Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bedzie do ktorej godziny mi sie podoba, i napewno nie bedzie codziennie. Jak sie komus nie podoba, to nie grajcie. Robie to zeby znalesc bugi, szczegolnie te ktore wystepuja przy wiekszej ilosci graczy online.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ogarniam czyli kiedy wlaczysz serwer? Wiadomo? i adres ten sam?

Opublikowano

Bugi, ja miałem takie:

Jeśli chcemy kupić przedmiot musimy go najpierw kupić a potem założyć.

Czasami brak zmiany towaru

Nie wiem czy na normalnym serwerze da sie odrazu ze sklepu zalozyc przedmiot, wiec tego nie dodalem. A czasem nie zmienia towaru, bo jest ustawiony limit w kliencie, poprostu trzeba troche poczekac. Do tego dochodza jeszcze lagi

Opublikowano

Brak zmiany towaru spowodowany jest lagami a nie błędami i co ci przeszkadza że najpierw musisz kupića potem założyć ?

Autor tematu pytał o Bugi więc je wypisuje.

Bulwers czy Lizus?

Nie wiem czy na normalnym serwerze da sie odrazu ze sklepu zalozyc przedmiot, wiec tego nie dodalem. A czasem nie zmienia towaru, bo jest ustawiony limit w kliencie, poprostu trzeba troche poczekac. Do tego dochodza jeszcze lagi

Tak da się xD

Opublikowano

Marcel!

Załóż konto na jakimś portalu, gdzie będziemy mogli przekazywać Ci dotacje.

Popatrz jak wielu jest chętnych... Gdyby każdy dał chociaż po 1zł już można byłoby utrzymać serwer. 

Nikt pewnie nie obraziłby się, gdybyś trochę z przekazanych pieniędzy zatrzymał dla siebie, bo przecież wiemy jak cięzko i długo pracujesz nad optymalizacją serwera :)

Znalazłem sposób na zarabianie w internecie i jeśli firma będzie wypłacalna będę w stanie wpłacać 50zł miesięcznie więc Marcel przemyśl to

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

melanż :D włacz serwa ustaw zamykacza i problem z głowy;p i tak pewnie jakis crash wpadnie a sporo ludzi pewnie czeka zeby sie troszku pobawić;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...