Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QAle powiedz dlaczego nie chcecie zwiększyć expa przecierz on idzie jak krew z nosa ja na PL szybciej expie niż tutaj idzie :/

Nie ma sensu robić z tego serwera mediuma czy też easy, możliwe, ze minimalnie zwiekszymy go na niektorych poziomach , ale tez nie zmienimy całego. Powiedz mi, na jakim globalu wbijesz w dwa dni 65lv.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem PW, znalazłem trochę błędów bezpieczeństw na stronie.

Napisałem.

50% więcej expa oraz dropu do rana! Zapraszamy do gry! :)

Opublikowano

Napisałem.

50% więcej expa oraz dropu do rana! Zapraszamy do gry! :)

Dajecie exp na noc gdzie większość ma jutro na rano do sql/pracy, inteligentne posunięcie.

Myślcie nad jakąś lepszą reklamą, bo malutko ludzi gra.

Opublikowano

Ankieta dotycząca zwiększenia expa:

NIE DAJEMY LINK DO FOR!

Dajecie exp na noc gdzie większość ma jutro na rano do sql/pracy, inteligentne posunięcie.

Myślcie nad jakąś lepszą reklamą, bo malutko ludzi gra.

Teraz w niedziele przed 21 gra około 200/300 osob. Reklama bedize caly czas kontynuowana.

Opublikowano

30% expa ciut mało :( może wbije ale dalej mnie jakoś to odstrasza

PeKaWu - i dla tego dużo ogarczy może tu nie grać a twoja postawa no jest śmieszna poprostu :P wbijesz 90 i będziesz płakać że ludzi mało coś za coś weś też pod uwage że jest duzo fajnych serverów wiec 30 % raczej nie zachęca do gry :)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Ciągle tylko hardy tworzycie, które padają po paru miesiącach 2 czy 3ech...

Może stworzycie dobrego medium / easy. Bo już te hardy stały się nudne.

I mało serwerów ma szansę się wybić gdy stoi : Ravia, Balmora, Concordia ;)

Opublikowano

Ciągle tylko hardy tworzycie, które padają po paru miesiącach 2 czy 3ech...

Może stworzycie dobrego medium / easy. Bo już te hardy stały się nudne.

I mało serwerów ma szansę się wybić gdy stoi : Ravia, Balmora, Concordia ;)

Chcemy wybić się na równie, a nawet ponad te serwery, tym razem zmieniliśmy trochę strategie działania i postawiliśmy wszystko na jeden projekt, który będzie stale udoskonalany, aż do perfekcji względem tych wymienionych przez Ciebie projektów. Teraz rozpoczynamy pracę nad Wiki Ascarial.pl, którą możesz zobaczyć u nas na stronie, poza tym, warto również zajrzeć na forum, gdzie robimy ankiety dotyczące zmian na serwerze, które z chęcią zobaczyli by gracze w grze ;) Mimo wszystko, dzięki za normalną i konstruktywną ocenę.

Droga administracjo coś jest nie tak z smoczymi skilami proszę wejść na forum.

Tak, wiem, zauważyliśmy, że na +4 Smocze Skille nie dają odpowiedniej ilości bonusu, poprawimy to niebawem.

Gorąco polecam serwer trochę mało graczy,ale pewnie jeszcze przybędzie.

Aktualnie jest w granicach 250/350 osób online. Liczba ta będzie sie stale zwiększać, wraz z YouTuberami rozpoczynamy serie Lets Play i na pewno przybędzie z tej okazji pareset osób do gry ;)

30% expa ciut mało :( może wbije ale dalej mnie jakoś to odstrasza

PeKaWu - i dla tego dużo ogarczy może tu nie grać a twoja postawa no jest śmieszna poprostu :P wbijesz 90 i będziesz płakać że ludzi mało coś za coś weś też pod uwage że jest duzo fajnych serverów wiec 30 % raczej nie zachęca do gry :)

Stworzyliśmy ankiete odnośnie expa w grzę, chcielibyśmy jak najbardziej go pod Was podpasować, w końcu nie jest to serwer stworzony dla Administracji, a dla graczy. Weź udział w tej ankiecie i oddaj swój głos, do wieczora będzie można głosować jeszcze. Już teraz moge zdradzić, że zwiększymy trochę exp między 1 a 40 poziomem.

OSTATNI RAZ TO PISZE
Opublikowano

Wam tez pisze blad podczas laczenia z serverem?

Serwer cały czas działa, wyłącz firewalla lub antywirusa i wtedy spróbuj.

Opublikowano

Fajny serwer polecam!

Serwer ma spory potencjał żeby się wybić ponad inne hardy.

Takie moje skromne zdanie xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Fajny serwer polecam!

Serwer ma spory potencjał żeby się wybić ponad inne hardy.

Takie moje skromne zdanie xD

Dzieki za pozytywna opinie, bedziemy ku temu cały czas zmierzać wprowadzając udoskonalenia i ułatwienia. Chcemy stworzyć coś naprawdę wyjątkowego ;)

Opublikowano

Polecam server, ma duży potencjał, oby wbiło jak najwięcej ludzi :)

Kolejna pozytywna opinia, dobrze wiedzieć, że nie biorą się one z przypadku. Trochę pracy włożyliśmy w ten serwer i będziemy stale go udoskonalać oraz rozwijać. ;)

Opublikowano

Chcemy wybić się na równie, a nawet ponad te serwery, tym razem zmieniliśmy trochę strategie działania i postawiliśmy wszystko na jeden projekt, który będzie stale udoskonalany, aż do perfekcji względem tych wymienionych przez Ciebie projektów. Teraz rozpoczynamy pracę nad Wiki Ascarial.pl, którą możesz zobaczyć u nas na stronie, poza tym, warto również zajrzeć na forum, gdzie robimy ankiety dotyczące zmian na serwerze, które z chęcią zobaczyli by gracze w grze ;) Mimo wszystko, dzięki za normalną i konstruktywną ocenę.

Tak, wiem, zauważyliśmy, że na +4 Smocze Skille nie dają odpowiedniej ilości bonusu, poprawimy to niebawem.

Aktualnie jest w granicach 250/350 osób online. Liczba ta będzie sie stale zwiększać, wraz z YouTuberami rozpoczynamy serie Lets Play i na pewno przybędzie z tej okazji pareset osób do gry ;)

Stworzyliśmy ankiete odnośnie expa w grzę, chcielibyśmy jak najbardziej go pod Was podpasować, w końcu nie jest to serwer stworzony dla Administracji, a dla graczy. Weź udział w tej ankiecie i oddaj swój głos, do wieczora będzie można głosować jeszcze. Już teraz moge zdradzić, że zwiększymy trochę exp między 1 a 40 poziomem.

OSTATNI RAZ TO PISZE

Serwer jest dobry, dobrze sie gra.

Tylko potrzeba lepszej reklamy do rozkręcenia tego aby grało tyle graczy co np. na Reventialu ;)

Dobrze, że interesujecie sie serwerem i macie odemnie wielki +

Opublikowano

Ile ludzi gra w godzinie szczytu ?

Około 300/400 osób, bo jest póki co całkiem dobrym wynikiem ;) Chociaż celujemy wyżej.

Serwer jest dobry, dobrze sie gra.

Tylko potrzeba lepszej reklamy do rozkręcenia tego aby grało tyle graczy co np. na Reventialu ;)

Dobrze, że interesujecie sie serwerem i macie odemnie wielki +

Dzisiaj rozpoczeliśmy współprace z Siembidem oraz Treamem, od jutra MrPiotrek122 zaczyna kręcić serie Let's Play, tak samo dzisiaj pierwszy odcinek pojawi się u Sh4ke'a. Tak jak już wyżej napisałem, pustek na serwerze nie ma, jest całkiem nieźle można powiedzieć, ale celujemy w +1000 online :)

Opublikowano

Jak się gra? Łatwo, trudno? Trzeba wydać hajs żeby się wybić? Mógłby ktoś ocenić względem serwera Ravia?

Opublikowano

POLECAM ZAJEBISTY SERWEREK, GRA PONAD 400+ OSÓB DOSYĆ ŁATWO DROPIĄ DODANIA,ZMIANKI,SZKATY ITD ;D CUD MIÓD A DOPIERO DZIŚ ZACZĄŁEM GRĘ. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...