Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to chyba jakas kiepska proba zmylenia bo serwer jest jak najbardziej hard z elementami medium a nie na odwrot.

Serwer to medium z elementami hard grałem długo na becie i mało jest odczuwalny ten hard chyba, że grać nie umiesz. Ulepszacze łatwo dostępne exp w miarę przybliżony do harda, moby lekko za mocne. A reszta jak najlepiej. Serwer polecam.

Opublikowano

Serwer to medium z elementami hard grałem długo na becie i mało jest odczuwalny ten hard chyba, że grać nie umiesz. Ulepszacze łatwo dostępne exp w miarę przybliżony do harda, moby lekko za mocne. A reszta jak najlepiej. Serwer polecam.

Moje umiejetnosci nie maja nic do typu serwera, a to sie ocenia po tym co jest na serwerze i jak jest, a nie po tym czy dadzia umie grac.

Niedlugo na Easy bedzie 20 zmianek 200kk a drop yang jak na PLu..

zhda.png

Opublikowano

to chyba jakas kiepska proba zmylenia bo serwer jest jak najbardziej hard z elementami medium a nie na odwrot.

Moje umiejetnosci nie maja nic do typu serwera, a to sie ocenia po tym co jest na serwerze i jak jest, a nie po tym czy dadzia umie grac.

Niedlugo na Easy bedzie 20 zmianek 200kk a drop yang jak na PLu..

Wiesz co? Ja dalej twierdzę, że jest to medium, PRAWDZIWY medium.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja bym tego medium nie nazwał bardziej easy/4fun. Wszystko u handlarzy , resztę jak 5 bony banalnie zdobyć exp jak na privie... Hard to był kiedyś pl jak VIP-a w V2 brało się w smiertelce + 4 ribie 18 sr + 5k hp... Ten serwer jest przyjemny i bardzo łatwy. Jak nie umiecie grać to tryb serwer-a tego nie zmieni.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Czekam na filmiki pt " cała prawda o eternity" bo już widzę u co po niektórych straszny ból odbytu

aFMA3pg.png

Opublikowano

w ile przecietnie sie wbija 100 lv ?

Tego Ci nikt nie powie niestety.

Ale nie powinno być źle.

A jak z reklamą bo teraz kazdy serwer ktory startuje pada po czasie albo nikt nie gra wgl w metina juz nikt nie gra ;/

Ciągle powiększamy reklamę serwera.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kains [*] - Niech moc i pompa bd z tobą.

Powodzenia, ładna prezka.

AW#

Za ile truciak ?(Jak Nexanity 50zł czy teraz w góre cena ?)

Hejting mode on, zawistne polaczki ? Pisali, że nie jest to Nexanity, więc jak masz zachowywać sie jak dzieciak, to po prostu wyjdź z prezentacji i nie wracaj. Czekam jutro na start mam nadzieje, że w godzinach popołudniowych :D !

1336584123357966.png

Opublikowano

No właśnie... o której godzinie dokładnie start ma być? ;] Dajcie info dzisiaj.

A tak ogólnie do wszystkich: opłaca się na serwer wbijać? Ile to postoi? (Każdy wie jak było z Nexanity.)

No ale oby powiedzenie: "człowiek uczy się na błędach" sie jutro potwierdziło. Życzę szczęścia :).

Opublikowano

A tak ogólnie do wszystkich: opłaca się na serwer wbijać? Ile to postoi? (Każdy wie jak było z Nexanity.)

No ale oby powiedzenie: "człowiek uczy się na błędach" sie jutro potwierdziło. Życzę szczęścia :).

moge ci dac 89% ze serwer jutro padnie w 1 sekunde:) takie mam info;]

xbjr.png

Opublikowano

moge ci dac 89% ze serwer jutro padnie w 1 sekunde:) takie mam info;]

A Ty znów próbujesz nam grozić?

Idź dalej stawiać swoje serwerki na kradzionych plikach a te ddosy 750gb/s sobie w kieszeń wsadź.

0LsM05U.png

Opublikowano

Godziny wieczorne :)

Opłaca. Administracja postarała się i wszystko wygląda zaje*iście :)

Kains [*] - Niech moc i pompa bd z tobą.

Powodzenia, ładna prezka.

AW#

Za ile truciak ?(Jak Nexanity 50zł czy teraz w góre cena ?)

A ile Janek musiał zapłacić aby gm wbijał mu lvl ??? 100zł czy więcej ??? A jak połowa serwa bugowała yangi razem z Jankiem przypomnieć ci to ???

@WSSH

Ale człowiek uczy się na błędach. Nexan*ty może im nie wyszło bo trochę bugów było a ludzie na becie zamiast szukać bugów robili pvp :)

Opublikowano

Tak jak up piszesz,wszystko 'wygląda zajebiście' co do tych kłótni o nexanity.. ludzie to ci sami administratorzy to jak ma ich tu uniknąć?

spierdolili tam sprawe to tu nie będzie lepiej. Do tego ci administratorzy masakra co tam było na starym serwerze ich to... poezja.

aw@ skąd zdobędę trute? tylko od gm czy będzie dropić może z ripa?

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Pytanie odnośnie Clienta:

7pyz.jpg

- Zamierzacie coś z tym zrobić?

Dodam, że po próbie włączenia clienta komputer zaczął mi wariować... Najpierw poznikały mi wszystkie ikony, potem po prostu nie reagował, nic nie mogłem zrobić.

I nie tłumaczcie się tym, że to wina "packowania" plików itd., bo z takimi przypadkami spotykałem się nie raz i takiego problemu jak teraz nie miałem.

Opublikowano

Pytanie odnośnie Clienta:

7pyz.jpg

- Zamierzacie coś z tym zrobić?

Dodam, że po próbie włączenia clienta komputer zaczął mi wariować... Najpierw poznikały mi wszystkie ikony, potem po prostu nie reagował, nic nie mogłem zrobić.

I nie tłumaczcie się tym, że to wina "packowania" plików itd., bo z takimi przypadkami spotykałem się nie raz i takiego problemu jak teraz nie miałem.

Myśl co chcesz ale Heur jest akurat od pakowania protectorem i nie mam zamiaru zmieniać tego protectora bo jest dobry.

Jakoś na becie było 800+ ludzi i nikt nie narzekał.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wszyscy polecają, a skończy się jak zawsze.

Po ile przepustki w IS ? Znów 15 letnie dziewice wam testują serwer ?

Jak tam kd +5 znów będzie dawało mniej niż jest napisane ? :D

Możecie być spokojni mod i wh będzie działać.

Opublikowano

To tak ja raczej nie zagram dlatego iż bony nie wchodzą max. Ale życzę powodzenia i miłej gry. Prezka 10/10 :) Pozdro

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...