Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie zagram, Ty sie lepiej Marcel zajmij botem do sf na androida. :D Jak już serwer wypali, to zrobisz na Androida? :D:O Tu jbc masz dużo pomocy:

http://sf.kalais.net/
Opublikowano

Ludzie, ja sie nie dziwie czemu marcel tak dlugo robi serwer, jak co 2 post ludzie pisza " Daj linka do strony " " Kiedy serwer " No ludzie przeczytajcie pierwsza strone, tam macie informacje kiedy serwer bedzie czy tam link, niektorzy ludzie na forum doprowadzaja mnie do rozpaczy jak czytam :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Co tu się dziwić skoro sama podstawówka ( praktycznie ) interesuje się tym tematem. Więc twoja złość nie ma sensu.. oni jeszcze nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem. 

Dajmy takiego "SoCzwany KoJot" mój 5 letni brat ma więcej oleju w głowie niż on. 

I teraz napiszcie dwadzieścia postów w stylu "Pytania na temat kiedy będzie serwer, nie przyśpiesza prac Marcela" 

Opublikowano

Myślę, że wypowiedzi typu "Daj linka do strony" czy "kiedy będzie on" w żaden sposób nie wpływają na prędkość pracy Marcela ;). Zależy to po prostu od ilości czasu jakim dysponuje ...

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Co tu się dziwić skoro sama podstawówka ( praktycznie ) interesuje się tym tematem. Więc twoja złość nie ma sensu.. oni jeszcze nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem. 

Dajmy takiego "SoCzwany KoJot" mój 5 letni brat ma więcej oleju w głowie niż on. 

I teraz napiszcie dwadzieścia postów w stylu "Pytania na temat kiedy będzie serwer, nie przyśpiesza prac Marcela" 

Co z tego że podstawówka, masz jakiś problem, każdy może sobie w tą gre grać i się zapytać co i jak.

I co ma szybkość pracy Marcela do ilości postów w tym temacie, odpowiedź: NIC

I LordDemont już wysłałem rapka za obraze

Opublikowano

uc2nml.jpg

Dalej pokazałeś ze nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć. Nigdzie cie nie obraziłem pis yoł. 

Po co dajesz fałszywa date, ty pro programisto który potrafi zrobić wszystko oprócz odpalenia sieci w hamachi?

Opublikowano

A Szanowni Global Moderatorzy, zamiast zobaczyc w temacie jaki "BURDEL" sie robi to wola warnowac dzieci, niech ktos zacznie ogarniac ten temat, bo juz flamewar sie zaczyna.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ludzie, ja sie nie dziwie czemu marcel tak dlugo robi serwer, jak co 2 post ludzie pisza " Daj linka do strony " " Kiedy serwer " No ludzie przeczytajcie pierwsza strone, tam macie informacje kiedy serwer bedzie czy tam link, niektorzy ludzie na forum doprowadzaja mnie do rozpaczy jak czytam :D

Ta na pewno czyta posty godzinę i myśli o nich.

Mnie do rozpaczy doprowadzają osoby które zaczynają coś robić, zapowiedaja to i rzucają. A może udają, że zaczęli coś zrobić? Chyba coś o tym wiesz.

Co do tematu. Kogo mamy pytać jak nie Marcela? Ciebie? Pff.

Opublikowano

Za godzine wlaczam serwer, na poczatek dam limit 50 zarejestrowanych, jak wczesniej mowilem, kto pierwszy ten lepszy. Postaram sie nieaktywne postacie usuwac. Nie zdazylem skonczyc walki w wiezy wiec bedzie ona wylaczona. Mozna nadal wejsc i ubrac pomocnikow jak by ktos chcial sprawdzic jak to wszystko dziala. Poza tym dodalem zmiane wygladu, bron na start i event epicki. Jezeli serwer nie bedzie duzym obciazeniem dla mojego PCta to zostawie go na dluzej niz zwykle

Opublikowano

Reje nie działa

Notice: Undefined variable: db in C:\Users\hp\Google Drive\sf_server\www\register.php on line 68

Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in C:\Users\hp\Google Drive\sf_server\www\register.php on line 68

Opublikowano

W 2 min 50 osob, nie zdążyłem szkoda :/ potestowal bym :D Jak komuś sie znudzi może wysłać pasy :p

Opublikowano

Lepiej postawić na vps'ie od hersena, każdy potestuje, a lagów nie będzie.

Ta jak nie ma czasu swojego postawić^^

Nie założyłem konta, kod mi się ładował z minutę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...