Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drobna przerwa techniczna, wracamy za parenaście minutek. Poinformujemy tutaj, jak włączymy serwer. Do 23:59 będzie włączone 50% wiecej expa i dropu, natomaist druga OX odbędzie się o 19:00. Zapraszamy

Opublikowano

Witam a jak wkoncu z tymi zwojami egzo jest lecą one ze szkat blasku czy nie ???

Zwoje egzo można zdobyć z Blasków, ale rzadko dropią. Poza tym dropią z Bossów oraz można je zdobyć na Eventach typu OX. Skille szkolimy co 2h, także nie ma aż takiej tragedii ;)

Opublikowano

Ile osób jest online ? :)

500 maxmax

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zwoje egzo można zdobyć z Blasków, ale rzadko dropią. Poza tym dropią z Bossów oraz można je zdobyć na Eventach typu OX. Skille szkolimy co 2h, także nie ma aż takiej tragedii ;)

Eee sorki jak co 2h jak co 3hjak nie wejdzie a jak wejdzie co 5h albo 4h chyba nawet tego nie sprwdziliscie:/

Opublikowano

Serwer bedzie online o 17:35.

Niżej przedstawione łatki są obowiązkowe do Clienta!
Łatka naprawiająca Złote klucze oraz parę innych drobnych rzeczy:
Łatka naprawiająca dodawanie członków do Gildii:

https://mega.co.nz/#!QxACWA4Q!XIiRR1EuUDHCT0jVNwZ5akE5Q7Nw7yCTzRGGi2TIuQw

eventy.png

Opublikowano

Opłaca się grać? Są jakies 'wieksze' bugi?.

Mielismy pare mniejszych bugów na starcie, takich jak brak mozliwosci dodawania członków do Gildii, czy lekki problem z dropem. Wszystkie już poprawiliśmy i póki co nie znaleziono więcje ;) Zapraszamy do gry i również kręcenia LP. ;)

Opublikowano

pobieram clienta i zaraz zaczynam gre na tym serwerze :) fajna akcja bo 50% wiecej expa do 24 a ja wlasnie zaczynam więc cool :) OX jest od 1 lvl ?

Opublikowano

I znowu z skąd mam wziąść 20 srebnych mieczy +0 powiecie mi to ?? bo +4 juz nie chce przyjąć :/ Misja od uriela :)

Drop w M2.

ile aktualnie graczy online ? ile sklepów w m1 ? które królestwo najbardziej zaludnione ?

Graczy jest 300/400, poki co ciezko znalesc sklep w m1, bo dopiero serwer wystartowal, wszystko oblegają expowiska :D Najbardziej zaludnione jest Jinno i Sonyong.

pobieram clienta i zaraz zaczynam gre na tym serwerze :) fajna akcja bo 50% wiecej expa do 24 a ja wlasnie zaczynam więc cool :) OX jest od 1 lvl ?

OX od 15lv.

Opublikowano

I znowu z skąd mam wziąść 20 srebnych mieczy +0 powiecie mi to ?? bo +4 juz nie chce przyjąć :/ Misja od uriela :)

Opublikowano

Drop w M2.

ty chyba sobie jaja robisz N jak NARA!!!!!!!!

Dodamy je do handlarzy dzisiaj jeszcze.

Opublikowano

Widziałem że dużo ludzi pisze o zmianie expa, na moje to fatalny pomysł.. ludzie expili całą noc nie po to. Pozdro

co do dropa.. jest git, może o jakiś drobny % mogłyby ulepki lecieć.

@eDit. Od tego są beta testy.

Opublikowano

Widziałem że dużo ludzi pisze o zmianie expa, na moje to fatalny pomysł.. ludzie expili całą noc nie po to. Pozdro

co do dropa.. jest git, może o jakiś drobny % mogłyby ulepki lecieć.

@eDit. Od tego są beta testy.

Nie będzie żadnej zmiany dropu, ani tymbardziej expa, jedynie jak już będziemy wprowadzać drobne zmiany kosmetycznie, np. troszkę wyższy drop ulepszaczy, ale nie będziemy wszystkiego na siłe zmieniać.

Opublikowano

Nie będzie żadnej zmiany dropu, ani tymbardziej expa, jedynie jak już będziemy wprowadzać drobne zmiany kosmetycznie, np. troszkę wyższy drop ulepszaczy, ale nie będziemy wszystkiego na siłe zmieniać.

QAle powiedz dlaczego nie chcecie zwiększyć expa przecierz on idzie jak krew z nosa ja na PL szybciej expie niż tutaj idzie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...