Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Pliczki" to sobie mozesz miec, nie wiem co mi do tego... Wspolpracowac z toba nie mam zamiaru bo po pierwsze klamiesz:

Beta testy dla nie dowiarkuw :P pozatym współpracuje z marcelem

A po drugie to co ty wogole wniesiesz, jezeli nie potrafisz nawet tego co jest sam zrobic, tylko musisz gotowe sciagac?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marcel mam prośbę napisz mi na gg: 5981485

Jeśli zechcesz mogę się dołączyć do planu .Nie wierzysz że napisane pliczki mam zapraszam na SF-TheJoker hasło 123 :P

I nie ufaj hersenowi już z vps'a chciał mnie ojeba*.

Plemiona, pierwsze co slysze ze cie z VPS oje*alem jak ja z Tb nawet nie pisalem nigdy i nie oferowalem nic Tobie dzieciaku.. Bo klamiesz co ci slina na jezor przyjdzie.

Pliczki sa marcela bo bys nie napisal jak on tego wszystkiego tak szybko.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Marcel powiem tak... Jeśli nie ty do mnie na GG pisałeś to kur** kto ?

Nie wiem czlowieku o czym ty gadasz i przestan mi spamowac w temacie...

Opublikowano

Nie spamuje ci. Chodzi mi o to że ktoś napisał mi na gg ( podając się za ciebie) z tego nr :47128278

Przepraszam za wszystko myślałem że to ty :)

Znam się , nie znasz kogoś to się nie wypowiadaj.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam, Jestem dosc nowym graczem w tym temacie jak i w sfgame ale mozna by mi podac link do serwa i powiedziec kiedy bedzie on... bo nie mam zbytnio czasu by sleczec przed kompem 30min i szukac linku w tym temacie.... Z gory dziekuje :)

Opublikowano

Na pierwszej stronie masz ale dobra .. Przestaje mi się wierzyć w inteligencje ludzkości

snfprivate.tk

Godzin kiedy serwer będzie on nikt nie zna tylko marcel.

nostaleh.png
Opublikowano

Witam, Jestem dosc nowym graczem w tym temacie jak i w sfgame ale mozna by mi podac link do serwa i powiedziec kiedy bedzie on... bo nie mam zbytnio czasu by sleczec przed kompem 30min i szukac linku w tym temacie.... Z gory dziekuje :)

snfprivate.tk

13 sekund Up ;D

Opublikowano

Mój włączony jak by cuś :p Marcel zrobił ogromne postępy w przeciwieństwie do mnie :P Czekam aż włączy z niecierpliwością 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

wchodzilem na snfprivate.tk i najpierw nie mam lacza a teraz robie konto klikajac w register tam w temacie i nie ogarniam co dalej...

Naprawde musicie odrazu wyzywac ludzi i uzywac wulgaryzmow? mowilem ze jestem owy w sf i na forum mpc takze....

Opublikowano

Mój włączony jak by cuś :P Marcel zrobił ogromne postępy w przeciwieństwie do mnie :P Czekam aż włączy z niecierpliwością 

Twoj wlaczony, tak tylko ze to sa pliki marcela i podajesz sie ze to ty je zrobiles w 100% sadzac po tych plikach przez te hamachi to ty niemasz 90% serwera w porownaniu do marcela on ma juz prawie wszystko a ty masz lochy zbugowane cale, latwo sie na konta mozna wlamywac.. czlowieku ty bys wyszedl na dwor czy cos bo naprawde masz z 10 lat, klamiesz ze marcel ma z toba wspolprace czy cos na hamachi zaczales wyzywac mnie jesli zapytalem sie o cos po czym usunales z sieci..

Myslisz ze marcel znowu zrobiblad ze konta bedziesz botami robil? Tak? Dlatego ten limit ustawil.. nie doceniasz jego pracy i tyle.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...