wyjebane i do tego poduszka powietrzna jak sie zakąda po chodzeniu w butach taktycznych to odrazu ulga idzie xD

No ale dobre są do biegania ćwiczenia jak i na codzień polecam każdemu.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Buty wyjebane i do tego poduszka powietrzna jak sie zakąda po chodzeniu w butach taktycznych to odrazu ulga idzie xD

No ale dobre są do biegania ćwiczenia jak i na codzień polecam każdemu.

Niewiele gorsze od maxów ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Panowie, panie i geje o co te spiny? Zupełnie was nie rozumiem. Typ wstawia zdjęcia jakiś drogich szmat a wy się spinacie...

Wyluzujcie trochę i tyle. Nie musicie mu życia układać. Jak ma na tyle kasy i sobie kupuje takie drogie rzeczy to spoko, niech sobie kupuje.

Jeżeli jest odwotnie i nie ma tyle kasy a tylko pisze że to czy tamto ma to też spoko. Niech sobie popisze i już :)

Rzecz jasna dla mnie taki sposób ubierania się jest niedopuszczalny przez osobnika płci męskiej no ale co mnie tam ;)

HBV27j.png

Bywalec
Opublikowano

To w takim razie jak ci przyjdzie to wstaw fote.

Podejrzewam, że mam więcej hajsu niż ty. Wiem, że masz ok. 17 - 19 lat. Widziałem, że zarabiasz na to i kupujesz wszystko. Zarabiasz 20 tys miesięcznie? Proszę cie chłopcze, robisz z siebie debila jawnie.

Wejdź na np. hype5, napisz to wszystko w odpowiednim temacie np. 'co ostatnio kupiłeś', ' w czym ostatnio chodziłeś', tam cie zjadą jak szmate, bo co ja tu sam mogę zrobić.

Poza tym ludzie którzy chwalą się tym, że mają coś lub, że kupują bardzo szybko chcą się tym pochwalić, a widzę, że na forum bardzo chętnie się chwalisz - lecz niestety tylko słownie.

@VSVP wielki upp

#BUL #DUPY

jebie mnie jakies twoje forum z dresiarskimi szmatami. widze, ze wlasnego zycia nie masz, skoro, az tak interesujesz sie moim. co moze, mam ci jeszcze wyslac rachunki, albo stan konta bankowego?

to ty sie juz nie pograzaj. ja chce sie na sile pochwalic? hehs, jest temat, to korzystam X). btw. nie mam 17-19 lat :/, kolejny fake.

Co myslicie o ubraniach od Jeremiego Scotta? <najnowsza kolekcja dla ADIDAS i Moschino>

Opublikowano

pol_pl_Demonologia-Jaraj-Sie-Albo-T-shir

Na wychowawczą w takim przyjść xD

Ja tam jeansy, koszula i buty. Jutro dam zdjęcie =D

gimbologia wszędzie ;_;

@topic

ja lubie ubrać jakieś jeansy, polóweczka i styl na każdą okazje :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

#BUL #DUPY

jebie mnie jakies twoje forum z dresiarskimi szmatami. widze, ze wlasnego zycia nie masz, skoro, az tak interesujesz sie moim. co moze, mam ci jeszcze wyslac rachunki, albo stan konta bankowego?

to ty sie juz nie pograzaj. ja chce sie na sile pochwalic? hehs, jest temat, to korzystam X). btw. nie mam 17-19 lat :/, kolejny fake.

Co myslicie o ubraniach od Jeremiego Scotta? <najnowsza kolekcja dla ADIDAS i Moschino>

Tak, masz rację. Zwróciłeś na siebie uwagę, sprowadzając wszystkich na temat, że jestem gejem. Teraz próbujesz zwrócić na siebie uwagę, że ubierasz się z klasą i po 5 tysięcy złotych markowe ubrania.

Napisałeś słowa 'forum z dresiarskimi szmatami', poniżyłeś się chłopie teraz. Jestem teraz w 100% pewien, że nie posiadasz ani jednej rzeczy owych produktów i nie masz nawet krzty klasy, aby się do nich nawet przystosować.

Robisz z siebie forumowego pajaca, udajesz kogoś kim nie jesteś, okłamujesz sam siebie. Chwalisz się, że posiadasz wszystko, zarabiasz na to itp, jesteś gówniarzem który nie ma potrafi zarobić na siebie, sądząc po twojej mentalności i nawet młodym wieku musiałbyś wyciągać 20 tys. miesięcznie jesli kupujesz tak drogie rzeczy.

Btw. chcesz się na siłę pochwalić tym czego nie masz. Poza tym nie masz gustu, jesteś typowym bezguściem. Poza tym ja ciągle będę to powtarzać w formie/kategorii ubrań panuje zasada chwalisz się czymś - pokaż to.

Przykro mi - zrobiłeś z siebie debila.

eot.

Opublikowano

#BUL #DUPY

Zbanujcie tego kszysza bo jego orientacja mnie obraża. Tu jest Polska i z dupy powinno wychodzić, a nie wchodzić do kurwy nędzy.

Wpadnij pod pociąg zrobisz coś dla społeczeństwa onzinojuhc

Opublikowano

Raczej nie on jest tutaj problemem bo wrzuca zdjęcia zgodnie z tematem.

Problemem są Ci którzy zaglądają innym do portfela. Przyznam się bez bicia, że wole wydać kasę na ciuchy niż komputer, chlanie czy jaranie. Także 500-700zł za buty nie jest wielkim problemem... a jeśli ktoś woli iść na imprezę 2-3 razy w miesiącu i stracić po 100-150zł to już jest jego wybór. Ja mam inne upodobania i nie wpierdal** się w życie innych.

Także wszyscy którzy nie trzymają się tematu lepiej niech go opuszczą w spokoju bo takie hejtowanie przez internet jest jak seks przez skarpetę, 0 satysfakcji.

Cia

Buuuum

6ra9.jpg

Klapki w tle jako dodatek ;)

Parka czyja?

Bywalec
Opublikowano

Tak, masz rację. Zwróciłeś na siebie uwagę, sprowadzając wszystkich na temat, że jestem gejem. Teraz próbujesz zwrócić na siebie uwagę, że ubierasz się z klasą i po 5 tysięcy złotych markowe ubrania.

Napisałeś słowa 'forum z dresiarskimi szmatami', poniżyłeś się chłopie teraz. Jestem teraz w 100% pewien, że nie posiadasz ani jednej rzeczy owych produktów i nie masz nawet krzty klasy, aby się do nich nawet przystosować.

Robisz z siebie forumowego pajaca, udajesz kogoś kim nie jesteś, okłamujesz sam siebie. Chwalisz się, że posiadasz wszystko, zarabiasz na to itp, jesteś gówniarzem który nie ma potrafi zarobić na siebie, sądząc po twojej mentalności i nawet młodym wieku musiałbyś wyciągać 20 tys. miesięcznie jesli kupujesz tak drogie rzeczy.

Btw. chcesz się na siłę pochwalić tym czego nie masz. Poza tym nie masz gustu, jesteś typowym bezguściem. Poza tym ja ciągle będę to powtarzać w formie/kategorii ubrań panuje zasada chwalisz się czymś - pokaż to.

Przykro mi - zrobiłeś z siebie debila.

eot.

hahaha, ales ty dowcipny, zarcik ci sie wyostrzyl na nowy rok. Kimkolwiek jestes. W jakim temacie zwracam uwage na temat "ze jestem gejem"? Znow cie poprawie, jestem hetero**. Ostatni raz pisze, w dupie mam twoje zdanie i to czy myslisz, ze to mam czy nie. Mam inne rzeczy wazniejsze do zrobienia, ale widac, ze ty nie masz, skoro az tak interesujesz sie moja osoba. Co do zarobkow to juz ci na to odpowiedzialem, chuja cie to obchodzi. Przykro mi stwierdzic, lecz to ty zrobiles z siebie debila. Skoro jestes takim cwaniaczkiem, znasz sie na modzie, masz wszystko lepsza <bo skoro krytykujesz, to musisz przecież sie na tym znac i miec w rece najlepsze ciuszki> to sie ujawnij, wstaw swoje zdjecie, swoj mix.

Pozdrawiam #bul #dupy

Ps. Nigdy mi nie dorownasz :)

Co do tematu, wolicie robic zakupy w centrach handlowych, przez internet, czy moze w malych sklepikach?

Opublikowano

Jak już pokazujecie w czym chodzicie, to też pokaże xD

BLUZA MURZYN xD

37699.732179.L.wrung_division-name_box_h

17604_1.jpg

Buciory

pol_pl_Buty-NIKE-AIR-FORCE-1-MID-%6007-3

Syf

Dla mnie te spodnie nie mają w ogóle wyglądu.

pol_pl_Demonologia-Jaraj-Sie-Albo-T-shir

Na wychowawczą w takim przyjść xD

Ja tam jeansy, koszula i buty. Jutro dam zdjęcie =D

Przydź do szkoły w koszulce pokaże ci cycki za ciastko to będzie hit.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Zwykła koszula, bluza z kapturem, jeansy i buty firmy krzak. To wszystko. Moim zdaniem moda jest dla głupich i tych, co własnego zdania nie mają. Okej, niech każdy ubiera się jak chce, ale jak ktoś mi mówi że ubiera ciuchy warte 500+ zł bo ktoś tam gdzieś powiedział że to modne, to strzelam klasycznego facepalma

Opublikowano

Syf

Dla mnie te spodnie nie mają w ogóle wyglądu.

Przydź do szkoły w koszulce pokaże ci cycki za ciastko to będzie hit.

Syf to możesz mieć Baki w pokoju xD

Spodnie mam inne ale nie chciało mi się szukac.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

hahaha, ales ty dowcipny, zarcik ci sie wyostrzyl na nowy rok. Kimkolwiek jestes. W jakim temacie zwracam uwage na temat "ze jestem gejem"? Znow cie poprawie, jestem hetero**. Ostatni raz pisze, w dupie mam twoje zdanie i to czy myslisz, ze to mam czy nie. Mam inne rzeczy wazniejsze do zrobienia, ale widac, ze ty nie masz, skoro az tak interesujesz sie moja osoba. Co do zarobkow to juz ci na to odpowiedzialem, chuja cie to obchodzi. Przykro mi stwierdzic, lecz to ty zrobiles z siebie debila. Skoro jestes takim cwaniaczkiem, znasz sie na modzie, masz wszystko lepsza <bo skoro krytykujesz, to musisz przecież sie na tym znac i miec w rece najlepsze ciuszki> to sie ujawnij, wstaw swoje zdjecie, swoj mix.

Pozdrawiam #bul #dupy

Ps. Nigdy mi nie dorownasz :)

Co do tematu, wolicie robic zakupy w centrach handlowych, przez internet, czy moze w malych sklepikach?

Ja pochodzę z bardzo znanych for streetwearowych i ogarniam temacik. Chwalić to się każdy moze, pokazac nie ma komu. Jestes zwyklym bachorem, nie masz ani pracy, ani tych rzeczy, jestes tylko typowym pozerem. Nie krytykuję, stwierdzam to ze zebys pokazal fote z tagiem, nie jestes w stanie tego zrobic to nie masz tego, wiec nie chwalisz sie tym. Nie prosilbym cie o zdjecie jesli nie zaczalbys robic z siebie blazna. Mieć najlepsze ciuszki nie oznacza (tak jak ty myslisz) najdrozsze. Nie bede ci sie chwalil, mam sporo rzeczy markowych, mase butow, ale po co mam o tym pisać? To tylko dyskusja co o tym myslimy a nie o czym sobie marzymy.

*swoj mix

** chyba swoj fit

Ja dupy z geby nie robie. Ciao bambino, nakrecam sie dalej.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat przywrócony (dzięki @Miszczu :v). Rozmowy wyłącznie na temat streetwearu, sneakersów no i ogólnie mody. Zaznaczam, że wszystkich śmieszków, gości, którzy wjeżdzają na inne osoby z powodu tego, że noszą rurki, mają taki a inny portfel i tego jak się ubierają będę karał. Żeby podbić temat nie na sucho, to zastanawiam się nad fluxami, i czymś z bershka, mianowicie:

1115242401_1_1_1.jpg?timestamp=139748330

Podbiję też @VSVP bo może nadal chce kręcić dyskusje w tym temacie.

Opublikowano

No i co, tak bardzo Cię boli, że ktoś interesuje się modą? Pomyśł tą główką zanim coś napiszesz.

btw; jak mówiłem - tak zrobiłem, punkty dostałeś.

Opublikowano

No i co, tak bardzo Cię boli, że ktoś interesuje się modą? Pomyśł tą główką zanim coś napiszesz.

btw; jak mówiłem - tak zrobiłem, punkty dostałeś.

Ty pomyśl tą cipką co nosisz w rurkach

JEBAĆ PEDAŁÓW

Opublikowano

Wszystko jasno i na temat.

to-nie-jest-tak-ze-wspolczesni-faceci-lu

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

wiecie co, rozmawiałem z wieloma osobami.

wszyscy, którzy choć odrobinę nie przykładają się do swojego wyboru są jeszcze za młodzi, najlepiej tieny, szelesty, skarpety do połowy łydki, łyso na czole i czapka 90 stopni i ramiona rozwarte jakby nosił baniaki po benzynie.

ubieranie się i wygląd przyjdzie z czasem. sam kiedyś w gimnazjum nie przykładałem do tego takiej uwagi, potem szkoła średnia, co raz to poważniejszy się człowiek robił, wiec i chciał wyglądać.

mój wygląd polega jednak na dość nietypowej modzie, nie kreowanej na sieciówkach, bądź znanych markach. 

ja rozumiem, że niektórzy pomyślą że robi się to dla szpanu bądź dla typowego 'swagu', ja sam jako ja wiem, że idąc przez Warszawę w asicsach za 600 zł z sole spaghetti wiem że tej marki raczej nikt nie zna, bądź niewielka część osób, która choć odrobinę interesują się szwagrowaniem. reasumując to - nosząc takie ubrania i tak wiem, że nikt tego nie zna, raczej mało kto takie coś ma to i tak mam wewnętrzną radość z siebie.

aczkolwiek nie mam żadnego uprzedzenia do typowych studenciaków czy kogoś kto założy jakieś jeasny i bluzę, jak najbardziej na tak. gorzej irytuje mnie to, że ktoś wygląda jak wieśniak a naśmiewa się z innych, bądź uważa że sam jest tym szwagronem bo założy authenticy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...