Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja interesująca, chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.

Serwer z pomysłem. Wszystko dosyć fajnie się komponuje.

Zobaczymy jak wyjdzie to w praktyce.

Liczę na to, że nie będzie "olewki" ze strony administracji.

Nie zapomnijcie o graczach panowie (:

Oby start udał się bez komplikacji i zbędnych niespodzianek.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.

Edit. Prawdopodobnie zawitam :)

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 zdania.

Prezka super.

Serwer nie.

(argument ? wejdźcie i sobie zobaczcie...)

Do mnie nie przemawia, może spodziewałem się zbyt wiele...

Opublikowano

Prezentacja interesująca, chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.

Serwer z pomysłem. Wszystko dosyć fajnie się komponuje.

Zobaczymy jak wyjdzie to w praktyce.

Liczę na to, że nie będzie "olewki" ze strony administracji.

Nie zapomnijcie o graczach panowie (:

Oby start udał się bez komplikacji i zbędnych niespodzianek.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.

Dziękujemy za opinię. :)

Mam nadzieję, że zagrasz na serwerze i się nie zawiedziesz. :)

2 zdania.

Prezka super.

Serwer nie.

(argument ? wejdźcie i sobie zobaczcie...)

Do mnie nie przemawia, może spodziewałem się zbyt wiele...

Niestety nie trafimy w gust każdego ale staramy się, żeby trafić w jak najszersze grono odbiorców.

Nasz serwer w większości tworzą gracze ponieważ to od nich zależy jakie będą raty, drop itp.

Jeżeli ktoś da np pomysł na ciekawego dungeona a ludziom się spodoba to go napiszemy i wprowadzimy. :)

Każda propozycja zostanie przemyślana przez administrację bo chcemy, żeby gracze byli zadowoleni.

0LsM05U.png

Opublikowano
2y89.png

Hej hej,

Nie zapominajcie o Naszym projekcie! Mamy dla Was gorącą i pełną wrażeń wiadomość.

Oficjalna data wielkiego startu świata Eternity została właśnie zaplanowana,

na dzień 06.12.2013. Z tej wyjątkowej okazji mamy dla Was przygotowaną moc Mikołajkowych niespodzianek,

które sami odkryjecie podczas Oficjalnego startu serwera - i wiele więcej !

Czekamy na Was z niecierpliwością - koniecznie przyjdźcie ze swoimi znajomymi, gildiami a nawet wrogami,

by w pełni wykorzystać potencjał serwera !

Niech moc będzie z Wami!

Z gorącymi pozdrowieniami,

Eternity Team

0LsM05U.png

Opublikowano

Już się szykuję pełną parą na start, oczywiście beta trwa, trzeba znaleźć ew. bugi, no i co? Czekamy na start. Polecam, ze względu na stabilność jak i dopracowanie oraz zainteresowanie administracji serwerem, jest jakiś problem, od razu pomagają, czy tez eliminują.. :)

Opublikowano

Niestety nie trafimy w gust każdego ale staramy się, żeby trafić w jak najszersze grono odbiorców.

Nasz serwer w większości tworzą gracze ponieważ to od nich zależy jakie będą raty, drop itp.

Jeżeli ktoś da np pomysł na ciekawego dungeona a ludziom się spodoba to go napiszemy i wprowadzimy. :)

Każda propozycja zostanie przemyślana przez administrację bo chcemy, żeby gracze byli zadowoleni.

To akurat widać że server jest robiony dla graczy podczas testów widać że maja sporo do powiedzenia ale...

Nie wiem w jakie grono osób chcecie trafić server jest naprawde trudny a miłośnicy hard-ów sceptycznie podchodzą do nowości, Ci caś którzy je kochają wolą gdy jest troche łatwiej.

Widziałem u was na forum (na ktorym nie moge sie wypowiedziec, problem z aktywacja konta) że te raty możecie zmienić na prośbę graczy jednak nie wypowiada sie tam za wiele osób a jak już ktos napisze to exp 20% a drop ynag 35%.

Nie lepszym rozwiazaniem będzie zrobienie tutaj ankiety i podanie kilka opcji o ile raty powinny byc zwiekszone?

Druga kwestia bonow, cos tam zostało zmienione ale tabela podana w prezentacji nadal odstarsza graczy a chyba nie o to chodzi?

Opublikowano

To akurat widać że server jest robiony dla graczy podczas testów widać że maja sporo do powiedzenia ale...

Nie wiem w jakie grono osób chcecie trafić server jest naprawde trudny a miłośnicy hard-ów sceptycznie podchodzą do nowości, Ci caś którzy je kochają wolą gdy jest troche łatwiej.

Widziałem u was na forum (na ktorym nie moge sie wypowiedziec, problem z aktywacja konta) że te raty możecie zmienić na prośbę graczy jednak nie wypowiada sie tam za wiele osób a jak już ktos napisze to exp 20% a drop ynag 35%.

Nie lepszym rozwiazaniem będzie zrobienie tutaj ankiety i podanie kilka opcji o ile raty powinny byc zwiekszone?

Druga kwestia bonow, cos tam zostało zmienione ale tabela podana w prezentacji nadal odstarsza graczy a chyba nie o to chodzi?

Tabelę zaktualizujemy gdy ustalimy już permanentnie bonusy. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

@The Naid aka Kains, powiem Ci szczerze tak : znasz się na rzeczy, ale cieżko Cię rozszyfrować jako człowieka.

Z innej beczki to m1 przyprawia o depresje, musiałem szybko zrobić w tym jasnym królestwie bo bym sie zchorował (nie ubliżam)

Wartości bonusów jest zbyt wiele, więcej niż na PL.

Jeśli obetniecie te bonusy to zagram. I chyba nie tylko ja.

Opublikowano
Tabelę zaktualizujemy gdy ustalimy już permanentnie bonusy. :)

Mam nadzieje ze zmienicie jeszcze coś z tymi bonami bo jak kolega wyżej napisał napewno nie stracicie na tym graczy a wrecz przeciwnie.

Ciężko coś wymieszac gdy zmianki sa u NPC a co dopiero gdy będa dropi.

I pytanko ten zielony czar dziala jak na pl? zmienia bony tylko w eq do jakiegos lvl? bo jesli tak mozna go dac sporo do dropu latwiej bedzie zaczac gre i nikt nie bedzie musial tracic tradycyjnych zmianek na slabe eq. Jesli dziala na kazde eq to dlaczego jest to i to >?

@MIRVs

chyba o to chodziło i wyszło świetnie ten server może miec naprawde wspaniały klimat i z odpowiednim podejściem nie tylko administracji ale i graczy bedzie mozna naprawde milo spędzić czas ze znajomymi.

Opublikowano

Zapraszam do oglądania! Pierwsza zapowiedź, która ujawnia głos Naida! (i co hejterzy? santriel? Chyba nie :))

Polecam oglądać w HD, 720p, pozdrawiam Adaś . <3

Opublikowano

Aktualizacja zapowiedzi!

• Zmieniona tabela bonusów!
  • Dodany drop Zaczarowania Przedmiotu do Metinów
  • Dodany drop Zaczarowania Przedmiotu do Bossów

0LsM05U.png

Opublikowano

Post kierowany do osób narzekających i do tych, którym serwer nie przypadł do gustu. Nie chciałbym tutaj nikomu pisać kto jaki jest, bo nie w tym rzecz. Problem tkwi w waszych głowach oraz tej "innej" mniejszości tudzież większości społecznej w Polsce. Jak nie powstaję żaden serwer z dużą ilością nowości ( nowości, która wprowadziłaby, graczy w inny wymiar świata metin2 ) to narzekacie, że nie ma nic dobrego, serwery są monotonne, ciągle to samo, exp ->eq<-exp i nic poza tym, ale jak już powstanie serwer z praktycznie wszystkimi nowościami jakie na dzień dzisiejszy moim zdaniem mógł zaproponować nam Team Eternity ( chodź pewnie, niektórym z Teamu chciałoby się wprowadzić coś jeszcze, prawda? ;) ) to w tej kwestii również nic się nie zmienia, bo dalej narzekacie ( jak takie stare dewotki, które nic innego nie mają do roboty, a ich jedynym zajęciem jest narzekanie i obgadywanie innych, no ale to właśnie jest ta "inna" społeczność ). Skoro chcecie pograć na tradycyjnym metinie idźcie na globala, albo inny wsiarski serwer, na którym ciągle jest to samo i ciągle stoicie w mieście, bo zwyczajnie nie ma co robić. Grałem na wielu serwerach metin2 i powiem szczerze, że rozgrywka kończąca się na wbiciu max lvl'a i zrobieniu ostatniego eq po czym trzeba stać w mieście, bo nie ma dalszych perspektyw na grę i możliwości rozwoju postaci, zwyczajnie mnie znudziła, jak pewnie wielu innych graczy, którzy z miłą chęcią zawitają na serwer, bo właśnie te nowości przyciągnęły ich uwagę.

Co do zarzuceń pod hasłem administracji, jeżeli każdy ma swój rozum to myśli po swojemu, wierzy w co chcę, ale wierzy z głową, bo plotka szybko się roznosi tylko zwykle bywa tak, że nie ma nic wspólnego z prawdą.

To tyle ode mnie.

Zapraszam serdecznie na serwer już 6 grudnia !

Pozdrawiam :)

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano
Witaj,

Chcesz mieć wpływ na efekt końcowy serwera Eternity? Chcesz by Twoje zdanie miało w końcu siłę przebicia? Nic prostszego!

Wystarczy, że dokonasz rejestracji i aktywacji konta na forum, a następnie zgłosisz swoje wskazówki i kwestie,

które Twoim zdaniem powinny zostać wprowadzone na serwer. Następnie pozostaje tylko czekać i obserwować jak Twój pomysł przypadł do gustu społeczności Eternity.

Jeżeli jeden z Twoich pomysłów pomyślnie przejdzie do fazy wprowadzenia go, Ty zostaniesz wynagrodzony!

Nie zwlekaj z pomysłami, tylko już dziś stwórz temat na Naszym Oficjalnym forum i stań się częścią historii Eternity!

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer Kainsa rozpoznaje po głosie . Polece chodz niewiem jak to będzie oby się nie skończyło jak z Nexanity czyli restarty bez zapisywania bazy i cofki ...

Opublikowano

Serwer Kainsa rozpoznaje po głosie . Polece chodz niewiem jak to będzie oby się nie skończyło jak z Nexanity czyli restarty bez zapisywania bazy i cofki ...

Nie będzie takich incydentów.

Interfejs etc z Diablo ? bo strasznie mi przypomina.

Interfejs nie jest z Diablo.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie będzie takich incydentów.

Interfejs nie jest z Diablo.

No nie będzie bo jest beta ;) szkoda, że na nexanity nie zrobiliście bety otwartej na pewno serw wtedy by stał dłużej :)

Życzę powodzenia przy starcie w końcu do 3 razy sztuka może ten serw Ci wypali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...