Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jakoś mi nie przypadł serw do gustu :)

wymieniłem się za eq na inny serw, żeby tu zagrać. Jakoś mnie ta nowa aktualizacja nie powaliła na kolana.

No nic trzeba dalej szukać :D

Opublikowano

Właśnie rozpoczęła się Inwazja Kamieni Metin.

1 - 30lv [iMHA CH4] 30 - 90lv [iMHA CH5] 90lv - 135lv [iMHA CH6]

Wpadacie? ;)

Do 21:00 potrwa również promocja w ItemShopie, tylko teraz kupując SM przez SMS otrzymacie 30% więcej SM.

popatrzył byś na pw a nie bo ile mogę czekać

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Bugi na ww calkowicie zrujnowaly gospodarke.Brylki traca na wartosci,niedlugo na shopach beda znajdowaly sie tylko ulepszacze.Zbroja azraela,ktora kiedys kosztowala 1b dzisiaj jest 5-7 krotnie drozsza.Klient ma pelno bugow,bez wzgledu na to jaki posiadamy komputer,pojawiaja sie znaki zapytania i inne dosc uciazliwe problemy.W systemie ulepszen byl wielki chaos,kto wie moze nadal jest.

Część ludzi biega/la w eq z 2 krotnym bonem na pz,do zbroi/broni mozna bylo wbic 3 identyczne kd,bizuteria,ktora wczesniej sluzyla do pvp dzisiaj ma swoje zastosowanie tylko i wylacznie w expie.Bug na dt,dzieki ktoremu uzywajac przywolania krola demonow moglismy na 1 dt miec wieksza ilosc kowali.Tak wlasnie topka dorobila sie eq.Masa nieprzemyslanych zmian w dropie zmianek rowniez przyczynila sie do spadku graczy.Bugi z expem,4 lvle pod rzad - tego nawet nie skomentuje.

Nadal duzo graczy ma 1kb + tak wiec nowa osoba nigdy nie nadgoni starych wyjadaczy.

Opublikowano

Tak na serwerze gra teraz mniej graczy spadek spowodowany bugami, zmianami i słabo udanych update. Team serwera kompletnie się rozleciał co jest strasznym minus brak techników na pewno serwerowi nie wyjdzie na dobre. Ale mam nadzieję że zatrudnią w końcu kogoś kto będzie się znał na swojej pracy i doprowadzi serwer do porządku. 

Serwera nie polecam.
Bugi na ww calkowicie zrujnowaly gospodarke.Brylki traca na wartosci,niedlugo na shopach beda znajdowaly sie tylko ulepszacze.Zbroja azraela,ktora kiedys kosztowala 1b dzisiaj jest 5-7 krotnie drozsza.Klient ma pelno bugow,bez wzgledu na to jaki posiadamy komputer,pojawiaja sie znaki zapytania i inne dosc uciazliwe problemy.W systemie ulepszen byl wielki chaos,kto wie moze nadal jest.
Część ludzi biega/la w eq z 2 krotnym bonem na pz,do zbroi/broni mozna bylo wbic 3 identyczne kd,bizuteria,ktora wczesniej sluzyla do pvp dzisiaj ma swoje zastosowanie tylko i wylacznie w expie.Bug na dt,dzieki ktoremu uzywajac przywolania krola demonow moglismy na 1 dt miec wieksza ilosc kowali.Tak wlasnie topka dorobila sie eq.Masa nieprzemyslanych zmian w dropie zmianek rowniez przyczynila sie do spadku graczy.Bugi z expem,4 lvle pod rzad - tego nawet nie skomentuje.
Nadal duzo graczy ma 1kb + tak wiec nowa osoba nigdy nie nadgoni starych wyjadaczy.

Jeszcze niedawno pobanowano niemal wszystkich handlarzy bryłkami a postacie w topce w bardzo dużej części otrzymały bana.

Ceny przedmiotów z IS wzrosły ponieważ brak nowych graczy i teraz nikt z nich nie ładuje w IS-a przez co itemy te zdrożały i jeszcze jedno azraelka najtaniej była za 2B. 

Co do EQ dwa razy hp kiedyś można było zrobić takie eq i teraz po wprowadzeniu nowych setów ta możliwość powróciła.

Po jakiej Cenie kupię Teraz Tytanke i Opaske +9 ? może być mix. 

Idź spamić dalej w temacie Dr#ikon ...

// A oto event zorganizowany przez odchodzącego GM tysiące smoków w m1 Jinno na każdym ch :D

49669901139742132749.jpg

Opublikowano

Żadnych dowodów dawać nie będę bo co mam dać? Prywatne rozmowy i spiny z Azprime? Mogę ew powiedzieć dlaczego został z serwerem sam. ;)

Opublikowano

Żadnych dowodów dawać nie będę bo co mam dać? Prywatne rozmowy i spiny z Azprime? Mogę ew powiedzieć dlaczego został z serwerem sam. ;)

Śmiało powiedz i skończ to w końcu, niech się ludzie dowiedzą jak jest i czemu pewna ''Panna'' broni serwera. Z tego co słyszałem, to Miyoshi jest laską Azprajma. :D

AW: W ile wbiję max lvl grając 1h dziennie?

Opublikowano

Przecież wiadomo było, że jak Endy odejdzie, to serwer tak skończy.

Ten serwer powinien się nazywać " jak zarobić, a się nie narobić ".

Nie polecam !

Opublikowano

Grałem do dnia dzisiejszego, po tym jak się dowiedziałem, że mój brat nadropił sobie wczoraj pełno pereł, trut itp. i nie zostało mu to cofnięte zrezygnowałem z serwera. Przepraszam wszystkich, którym poleciłem ten serwer... zmieniam zdanie co do niego po wczorajszej akcji oraz nie mam zamiaru tutaj wracać. 

Opublikowano

Jednak tych smoczków dużo dałem, ale według Hinca (Azprime) "nikt się na tym nie dorobił" :)

masz się czym chwalić... 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Koniec ascariala :D

Możliwe, ale przypuszczam, że bardzooo powoli. Patrzyłem sobie ile przez ostatni tydzień postaci zostanie stworzonych na serwerze (wg statystyk na stronie głównej). Ponad 2,5k postaci to jednak jest trochę.

Ps. Wiem, że wg niektórych połowa to shopy, a połowa boty:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...