Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Stronie niby jest opcja, odbugowania konta.

To również jest na pewno dobre rozwiązanie.

Czytając tam wypociny różnych osób u góry, że Eternity to serwer administracji Nex*nity itd - rozumiem że są to fałszywe plotki oraz że nie macie nic wspólnego z ową administracją?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czytając tam wypociny różnych osób u góry, że Eternity to serwer administracji Nex*nity itd - rozumiem że są to fałszywe plotki oraz że nie macie nic wspólnego z ową administracją?

Też, chciałbym się coś więcej dowiedzieć na ten temat.

Co do serwera. Prezentacja jest świetna świadczy o dużej profesjonalności. Co za tym idzie, to nadzieje że serwer będzie w pełni sprawny i wszystko będzie grało tak jak zapowiada administracja z wieloma osobami na serwerze. Przynajmniej ja to tak odbieram i tak mam. Oglądałem filmiki z beta testy i musze powiedzieć ze wygląda to znakomicie, nowe budynki tekstury itp. duzo... by wypisywać. To wystarczy żeby metin stał się czymś lepszym.

Życze sobie i administracji a żeby serwer wystartował z minimalną liczbą bugów oraz żeby start był pomyślny. Szkoda tylko że exp nie leci znacznie szybciej i nie ma lv przy nicku to mi się nigdy nie podobało.

PS. Mam wielką nadzieje że serwer nie ma nic wspólnego z Nex*ity

paragons3.jpg

Opublikowano

Nawet jeśli jest to administracja Nexanity, to czemu by im nie dać szansy? Jest takie powiedzenie, że do 3 razy sztuka..

Tak czy siak tu zagram, bo nikt tak bardzo nie angażuje się w serwer jak ta Ekipa.

Pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nawet jeśli jest to administracja Nexanity, to czemu by im nie dać szansy? Jest takie powiedzenie, że do 3 razy sztuka..

Tak czy siak tu zagram, bo nikt tak bardzo nie angażuje się w serwer jak ta Ekipa.

Pozdrawiam.

Nie skreślam ich od razu.

Serwer mi się bardzo spodobał, jak pewnie większości jednakże jeśli to by była ta sama administracja to wydaje mi się, że zaufanie oraz podejście moje i innych użytkowników którzy są na bieżąca stanęło by pod małym znakiem zapytania. Wiadomo, należy się druga szansa.. mam nadzieję że tym razem serwer naprawdę wypali i będziecie mieli się czym chwalić a my na czym walić kolejne nocki.

aw: Może zrobicie ankietę dotycząca tego, czy ma być lvl obok nicku czy też nie. Mi osobiście to się strasznie nie podoba.. a jak tak poczytałem trochę, to nie tylko mi.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pozdrawiam.

jest też takie coś jak uczenie się na własnych błędach także jeśli nawet to team Nexanity to co z tego ? Ważne żeby nie było przekrętów w teamie i żeby ludziom się dobrze grało. Pozdrawiam i życzę teamowi powodzenia w utrzymaniu serwera :)

Opublikowano
Witamy wszystkich członków społeczności Eternity,

Z racji obecnie przeprowadzanych testów BETA na Naszym serwerze, zwracamy się z serdeczną prośbą do wszystkich osób uczestniczących w okresie trwania BETY, o zjawienie się dnia 28.11.2013r w godzinach popołudniowych - wieczornych, w celu wspólnego ustawienia rate'ów ( zdobywanego doświadczenia, dropu yang, jak i dropu poszczególnych przedmiotów ) na serwerze.

Mając na względzie Waszą satysfakcję i troszcząc się o Wasze zdanie, chcielibyśmy, żebyście to właśnie Wy, ustalili jednogłośnie w jakim kierunku powinien zmierzać serwer. :)

Z pozdrowieniami,

Eternity Team

0LsM05U.png

Opublikowano

Witamy wszystkich członków społeczności Eternity,
Z racji obecnie przeprowadzanych testów BETA na Naszym serwerze, zwracamy się z serdeczną prośbą do wszystkich osób uczestniczących w okresie trwania BETY, o zjawienie się dnia 28.11.2013r w godzinach popołudniowych - wieczornych, w celu wspólnego ustawienia rate'ów ( zdobywanego doświadczenia, dropu yang, jak i dropu poszczególnych przedmiotów ) na serwerze.
Mając na względzie Waszą satysfakcję i troszcząc się o Wasze zdanie, chcielibyśmy, żebyście to właśnie Wy, ustalili jednogłośnie w jakim kierunku powinien zmierzać serwer. :)
Z pozdrowieniami,
Eternity Team

Napisałeś '2x'

Spoko, wejdę.

Opublikowano

Zagrałbym na becie, ale już przy pobieraniu odrzucało mi clienta.

Wyłączyłem zapore i AVG dobra pobrał się.

Na wyłączonej zaporze i wyłączonym anti vir dalej wychodzi Virus2B i jest tylko opcja usuniecia nie ma nawet dodania do wyjątków.

Opublikowano

Zagrałbym na becie, ale już przy pobieraniu odrzucało mi clienta.

Wyłączyłem zapore i AVG dobra pobrał się.

Na wyłączonej zaporze i wyłączonym anti vir dalej wychodzi Virus2B i jest tylko opcja usuniecia nie ma nawet dodania do wyjątków.

Jeżeli nie ma takiej możliwości to musisz manualnie dodać:

Panel Antywirusa > Opcje > Ustawienia zaawansowane > Wyjątki > Dodaj Wyjątek.

dzisiaj start o której ?

Od kogo masz taką informację, że dzisiaj start? :D Ja nic nie wiem na ten temat. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Już udało się dodać. Szczerze to bardzo ograniczona ta BETA. Ulepek nie ma ani nic, tylko wbijasz kamykiem 102 lvl i zakładasz eq. Tyle...

Opublikowano

Już udało się dodać. Szczerze to bardzo ograniczona ta BETA. Ulepek nie ma ani nic, tylko wbijasz kamykiem 102 lvl i zakładasz eq. Tyle...

Bo na becie sprawdza się drop, exp, questy itp zamiast ulepszyć eq i stać w mieście lub pvp robić. :)

I czy trzeba bedzie pobierac jeszcze raz clienta po becie ? I powtarzam pytanko, kiedy start

Clienta będzie można pobrać nowego lub spatchować z bety.

Oficjalny start nie jest jeszcze ustalony.

0LsM05U.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ladna,
wiec postanowiłem zawitać na becie 3 rzeczy bardzo zniechęcają do gry.
1. Drop yang rozumiem ze nie chcecie wysokich cen na serverze u npc wszytsko jest za grosze itp ale naprawde drop yang jest tragiczny, wiekszosci expi sie przyjemniej jesli te yangi leca (nie mowie tu o 10kk za wbicie 10-tego lvl-a) po prostu przydalo by sie podniesc moze 4x tak jak exp w stosunku do pl
2. Bony przydalo by sie usunac te najniższe wartosci zmianki dropia nie ma ich u npc wiec po co az tak utrudniac? mysle ze gdy zamaist tej najnizszej wartosci bedzie 2x 3 czy 4 od lewej (tabela bonow) tez bedzie trudno ale przyjemniej
3. teleportacja za yangi spotkalem sie z tym na 2 serverach bylo to po to by regularnie usuwac jakies tam sumy yang z servera, w ani jednym przypadku nie spotkalo sie z to z pozytywna reakcja graczy (taka opcja ktora dzien w dzien zniecheca Cie do gry) Wam to niewiele daje a graczom przeszkadza moze dodacie ankiete nad prezka by stwiedzic jakie rozwiazanie bedzie korzystniejsze TP darmowe czy za yangi

Opublikowano

1. Drop yang rozumiem ze nie chcecie wysokich cen na serverze u npc wszytsko jest za grosze itp ale naprawde drop yang jest tragiczny, wiekszosci expi sie przyjemniej jesli te yangi leca (nie mowie tu o 10kk za wbicie 10-tego lvl-a) po prostu przydalo by sie podniesc moze 4x tak jak exp w stosunku do pl

2. Bony przydalo by sie usunac te najniższe wartosci zmianki dropia nie ma ich u npc wiec po co az tak utrudniac? mysle ze gdy zamaist tej najnizszej wartosci bedzie 2x 3 czy 4 od lewej (tabela bonow) tez bedzie trudno ale przyjemniej

3. teleportacja za yangi spotkalem sie z tym na 2 serverach bylo to po to by regularnie usuwac jakies tam sumy yang z servera, w ani jednym przypadku nie spotkalo sie z to z pozytywna reakcja graczy (taka opcja ktora dzien w dzien zniecheca Cie do gry) Wam to niewiele daje a graczom przeszkadza moze dodacie ankiete nad prezka by stwiedzic jakie rozwiazanie bedzie korzystniejsze TP darmowe czy za yangi

To akurat niewiele przeszkadza najbardziej wkurwia brak pomostu przy chatce rybaka która znajdowała się w dawnym shinsoo !:D

aFMA3pg.png

Opublikowano

1. Wystarczy przeczytać, że raty będą ustawiane wspólnie z graczami ale pewnie nie biłeś np bestów czy mini bossów z których masz dużo yang. :P

2. Aktualnie są 4 wartości bonusów zamiast 5 ale dzisiaj w nocy przeprowadzimy małą modyfikację (Przy okazji przetestuj dzisiaj bonusy bo w nocy były też zmieniane)

3. Teleportacja za Yangi jest po to aby gospodarka serwera się utrzymywała.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zostałem zmuszony do opowiedzenia wszystkiego co wiem :) Znacie pewnie pana o nicku Kains? Tylko co on ma wspólnego z TheNaid zapytacie :) Otóż Kains, Aincrad oraz TheNaid to jedna i ta sama osoba. Mam wiele dowodów potwierdzających moją tezę. Czyli np. Tajemnicze zniknięcie projektu AincradOnline. Jak było widoczne po forum Aincrad miał dość złą reputację. Więc co szkodziło trochę pospamić, aby konto zostało zablokowane. I tu nagle niewiadomo z kąd bierze się TheNaid niby nowa osoba, a wciąż ta sama. Tak więc jeżeli to wam nie wystarczyło więcej dowodów mam na gg np. w postaci rozmów. Pozdrawiam Mark..

PS. Serwer jest bardzo starannie zrobiony.

^^

Opublikowano

Zostałem zmuszony do opowiedzenia wszystkiego co wiem :) Znacie pewnie pana o nicku Kains? Tylko co on ma wspólnego z TheNaid zapytacie :) Otóż Kains, Aincrad oraz TheNaid to jedna i ta sama osoba. Mam wiele dowodów potwierdzających moją tezę. Czyli np. Tajemnicze zniknięcie projektu AincradOnline. Jak było widoczne po forum Aincrad miał dość złą reputację. Więc co szkodziło trochę pospamić, aby konto zostało zablokowane. I tu nagle niewiadomo z kąd bierze się TheNaid niby nowa osoba, a wciąż ta sama. Tak więc jeżeli to wam nie wystarczyło więcej dowodów mam na gg np. w postaci rozmów. Pozdrawiam Mark..

PS. Serwer jest bardzo starannie zrobiony.

xxxx - AUTOR NIE POZWOLIŁ NA PUBLIKACJE JEGO SKRYPTU

Pozdrawiam, Teodor.

Opublikowano

Szczerze to nie podoba mi sie to M1 i M2 ... ;/ nie ma tego klimatu jednak dobrego metin2... m1 moze i fajne ale nie jest zbyt przejrzyste i wolalbym zwykle m1 m2 tez moim zdaniem przesadzone z jednego waznego powodu. Wcale go nie ma :). Tylko jest jakas nowa mapa ktora wcale nie jest nikomu potrzebna i mysle ze gracze wola zwykle M1 i M2 moze troszke urozmaicone teksturami.

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze nie wie:

Oficjalny start serwera zaplanowany jest na datę: 06.12.2013. Czekamy na Ciebie i Twoich niesamowitych znajomych!

(info z metin2list )

Reklama się rozrasta!

PS: Ustawiliście już raty na serwerze?

Opublikowano

Szczerze to nie podoba mi sie to M1 i M2 ... ;/ nie ma tego klimatu jednak dobrego metin2... m1 moze i fajne ale nie jest zbyt przejrzyste i wolalbym zwykle m1 m2 tez moim zdaniem przesadzone z jednego waznego powodu. Wcale go nie ma :). Tylko jest jakas nowa mapa ktora wcale nie jest nikomu potrzebna i mysle ze gracze wola zwykle M1 i M2 moze troszke urozmaicone teksturami.

Dziękujemy za opinię.

Może nie trafiliśmy w Twój gust. :)

Jeśli ktoś jeszcze nie wie:

Oficjalny start serwera zaplanowany jest na datę: 06.12.2013. Czekamy na Ciebie i Twoich niesamowitych znajomych!

(info z metin2list )

Reklama się rozrasta!

PS: Ustawiliście już raty na serwerze?

Aktualnie zbieramy informacje od graczy a w nocy ustawimy tak, żeby rano gracze mogli już sprawdzać.

Dodam, że BETA testy trwają do 2 grudnia.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

Zarejestowałem się na stronie , lecz mam błąd jeżeli chodzi o pobranie clienta. Jak temu zaradzić ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

Zarejestowałem się na stronie , lecz mam błąd jeżeli chodzi o pobranie clienta. Jak temu zaradzić ?

Z jakiej przeglądarki korzystasz?

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...