Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy o modzie, ubieraniu się.

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, szukałem tematu dłuższą chwile (nawet Makina pytałem B)) ale nie znalazłem.

Więc strzelam topic, luźne rozmowy o ubieraniu się, modzie ogólnie. Spostrzeżenia, opinie, co polecacie, w czym chodzicie na codzień, co zamierzacie kupić, a nad czym się zastanawiacie.

Aktualnie, zamówiłem dziś na worldboxie.

w44_80144_dsc_1054_.jpg

air jordan 1 mid white

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyneczki na wielkim propsie. Choć w ostatnim czasie bardziej przypadły mi reeboki do gustu.

Co do np. spodni do tych jordanów to ja uwielbiam jeansy od rocawear :)

ex

Opublikowano

Też się właśnie zastanawiałem nad tymi jordanami ^^ Może kupię, ale to na wiosnę, bo teraz i tak bym nie chodził, a w dodatku hajsu nie mam.

Aktualnie w takich butach chodzę:

bright-mid-7444.349x377-s.jpg

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak sie ubieram?

Jak chlopak. Dresy/jeasny luxne bluzki, luxna kurtka.

Buty, nike . Nie wiem jaki model. Ale są fajne .

Zamierzam kupić jeszcze 2x dresy oraz kolejne buty. Tylko nie wiem jakie.

'' (...) Jeżeli jesteś chłopakiem i golisz sobie nogi, nie zapomnij jeszcze o piździe ''

Opublikowano

Też się właśnie zastanawiałem nad tymi jordanami ^^ Może kupię, ale to na wiosnę, bo teraz i tak bym nie chodził, a w dodatku hajsu nie mam.

Aktualnie w takich butach chodzę:

bright-mid-7444.349x377-s.jpg

Spoko są. Jak celujesz w jordany to ewentualnie możesz pomyśleć też nad inną wersją kolorystyczną albo wyłożyć w phaty (niżej). No i jak będziesz brał to daj znać, to podrzucę Ci kupon na worldboxie -50zł.

w44_61868_img_5868500_.jpg

Opublikowano

Jak sie ubieram?

'' (...) Jeżeli jesteś chłopakiem i golisz sobie nogi, nie zapomnij jeszcze o piździe ''

zalezy w jakim sensie mówisz , bo nie powiedział byś tego kulturyście który wazy 140 kg

Co do mody chuj mnie to obchodzi

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak sie ubieram?

SORY BUG

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Cena producenta to jakieś cztery bańki, ale na worldboxie masz teraz za trzy stówy + rabat na -50zł to wychodzi Ci lekko 250zł. ;)

Opublikowano

Ja sie ubieram tak :)

Spodnie mniejwiecej mam podobne co na zdj ;p I dochodzi do tego jakas czapka smerfetka a na lato full cap :P

attachicon.gif

new-yorker-bluzy-kolekcja-jesien-zima-2012-2013-bluza-meska-2.jpg

attachicon.gifRC.jpg

attachicon.gif1.jpg

Ostatnio do mnie przyszło.

http://mostrami.pl/product-pol-11762-Sweter-FAIR-PLAY-z-krotkim-rekawem-blekit.html

pol_pl_Sweter-FAIR-PLAY-z-krotkim-rekawe

<3

do tego czarne skinny jeansy, conversy, lub botki <chłodne dni>

#prowo

@Na razie ubieram się w dresy, szalik legii i glany. Do tego jeszcze zdarzają się full capy

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Ja nie mogę nie nosić bluzy z kapturem (stonowana kolorystyka), czarnych jeansów, a z butami nie ma problemu, bo mam jedną parę adidasów :P

Opublikowano

Jakieś pedałki siedzą sobie gdzieś tam daleko i wymyślają jaki by tu bardziej [tu styl, który jest prezentowany we wpsółczesnym 'malarstwie'] set skomponować. Moda nie jest tym co na prawdę się podoba, tylko tym co jest dziwniejsze i wywołuje rozgłos nie z powodu swojego wyrafinowania, a z powodu kontrowersyjności. Moda nie jest dla ludzi, tylko dla artystów chcących się wyrużnić absurdem. Tak jak to jest ze współczesnym malarstwem. MODA NIE JEST DLA LUDZI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...