Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbij na nasze forum, tam ogarniemy.

Rozmowa z NPC zostanie wprowadzona gdy tylko Waiki nagra głosy.

Po zapowiedzi widać, że jest dużo.

Przy okazji godzina startu została ustalona na 19 - 20, więcej informacji możecie zaczerpnąć na naszym forum.

Nie dało by się zrobic startu o 16/17???

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Magiczny metal skąd? trudno będzie go zdobyć? Bony będą wchodziły cześciej 15, czy standard - jak na pl?

będzie można tepać buffka na 10 sec?

Opublikowano

Nie dało by się zrobic startu o 16/17???

Nie.

Magiczny metal skąd? trudno będzie go zdobyć? Bony będą wchodziły cześciej 15, czy standard - jak na pl?

będzie można tepać buffka na 10 sec?

Magiczny metal w grze nie istnieje ale pewnie Cię zadowoli Magiczny Kamień który dropi np z Tajemniczych Skrzyń.

Bonów nie potrafię Ci ocenić bo nie bonowałem jakoś zbytnio długo przedmiotów, chociaż są tylko 3 wartości więc źle nie powinno być.

Czemu akurat na 10 sekund tepać buffa? :x

0LsM05U.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie poprawialiście balansu i BM nadal będzie miazgą w pvp ale lipą w expie, i że ten bon na magie w zbroji nie jest za duży.

Mam nadzieję, że nie poprawialiście balansu i BM nadal będzie miazgą w pvp ale lipą w expie, i że ten bon na magie w zbroi nie jest za duży.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Mianowicie zawitam na serwer, możliwe że nie będę grać dla rankingu, ani dla bycia najlepszym pro elo gejmerem. Chodzi mi tylko to, by ludzie nie zniszczyli reputację serwera, wiadomo jacy ludzie są, a zazwyczaj w tematach są niepotrzebne spamy, wyzywanie, kłócenie się, itd, etc.
Jednakże, widać że, Administratorzy są dobrymi ludźmi, pomagający, nie zostawią graczy bez pomocy i to jest najlepsze. Wielkie brawa, bo możliwe że dzisiaj ten serwer będzie w top10. Po waszym zachowaniu, po pracy, po profesjonalnym teamie, który go prowadzi. Po udzielaniu pomocy, takim teamie, który o wszystko dba, to jest idealny serwer. Modle się, a raczej mam pewność i nie zwątpię, że to się nie zmieni. + Nie narzekajcie na serwer, godzinę startu, bo oni to robią dla was, a chcą by było dopasowane wszystko na ostatni guzik. Godzina startu jest na wieczór, czyli większość ludzi będzie w domu, jakieś 90%. Chyba że ktoś wychodzi na imprezę, wiadomo, piąteczek można się napić, pobawić. Lecz to jest najlepsza godzina dla piątku.
Powodzenia, szczęścia, zero problemów, zero ataków. Dacie radę!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Mianowicie zawitam na serwer, możliwe że nie będę grać dla rankingu, ani dla bycia najlepszym pro elo gejmerem. Chodzi mi tylko to, by ludzie nie zniszczyli reputację serwera, wiadomo jacy ludzie są, a zazwyczaj w tematach są niepotrzebne spamy, wyzywanie, kłócenie się, itd, etc.

Jednakże, widać że, Administratorzy są dobrymi ludźmi, pomagający, nie zostawią graczy bez pomocy i to jest najlepsze. Wielkie brawa, bo możliwe że dzisiaj ten serwer będzie w top10. Po waszym zachowaniu, po pracy, po profesjonalnym teamie, który go prowadzi. Po udzielaniu pomocy, takim teamie, który o wszystko dba, to jest idealny serwer. Modle się, a raczej mam pewność i nie zwątpię, że to się nie zmieni. + Nie narzekajcie na serwer, godzinę startu, bo oni to robią dla was, a chcą by było dopasowane wszystko na ostatni guzik. Godzina startu jest na wieczór, czyli większość ludzi będzie w domu, jakieś 90%. Chyba że ktoś wychodzi na imprezę, wiadomo, piąteczek można się napić, pobawić. Lecz to jest najlepsza godzina dla piątku.

Powodzenia, szczęścia, zero problemów, zero ataków. Dacie radę!

Gracze sami sobie zrobili ankietę i sami wybrali czas startu, my się tylko dostosowaliśmy.

Ogólnie nasz serwer jest bardzo dobrym środkiem do oduczenia się picia alkoholu czy palenia papierosów,

trzeba grać nie przed, nie po tylko zamiast alkoholu czy papierosów. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Gracze sami sobie zrobili ankietę i sami wybrali czas startu, my się tylko dostosowaliśmy.

Ogólnie nasz serwer jest bardzo dobrym środkiem do oduczenia się picia alkoholu czy palenia papierosów,

trzeba grać nie przed, nie po tylko zamiast alkoholu czy papierosów. :D

Dokładnie! To mi się strasznie podoba. Jak widać, gracze sami wybrali sobie godzinę startu, więc chłopaki i dziewczyny. Nie ma co narzekać! :3

2e0pziq.png

Opublikowano

Dokładnie! To mi się strasznie podoba. Jak widać, gracze sami wybrali sobie godzinę startu, więc chłopaki i dziewczyny. Nie ma co narzekać! :3

U nas gracze sami na becie ustalali parametry serwera itp bo przecież nie admini tylko gracze będą grali więc trzeba sprawić, żeby się im podobało.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie mam problemów z internetem a wciąż pisze nie można wyświetlić strony. A wcześniej działała mi...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Mam sprawę. Otóż moje konto domaga się klucza, a inaczej treści którą mogę potwierdzić i moje konto będzie aktywne, będę mógł się zalogować. Jednak bez tego klucza nie mogę. Zresetowałem modem, internet, zrobiłem drugie konto, czekam po 30minut i jak na razie nie ma nic takiego podobnego. Czy to może się przedłużyć? Pisało że dziesięć minut.

2e0pziq.png

Opublikowano

Nie mam problemów z internetem a wciąż pisze nie można wyświetlić strony. A wcześniej działała mi...

Jednak jeżeli możesz to zrestartuj modem / router.

Mam sprawę. Otóż moje konto domaga się klucza, a inaczej treści którą mogę potwierdzić i moje konto będzie aktywne, będę mógł się zalogować. Jednak bez tego klucza nie mogę. Zresetowałem modem, internet, zrobiłem drugie konto, czekam po 30minut i jak na razie nie ma nic takiego podobnego. Czy to może się przedłużyć? Pisało że dziesięć minut.

Czy chodzi Ci o konto na forum?

Sprawdź czy teraz jest aktywne, jeżeli nie jest to wyślij na PW swój nick.

0LsM05U.png

Opublikowano

ten sam problem mam.

Zresetowałem właśnie komputer, router i dalej pisze : nie można wyswietlic strony.......... ???

Opublikowano

ten sam problem mam.

Zresetowałem właśnie komputer, router i dalej pisze : nie można wyswietlic strony.......... ???

Masz stałe IP?

0LsM05U.png

Opublikowano

Masz stałe IP?

tak. zaznaczam, że dziś rano wszystko działało ..

Opublikowano

tak. zaznaczam, że dziś rano wszystko działało ..

Rozmowa przeniesiona na PW.

Na stronie naszego serwera został dodany nowy link do clienta.

Jest to już oficjalna wersja clienta z wszystkimi patchami wgranymi z bety.

0LsM05U.png

Opublikowano

Możesz napisać mi ile % na poli i z czego dropi dokładnie, i ile % na marmur z tych wymienionych potworków z zapowiedzi.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Możesz napisać mi ile % na poli i z czego dropi dokładnie, i ile % na marmur z tych wymienionych potworków z zapowiedzi.

Nie mamy tego na procenty ustawione więc nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć.

0LsM05U.png

Opublikowano

Beta trwa ? czy już jest zamknięta ?

Zamknięta. Skoro jest jutro oficjalny start serwera, to zamknięta.

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...