Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieeee, tylko myślę głośno  ;) , moje podpowiedzi na niewiele sie zdadza, bo kodowanie to żmudna robota i trzeba mieć dużo samozaparcia by zaczetą rzecz skończyć ... a ta gra ma naprawde dużo opcji do opisania i zakodowania. A co Ty też "robisz" serwer ?

W marzeniach:D

Fajna sprawa taki serwer, nawet z bratem pograć :unsure:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Się wkurzę i napiszę własną grę :D . Ja na miejscu marcela nie sprzedawałbym tego bo nie może nawet, bo prawa autorskie zakazują, co innego jak bo by była jego gierka, wtedy może sobie sprzedawać, jak by te pliki sprzedał to by się raczej nie fajnie skończyło

Opublikowano

Już nie mogę słuchać jak tu ludzie piepszą, co to za różnica czy serwer jest napisany w  PHP czy perlu? żadna.. równie dobrze może napisać w javie. Sprzedać może bo przecież może sprzedać bez clienta a do serwera ma prawa choć takie pliki to pewnie client%serwer razem połączone.. 

Opublikowano

Marcel napisal pliki,

ale prawa autorskei od playagames sa nakladane na te pliki, obrazki itp z globalnego serwera, oni np niechca zeby ktos podkradal..

Pewno marcel juz nie odpali serwera :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Znawcy od 5 boleści i 4 dup. 'Jak ktos ogarnia php czy tam html to poradzi sobie z napisaniem tego' poradzi sobie, tak tak, poradzi.. Tylko szkoda do ku**y nędzy, że jednak do dziś nie MAMY ŻADNEGO SERWERA! Pliki SĄ warte 300 Euro bez problemu. Sam chętnie bym się tym zajął, ale jednak są rzeczy, które u mnie wymagają większego poświęcenia niż panowanie nad tym wszystkim, więc to nawet nie miałoby sensu. Skończcie gadać bzdury, że to nie jest tyle warte, bo jednak się mylicie.. Na serwerze postawionym na tych plikach można zbić naprawdę ogromną kasę, także nie sądzę, żeby NIKT się nie poświęcił.. :) 

Opublikowano

Nie udawaj ze jesteś anglikiem bo to jest żałosne, mam jego gg i on już tutaj nie wejdzie.

On jest czechem :D

90858227232114326580.png

Opublikowano

No to w ten piękny lub smutny sposób kolejny prace na serwerem sfgame zostały zamknięte lub zawieszone. NQ!!!

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...