Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie.

Dodacie na strone licznik on line ?

Rozumiesz to że liczników nie dają teraz ponieważ one nie działają poprawnie ? 80 % liczników po kilku dniach szfankuje i dlatego nie dają

Opublikowano

Rozumiesz to że liczników nie dają teraz ponieważ one nie działają poprawnie ? 80 % liczników po kilku dniach szfankuje i dlatego nie dają

Jeżeli jest dobry skrypter to licznik bedzie działał dobrze,chyba tobie na hamachi szwankują...

Opublikowano

Jeżeli jest dobry skrypter to licznik bedzie działał dobrze,chyba tobie na hamachi szwankują...

Nie dodamy bo nie ma miejsca na stronie.

Wszystkie liczniki dobrze działają tylko przeważnie są kręcone *3.

0LsM05U.png

Opublikowano
Trochę beznadziejny ten patcher :)

Pobiera NIE WIEM po co te wszystkie PC więc to anulowałem w piz*u ;D

PC.DLL 91 MB WAŻY A PO POBRANIU CHYBA 95 MB NO I NA CH*J TO POBIERAĆ ?>>

A te all pc to ważą razem z 350 mb wiec MAŁO NIE JEST JAK NA NET ORANGE RADIOWY

Jak będzie działać bez aktualizacji to bd grał jak z tą aktualizacją PC , ITP to nie GRAM ;D neta mam za słabego

Opublikowano

Jak będzie działać bez aktualizacji to bd grał jak z tą aktualizacją PC , ITP to nie GRAM ;D neta mam za słabego

Może pobiera, żeby naprawić niektóre tekstury?

Pisałem, że patch waży 90-285mb (zależy kto kiedy ostatni raz patchował)

Aktualnie jest po godzinie 12 w nocy więc nie nalicza Ci na limit transferu do 6 rano.

Słabo jesteś obcykany w internecie mobilnym.

0LsM05U.png

Opublikowano

300 mb przy necie nawet1mb pobiera sie max 1-1.5h , jezeli serwer by ci sie narawde podobal tob bys nawet te 5h pobieral byle by zagrac ;>

Nie dodamy bo nie ma miejsca na stronie.

Wszystkie liczniki dobrze działają tylko przeważnie są kręcone *3.

ile wam to zajmie... mozecie dodac nowa zakladke i miejsce by sie znalazlo , taki licznik bardzo sie przydaje ;>

Opublikowano

300 mb przy necie nawet1mb pobiera sie max 1-1.5h , jezeli serwer by ci sie narawde podobal tob bys nawet te 5h pobieral byle by zagrac ;>

ile wam to zajmie... mozecie dodac nowa zakladke i miejsce by sie znalazlo , taki licznik bardzo sie przydaje ;>

Do czego się przydaje?

0LsM05U.png

Opublikowano

nie no nadal nie mogę odpalić tej stronki. Jak to wytłumaczyć. Rano normalnie działało a teraz niby musze jakieś proxy które wyglądają jak psu z gardła ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

jeszcze parę godzinek i gramy panowie <3 Mam nadzieję że serwer się utrzyma nie tak jak było z Nexanity :/ . Powodzonka

Nie porównuj Nexanity, do tego profesjonalnego serwera, gdzie Admini czuwają. Jednym słowem, Nexanity to było zawarte gówno owierające się na kasie, co z tego że mieli tyle dodatków skoro nie umieli nawet zapracować nad serwerem i im serwer padał co 3min? A wszystko sprzedawali w sm? Nawet te itemy najprostsze do zdobycia.

Tu mamy profesjonalny temat, profesjonalnych, doszkolonych ludzi, którzy się dla nas poświęcają prowadząc ten serwer i go ulepszając. Ja jestem zadowolony, nie wiem jak wy, ale mam przeczucie że tak samo.

czekamy. = )

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

metin2client.exe jest za stary w twoim cliencie. Sptachuj jeszcze raz.

Patcher nic mi nie ściąga wiec raczej wątpię , chyba logiczne że zanim tutaj napisałem to spróbowałem te najbardziej oczywiste rozwiązania.

nie czyta etc tylko nie wiem dlaczego.

ps. na jakim ?

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Patcher nic mi nie ściąga wiec raczej wątpię , chyba logiczne że zanim tutaj napisałem to spróbowałem te najbardziej oczywiste rozwiązania.

nie czyta etc tylko nie wiem dlaczego.

ps. na jakim ?

Ja też mam problem z metin2client.exe gdzie mi go zupełnie nie czyta przy patchowaniu, a raczej po. Możliwe że jakiś antywirus Ci go blokuje, lecz ja mam wyłączone zapory, firewalla. Ściągam od nowa clienta, możliwe że to pomoże.

Na stronie serwera, przepraszam jeżeli źle oczerniłem, jednak tam jest podobny nick do twojego tutaj na forum. Z góry przepraszam jeżeli się pomyliłem.

2e0pziq.png

Opublikowano

Firewalla wewnętrznego dziś się pozbyłem bo mi portmapa blokował jebanieć a tak to nic nie mam więc raczej nie. Normalnie sam bym to naprawił ale ten pack w .dll mnie gubi. Dlatego czekam na Naida.. Za dużo kombinacji z tym clientem i teraz zaczną się dziać bajki.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Takie pytanie. Czy raz wszyscy Polacy mogą zrozumieć jedno ? Konkurencja ( tak jest nazywany teraz serwer Eternity w świetle innych ), to dźwignia handlu. Konkurencja jest zjawiskiem, które powoduje rozwój rynku, a co za tym idzie, generuje większy obrót, jak i ilość potencjalnych klientów danego segmentu rynku. Zamiast się atakować nawzajem, pomyślcie o współpracy i ogólnym rozwoju, a nie na wiecznym hejtingu, który działa wręcz odwrotnie, powodując spadek zainteresowania danym segmentem rynku. Włączcie te ograniczone mózgi i dokształćcie się w tej dziedzinie. Polecam warsztaty z mikro i makro ekonomii, w szczególności dla takich ludzi jak Isamu, Fubu i reszty bezmózgów, idących w ich ślady. PEACE :)

1336584123357966.png

Opublikowano

Takie pytanie. Czy raz wszyscy Polacy mogą zrozumieć jedno ? Konkurencja ( tak jest nazywany teraz serwer Eternity w świetle innych ), to dźwignia handlu. Konkurencja jest zjawiskiem, które powoduje rozwój rynku, a co za tym idzie, generuje większy obrót, jak i ilość potencjalnych klientów danego segmentu rynku. Zamiast się atakować nawzajem, pomyślcie o współpracy i ogólnym rozwoju, a nie na wiecznym hejtingu, który działa wręcz odwrotnie, powodując spadek zainteresowania danym segmentem rynku. Włączcie te ograniczone mózgi i dokształćcie się w tej dziedzinie. Polecam warsztaty z mikro i makro ekonomii, w szczególności dla takich ludzi jak Isamu, Fubu i reszty bezmózgów, idących w ich ślady. PEACE :)

Czyli ja mam rozumieć, że ty też masz własny serwer w tej grze "Metin2". Czyli próbujesz wycofać konkurencję bo boisz się że to zaszkodzi twojemu serwerowi? Właśnie konkurencja robi na innej osobie motywację do dalszych działań, by jego serwer był bardziej dopracowany. Widać, że nawet nie wiesz co to znaczy a się wypowiadasz. Proponuje udać się do szkoły i skończyć chociaż Gimnazjum. To nie jest temat do tego, by się hejtować, wyzywać, poniżać bądź w jakikolwiek wyśmiać. Do tego, nie mów, że ludzie tutaj nie mają mózgu, bądź z niego nie korzystają, bo każdy go posiada, tylko każdy inaczej z niego korzysta. Możliwe że nikt nie jest taki idealny jak ty. :)

@Edit.

A tak naprawdę, to może idź płacz w innym temacie, bo ten temat nie jest do tego? Pozdrawiam.

2e0pziq.png

Opublikowano

Czyli ja mam rozumieć, że ty też masz własny serwer w tej grze "Metin2". Czyli próbujesz wycofać konkurencję bo boisz się że to zaszkodzi twojemu serwerowi? Właśnie konkurencja robi na innej osobie motywację do dalszych działań, by jego serwer był bardziej dopracowany. Widać, że nawet nie wiesz co to znaczy a się wypowiadasz. Proponuje udać się do szkoły i skończyć chociaż Gimnazjum. To nie jest temat do tego, by się hejtować, wyzywać, poniżać bądź w jakikolwiek wyśmiać. Do tego, nie mów, że ludzie tutaj nie mają mózgu, bądź z niego nie korzystają, bo każdy go posiada, tylko każdy inaczej z niego korzysta. Możliwe że nikt nie jest taki idealny jak ty. :)

@Edit.

A tak naprawdę, to może idź płacz w innym temacie, bo ten temat nie jest do tego? Pozdrawiam.

Nie, nie mam serwera Metin2. Jeżeli nic o mnie nie wiesz, to nie pisz mi, żebym skończył gimnazjum. Jeżeli, nie wiesz tak podstawowej, rzeczy jaką jest konkurencja i do jakich zmian rynkowych jest w stanie prowadzić, to proszę Cię, nie wypowiadaj się na ten temat. Ja w prawdopodobnie w przeciwieństwie do Ciebie, miałem z tego pracę licencjacką, którą obroniłem na 5. Konkurencja = otwieraniu nowych możliwości rynkowych ( tzw. rozwój, jeżelibyś nie wiedział ), które skutecznie prowadzą do poszerzenia się zapotrzebowania na dany produkt/usługę w określonym segmencie rynku. To właśnie ja jestem tutaj stroną, która jest za tym, żeby ludzie przestali sobie szkodzić nawzajem, co więcej chciałbym żeby w końcu zaczęli współpracować ... Ot co.

1336584123357966.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...