Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexanity s2? xD

@aw. sprawdzone czy na wyższych lvl'ach nie leci exp np. na psach?

Leci ale np wbicie z 100 na 101 zajmie około roku.

(expiąc na psach oczywiście)

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po głosie obstawiam, że to serwer Fokusa xD

Wejdziemy na official, zobaczymy :)

Filmik Adaś mnie zachęcił :)

A kto to Fokus ;D ? Lolz

1336584123357966.png

Opublikowano

Wow tyle można tylko powiedzieć. Dawno czegoś takiego nie widziałem:D jak z broniami na 75lv?

Opublikowano

To ten server będzie hard czy medium i tych co na becie grają w ile 75 wbije tu ??

A dodam jeszcze 1 pytanie I odp mi ... zrobiłem konto na waszym forum i czekam 4h na link ?? i nie dochodzi .... naprawcie to może

Opublikowano

To ten server będzie hard czy medium i tych co na becie grają w ile 75 wbije tu ??

A dodam jeszcze 1 pytanie I odp mi ... zrobiłem konto na waszym forum i czekam 4h na link ?? i nie dochodzi .... naprawcie to może

Problem jest przez Twój hosting poczty.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zapraszam do oglądania! Pierwsza zapowiedź, która ujawnia głos Naida! (i co hejterzy? santriel? Chyba nie :))

Polecam oglądać w HD, 720p, pozdrawiam Adaś . <3

Głos nie Santriela, tylko Kainsa od Nexanity ;) Demetri tam w tle coś też stęka od czasu do czasu ;) Kto z nimi gadał na pewno pozna ^^

Serwera niestety polecić nie można, ze względu na administrację, która wiecie jak poleciała po bandzie z Shenzu oraz Nexanity ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Głos nie Santriela, tylko Kainsa od Nexanity ;) Demetri tam w tle coś też stęka od czasu do czasu ;) Kto z nimi gadał na pewno pozna ^^

Serwera niestety polecić nie można, ze względu na administrację, która wiecie jak poleciała po bandzie z Shenzu oraz Nexanity ;)

Apropo serwera, który opisujesz ( tj. Nexanity, w/e ). Czekaj, to Ty jesteś tym typem, o którym krąży plotka, że został wyjebany za nieróbstwo ? Przykre ;_;. A tak poważnie, typie kim Ty jesteś, żeby decydować i orzekać kto kim jest. Zastanów się

1336584123357966.png

Opublikowano

Apropo serwera, który opisujesz ( tj. Nexanity, w/e ). Czekaj, to Ty jesteś tym typem, o którym krąży plotka, że został wyjebany za nieróbstwo ? Przykre ;_;. A tak poważnie, typie kim Ty jesteś, żeby decydować i orzekać kto kim jest. Zastanów się

Nie orzekam, tylko przedstawiam ;)

Na dalsze dywagacje kieruj się na PW, a nie spamuj po temacie ^^

Pozdro ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dzięki za opinie.

Niebawem na naszym forum przedstawimy nagrody za konkurs facebookowy. :)

Mamy nadzieję, że się spodobają. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie orzekam, tylko przedstawiam ;)

Na dalsze dywagacje kieruj się na PW, a nie spamuj po temacie ^^

Pozdro ;)

Nie wiem czy wiesz, ale przedstawiać cokolwiek, można w wypadku posiadania jakichkolwiek dowodów, które są potwierdzone rzetelnymi i niepodważalnymi faktami. W innym wypadku, jest to tylko pomówienie i Twoje własne zdanie, które nie każdy chce czytać, a zapewne większość ma je gdzieś.

1336584123357966.png

Opublikowano

Polecam, prezentacja świetna, mam nadzieje, że będzie mi sie chciało grać.

Serwer chyba NIE pod is? Czy się mylę?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Polecam, prezentacja świetna, mam nadzieje, że będzie mi sie chciało grać.

Serwer chyba NIE pod is? Czy się mylę?

Administracja zapewnia, że nie. Takie info na forum jest

1336584123357966.png

Opublikowano

Grałem trochę na becie i serwer mi się podoba wiadomo są podstawowe bugi jak lagi przez źle wyexportowane obiekty. Znikające tło questów po "select" ale ogółem serwer miodzio. Nie myślałem ze to powiem jak z 6 miechów temu z tobą Velu gadałem i mówiłeś ze robisz serwer , ale za ten projekt masz odemnie + w moim dzienniku złych i dobrych uczynków.

PS. Shift + enter nie działa na otwarcie szeptu tak ma być ?

edit:

Wzmocnienie Przedmiotu oraz Marmur Błogosławieństwa dodają bonus za każdym razem, bez możliwości niepowodzenia.

No to chyba nie to game wgrałeś bo pali dodanka i 5 bony.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Czekam 2 dzień na aktywacje konta na forum... nie rozumiem, na interi nie przychodzi, na gmailu tak samo, nie wiem w czym już jest problem...

Czekam na start.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Grałem trochę na becie i serwer mi się podoba wiadomo są podstawowe bugi jak lagi przez źle wyexportowane obiekty. Znikające tło questów po "select" ale ogółem serwer miodzio. Nie myślałem ze to powiem jak z 6 miechów temu z tobą Velu gadałem i mówiłeś ze robisz serwer , ale za ten projekt masz odemnie + w moim dzienniku złych i dobrych uczynków.

PS. Shift + enter nie działa na otwarcie szeptu tak ma być ?

edit:

No to chyba nie to game wgrałeś bo pali dodanka i 5 bony.

Pali dodanka i 5 bony ponieważ ułatwiliśmy znacząco dostęp do zmianek i dodań. :P

Shift + Enter u mnie działa ale nie pamiętam czy naprawiałem to w łatce czy od zawsze mi działało.

Osobiście ja nie mam żadnych lagów ponieważ u nas są najbardziej jak to możliwe zoptymalizowane modele (jakość HD przy wadze 127kb tekstury) oraz zmniejszona ilość poligonów.

Tło od questów będzie modyfikowane bo np każdy dungeon będzie miał swoje tło i takie tam pierdółki. :P

Czekam 2 dzień na aktywacje konta na forum... nie rozumiem, na interi nie przychodzi, na gmailu tak samo, nie wiem w czym już jest problem...

Czekam na start.

Ręcznie Ci aktywuje konto o ile już tego nie zrobiłem.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...