Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer juz nie bedzie prawdopodobnie wlaczony,

co to emporiala, -||- This is polish forum, marcel can't answer for your question, he are ban from forum, say him on e*pvp not here.
Czech: To je polsky forum a marcel nemuze odpovetet ti bo ma bana na forum tak napis mu na e*pvp nebo co :D

Nie wiem czy moge udostepnic te pliki publiczne, bo to sa w 50% marcela i troche moje bo dodalem pare duperelek itp..
xxx

Proponowalbym zamknac temat, ze wzgledu spamu, flamewar oraz nabijania postow.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Serwer juz nie bedzie prawdopodobnie wlaczony,

co to emporiala, -||- This is polish forum, marcel can't answer for your question, he are ban from forum, say him on e*pvp not here.

Czech: To je polsky forum a marcel nemuze odpovetet ti bo ma bana na forum tak napis mu na e*pvp nebo co :D

Nie wiem czy moge udostepnic te pliki publiczne, bo to sa w 50% marcela i troche moje bo dodalem pare duperelek itp..

xxx

Proponowalbym zamknac temat, ze wzgledu spamu, flamewar oraz nabijania postow.

Byłoby fajnie:D

Opublikowano

Mam pliki marcela full :D wszystko jest sql itd ale nie da się zarejestrować ...

Masz jego pliki, ale zablokowana rejestracja :)

Zanim odblokujesz to to odemnie popros to dam ci juz gotowe :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Napisałem do Hersena, bo ma jakieś ulepszone :D Zobaczymy czy mi da :P

Opublikowano

@emporial
Tvoje server files nema 50% Hru

@top
Nie udostepniam jednak plikow, bede ja kontynuowal prace zamiast marcela, na ta chwile sa poty, oraz epickie ze sklepu ( dodalem sam ), Bede potrzebowal od was pomocy, potrzebuje poczatkowe staty,  bronie, i cena za ulepszenie ( 1 raz ) tych ludzi od wiez oraz tego ciasteczka staty oraz HP bym prosil.

Aktualnie ide w smite zagrac, potem bede dalej robic te poty itp :)

SS:

Yy0Yaey.jpg

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Jesli skoncze juz ja te pliki do konca, badz jak zrobie 1 poziom wiezyczek to bedzie na VPS nieograniczony limit nigdy nie padnie serwer, 0 lagow ;)

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...