Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na taki serwer czekałem, mam nadzieję że choć troche przypomni mi stary avalonmt2 który był wg mnie najlepszym serwerem. : ) zadbajcie o dobrą reklamę aby było z kim grać bo serwer zapowiada się kozacko : )

Opublikowano

Gdy próbuję się zarejestrować wszystko ok. Ale gdy chce już wpisać hasło to ni chuja.

Wpisywałem takie po 8 cyfr czasem pod 20 i jakoś wszystkie złe :\\\

Opublikowano

Gdy próbuję się zarejestrować wszystko ok. Ale gdy chce już wpisać hasło to ni chuja.

Wpisywałem takie po 8 cyfr czasem pod 20 i jakoś wszystkie złe :\\\

A umiesz czytać ????? znak specialny shift +1 +2 +3 +4 +5 np ! @ # $ % ^ takie coś 1 litera

Opublikowano

Polecam server :>

@AV skad bronie 75? kiedy start?, bo nie doczytałem.

Opublikowano

Pisze na górze jak byk że "OFICIALNY START 6 GRUDNIA" a Ty nie widzisz Oo...

Opublikowano

Skoro zapowiada sie swietny serwer to mam nadzieje, ze idioci WannaBeTępyPakerIsamu szykuja materialy na Cala Prawde o XXX(w miejsce XXX wstaw cos popularnego) bo serwer z pewnoscia bedzie popularny i jesli nie wywala sie na starcie to zabiora duzo graczy wielu serwerom. :)

zhda.png

Opublikowano

Skoro zapowiada sie swietny serwer to mam nadzieje, ze idioci WannaBeTępyPakerIsamu szykuja materialy na Cala Prawde o XXX(w miejsce XXX wstaw cos popularnego) bo serwer z pewnoscia bedzie popularny i jesli nie wywala sie na starcie to zabiora duzo graczy wielu serwerom. :)

Święta prawda , mam nadzieje że ten serwer będzie tak jak virtual czy inne serwery które stoją do dziś i nie wywracają sie tak jak te co teraz stawiają ....

Jak sie nie wywrócicie to macie przy dobrej reklamie na BANK 1k+ graczy i jeszcze jak bedzie navi na serwie to zapomnijcie o graczach to taka mała rada.

Zapewne hejterzy coś szykują(kocham hejterów :* ).

Mam pytanie do tych co byli na becie lub admina.W ile czasu zdobęde 100lv i 125lv licząc że gram dziennie po 5h+

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Szkoda tylko że dostałem bana na ich forum :( Zapytałem się czy ten serwer będzie na tableta tak jak bło to w przypadku nexanity :(

Jeżeli możesz The Naid odbanuj mnie :)

Opublikowano

Bronie z ripera a datę startu sam sobie znajdź w zapowiedzi.

Święta prawda , mam nadzieje że ten serwer będzie tak jak virtual czy inne serwery które stoją do dziś i nie wywracają sie tak jak te co teraz stawiają ....

Jak sie nie wywrócicie to macie przy dobrej reklamie na BANK 1k+ graczy i jeszcze jak bedzie navi na serwie to zapomnijcie o graczach to taka mała rada.

Zapewne hejterzy coś szykują(kocham hejterów :* ).

Mam pytanie do tych co byli na becie lub admina.W ile czasu zdobęde 100lv i 125lv licząc że gram dziennie po 5h+

Nie będzie jak Virtual bo nie mamy zamiaru wrzucać itemów do IS po 100zł.

Jak serwer dobrze wystartuje to oglądajcie Fakty lub Wydarzenia bo pewnie będą mówić o masowych zgonach.

Szkoda tylko że dostałem bana na ich forum :( Zapytałem się czy ten serwer będzie na tableta tak jak bło to w przypadku nexanity :(

Jeżeli możesz The Naid odbanuj mnie :)

Niestety Cię nie odbanuję bo nie mamy czasu rozmawiać o takich pierdołach.

Bana oczywiście dostałeś za reklamowanie innych serwerów no ale Ty wiesz lepiej.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chyba czas na jakiś "dorosły" komentarz z mojej strony.

No rusek muszę przyznać że od czasu Nexanity sporo się nauczyłeś. Pamiętam jak Ci kiedyś na jakimś Ts-ie obiecałem że rozpierdolę twój serwer.. , ale w takiej diametralnej zmianie spraw mogę Ci tylko życzyć powodzenia. I do zobaczenia na starcie.

Pozdro

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Oficjalna rejestracja otwarta!

Od tej chwili (04-12-2013 01:30) każde konto założone na stronie będzie kontem oficjalnym!

Przypominam, że start serwera odbędzie się 6 grudnia!

0LsM05U.png

Opublikowano

Myślałem, że wpadnę na posadkę moda, aczkolwiek pełnoletność wymagana, jest to lekkim nonsensem według mnie. Wiele osób w wieku 14-16 ogarnia lepiej niż inni 20+, ale to tylko moje prywatne zdanie. Serwer zapowiada się wręcz genialnie i na 100% zawitam.

Opublikowano

Bronie z ripera a datę startu sam sobie znajdź w zapowiedzi.

Nie będzie jak Virtual bo nie mamy zamiaru wrzucać itemów do IS po 100zł.

Jak serwer dobrze wystartuje to oglądajcie Fakty lub Wydarzenia bo pewnie będą mówić o masowych zgonach.

Chciałeś powiedzieć, że trutki za 40 zł przelewem ? Tak jak było w przypadku Nexanity.

Mogę się założyć, że będą takie same bugi jak na poprzednim serwerze, oraz będzie wszystko w IS i to pewnie za wygórowaną cenę.

Nie polecam ze względu na sprzedającą się administracje, za 50 zł daliby sobie jajka obciąć. Smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

Chyba jedyna normalna administracja (z tych które znam) to admini serwera Drei*on. Tyle Ci, tylko o nich jeszcze nic nie było,a swoją postawą wydają się być OK.

Grałem na Nexanity, w IS fakt było sporo rzeczy ale może być ich nawet 50 tylko nie za takie ceny...

Najważniejsze, że jest dobrze zabezpieczony client.

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć, że trutki za 40 zł przelewem ? Tak jak było w przypadku Nexanity.

Mogę się założyć, że będą takie same bugi jak na poprzednim serwerze, oraz będzie wszystko w IS i to pewnie za wygórowaną cenę.

Nie polecam ze względu na sprzedającą się administracje, za 50 zł daliby sobie jajka obciąć. Smutne ale prawdziwe.

po co kupować truty na nexanity ? Jak można sobie było je stworzyć ? Nexanity to był fail roku NPC w regenie przez co wywalało channele dziurawa strona. Nawet złą baze mieli wgraną bo na sohance sobie dropiłem pedeki i perły z metinow xD.

Tu widać że się chłopaki postarali nie wiem po co to głupie ukrywanie się mówią że nie mają nic wspólnego z nexanity a wrzucili filmik i dokładnie słychać głos Kainsa.

Zapraszam na serwer...

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Beta Nadal otwarta :)?

Ile posiadacie misji tak na oko.? , by miec co robic :3?

Aktualnie jest 40 przetestowanych.

Do startu serwera pewnie dojdzie ich więcej.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...