Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wchodzilem na snfprivate.tk i najpierw nie mam lacza a teraz robie konto klikajac w register tam w temacie i nie ogarniam co dalej...

Naprawde musicie odrazu wyzywac ludzi i uzywac wulgaryzmow? mowilem ze jestem owy w sf i na forum mpc takze....

Serwer jest wyłączony dlatego przekierowuje cię do epvp..

nostaleh.png
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoj wlaczony, tak tylko ze to sa pliki marcela i podajesz sie ze to ty je zrobiles w 100% sadzac po tych plikach przez te hamachi to ty niemasz 90% serwera w porownaniu do marcela on ma juz prawie wszystko a ty masz lochy zbugowane cale, latwo sie na konta mozna wlamywac.. czlowieku ty bys wyszedl na dwor czy cos bo naprawde masz z 10 lat, klamiesz ze marcel ma z toba wspolprace czy cos na hamachi zaczales wyzywac mnie jesli zapytalem sie o cos po czym usunales z sieci..

Myslisz ze marcel znowu zrobiblad ze konta bedziesz botami robil? Tak? Dlatego ten limit ustawil.. nie doceniasz jego pracy i tyle.

Ja robił konta śmieszny jesteś wzoruje się na nim to mój autorytet.To ty mi robiłeś botami konta idioto. Współpracy z nim nie mam. Lochy mam full oprócz wieży... Mam 16 lat i się tego nie wstydzę i to nie ja sram lub bekam przy rozmowie na skype. Nie wyzywałem cię.Chciałeś wyłudzić odemnie pliki. Ciekawe skąd miałbym pliki marcela :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak, atakuje Ci kontami boty jak mam calkiem nowego kompa i niemam nic czym moglbym cie atakowac..
Plikow nie chce wyludzic bo sie tym gownem nie zajmuje ( ZAPRZEPROSZENIEM ) Pliki marcela masz z fanpage od czechow bo wiem nawet jak wyglada co i jak, niemasz plikow marcela tak? Dziwne ze jak wbijesz na serwer marcela masz ramke taka sama jak na twoim serwerze, takie same jezyki jak u marcela? Dziwne nieprawda? Jakbys napisal wlasne pliki bylo by to inaczej.

Klamiesz jak z nut u chopina...:(

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Przykro mi mam tylko 2 języki :0 Ramki mi nie zabronisz zrobić... ( jest moja jeśli marcel będzie miał coś do niej to oczywiście ją usunę)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szczerze się zamknijcie, bo nikogo nie obchodzi co wy myślicie. Spam glupich dzieciaczków w tym dziale..

A dobrze wiadomo ze 'plemiona' ma pliki Marcela bo jest zbyt mało doświadczony zeby cokolwiek napisać.

Opublikowano

od 2 tygodni nie moge wejść na server zawsze jakiś błąd jest...a wczoraj ktoś npisał że nie może przejść 9lochu..no nie moge.....

Opublikowano

od 2 tygodni nie moge wejść na server zawsze jakiś błąd jest...a wczoraj ktoś npisał że nie może przejść 9lochu..no nie moge.....

Ponieważ serwer jest obecnie zamkniety. Marcel (wlasciciel) otwiera go kiedy chce, zazwyczaj jest to wieczorami
Opublikowano

ok. Ale ja wieczorem sprawdzałem i nie działało a ktoś tego dnia napisał że nie może przejść 9lochu jak to możliwe. Dzisiaj miałem biały ekran a wcozraj jak chciałem wejść to miałem normalnie strone widać warte itd. i jak kliknąłem zaloguj czy cos takiego to wyskoczył mi czerwony napis że Połączenie z internetem zostało przerwane albo trwają prace nad serwerem. To jak ktoś mógł w to wejść !

Opublikowano

Szczerze się zamknijcie, bo nikogo nie obchodzi co wy myślicie. Spam glupich dzieciaczków w tym dziale..

A dobrze wiadomo ze 'plemiona' ma pliki Marcela bo jest zbyt mało doświadczony zeby cokolwiek napisać.

Powiem tak skąd ty możesz wiedzieć czy ja się znam czy nie ? ...

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Popieram Lorda... Marcel sie nameczyl a plemiona pobral jego pliki i podaje sie za ich twórce.... plemiona znizyles sie do poziomu hejtera...

Czy wy jesteście chorzy ? Ciekawe skąd miałem wziąść pliki marcela ... Pozatym pobrałem 5 pliczków które były na sieci resztę dodałem. Gotowa była tam jedynie poczta arena misje i ustawienia reszta to moja robota. Miałem tematy już rok temu zanim marcel był na tym forum że robie priva ...

dowodzik masz tu :

http://scr.hu/25fq/cbd6j

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czy wy jesteście chorzy ? Ciekawe skąd miałem wziąść pliki marcela ... Pozatym pobrałem 5 pliczków które były na sieci resztę dodałem. Gotowa była tam jedynie poczta arena misje i ustawienia reszta to moja robota. Miałem tematy już rok temu zanim marcel był na tym forum że robie priva ...

dowodzik masz tu :

http://scr.hu/25fq/cbd6j

To jest dowod twoim zdaniem, ZWYKLY POST? Pozatym, pliki sa moje, wlasnie sprawdzilem - moge wywalic bledy dokladnie tak samo jak na moich starych plikach w dokladnie tym samym miejscu. Do tego jak wejdziesz na arene to odrazu daje przeciwnika o nicku Dyzio z poziomem 9999 i gildia o nazwie "gildia", co kazdy kto gral wczesniej na moim serwerze widzial i moze potwierdzic. Bylo to zanim napisalem jeszcze skrypt losowania i uzywalem tego do debugowania areny w czym pomagal mi kumpel, dlatego tez jego nick tam wpisalem. Po raz kolejny klamiesz...

Opublikowano

To jest dowod twoim zdaniem, ZWYKLY POST? Pozatym, pliki sa moje, wlasnie sprawdzilem - moge wywalic bledy dokladnie tak samo jak na moich starych plikach w dokladnie tym samym miejscu. Do tego jak wejdziesz na arene to odrazu daje przeciwnika o nicku Dyzio z poziomem 9999 i gildia o nazwie "gildia", co kazdy kto gral wczesniej na moim serwerze widzial i moze potwierdzic. Bylo to zanim napisalem jeszcze skrypt losowania i uzywalem tego do debugowania areny w czym pomagal mi kumpel, dlatego tez jego nick tam wpisalem. Po raz kolejny klamiesz...

Więc zapraszam na serwer zobczymy czy tak jest :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Teraz jak zmieniles to se mozesz mowic co chcesz... Juz nie mam sily na takich debili, jak patrze dla jakich ludzi ja ten serwer robie to trace jakiekolwiek checi kontynuowania tego...

Opublikowano

Weź nie wypowiadaj się w temacie, każdy kto potrafi myśleć wie jak jest. To ze teraz to zmieniłeś nie zmienia faktu ze nic nie potrafisz tym bardziej ze to nie twój temat.

Teraz jak zmieniles to se mozesz mowic co chcesz... Juz nie mam sily na takich debili, jak patrze dla jakich ludzi ja ten serwer robie to trace jakiekolwiek checi kontynuowania tego...

Co zrobisz skoro społeczeństwo w tych czasach to debile i idioci. Ja jak już wchodzę na te forum to mi się coś robi.

Opublikowano

Ale czy ty naprawdę nie rozumiesz że ja mam inne pliki...

Kontynuuj bo ja i tak nie zrobię wieży.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale czy ty naprawdę nie rozumiesz że ja mam inne pliki...

Kontynuuj bo ja i tak nie zrobię wieży.

Oczywiscie ze masz wlasne pliki... Co za zbieg okolicznosci, ze w momencie gdy ktos udostepnil moje pliki, 2 osoby nagle zrobily serwer, a ty byles jedna z nich. A wiezy wiem ze nie zrobisz, jak nawet tego co jest sam nie umiales zrobic...

Opublikowano

marcel, dlatego mogles zrobic to jako projekt zamkniety, nikomu nie dawac plikow na vps czy cos, po co na tamtego VPS sie zgodziles od czechow, juz kraza pliki na naecie, tutoriale itp

Niektorzy dodaja sobie juz do sklepow eliki i epickie..

Plemiona skoncz klamac! Bo wlasnie to prawda jest Dyzio jest i lvl 9999 a u marcela tak bylo na poczatku, przyznaj sie ze masz jego pliki, bo to ze masz dowod zwyklego postu, to czem unie zrobiles serwera szybciej od marcela? Tylko nagle po tym jak marcel zaczal pisac itp robic serwer?
Co do tego screena, platna rejestracja do serwera, ktory padnie po lekkim ddosie? No napewno.
W tym temacie co zrobiles Screena to z plikami do pobrania z niedzialajacymi, jak widac jestem na tym ss nawet z bledem...

Naprawde prosze przestan klamac jeszcze raz, bo dziwne naprawde zbieg okolicznosci u marcela jest ramka, ilosc kont i informacje takie jak ty masz tylko pod inna perspektywa tekstowa?  Czekac trzeba tyle ile u marcela tez? Dziwne zebys sam to napisal, a przy okazji jesli to sa twoje pliki, to ci gratuluje kopiowania..

Chwalisz sie ze masz 16 lat a tak naprawde masz troszke mniej, bo napoczatku piszesz co innego i teraz znowu co innego, ja juz podejrzewalem cos jak napisalem ze masz "wspulprace" z marcelem jak widze nie ogarniasz  co bys z nim robil? No powiedz co? Troszke sie rozpisalem ale jak widze co tutaj wypisujecie to jeszcze ok jest a na e*pvp jeszcze gorzej ludzie nie wiedza ze serwer do beta testow jest to tylko "WHY SERVER OFF", "HOW MUCH ON" mnie naprawde sie chce plakac jak to widze.. Wytlumaczyuc im trzeba marcel ze to nie jest narazie " SERWER DO GRANIA " tylko do testowania, bo niektorzy to zamiast bugi itp zglaszac to albo sie rejestruja zeby limit zajac albo zeby sobie "pograc"..

Troszke sie rozpisalem jak juz pisalem,
Tyle odemnie.

Pozdrawiam :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Oczywiscie ze masz wlasne pliki... Co za zbieg okolicznosci, ze w momencie gdy ktos udostepnil moje pliki, 2 osoby nagle zrobily serwer, a ty byles jedna z nich. A wiezy wiem ze nie zrobisz, jak nawet tego co jest sam nie umiales zrobic...

pisałem że mam serwer i ss dowodowe dałem 2 tygodnie temu zanim ktoś udostępnił pliki

Regulamin sygnatur

Opublikowano

pisałem że mam serwer i ss dowodowe dałem 2 tygodnie temu zanim ktoś udostępnił pliki

Pisać idio** a on i tak nie zrozumie.. tak ale chciałeś żeby marcel ci pliki napisał weź skończ bo nie każdy na tym forum to napalony glupi dzieciak na gre na serwerze sf. 

@Up

Ty mozesz tez przestac juz wyzywac,

@up2

Ale pisac to ty przeciez mogles, serwer to tez mogles miec na zbugowanych plikach, ale naprawde skoncz sie wywyzszac i przyznaj sie ze chcialbys miec tak jak marcel pliki a nie klamiesz zeby Cie ktos lubial..

nikt mi nie powie kiedy mam skonczyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...