Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client dostępny jest na pw u Naid'a.

Lvl obok nicku będzie?

Zmianki rozumiem, że będą się łączyć, hm?

Lvl obok nicku nie będzie

Zmianki będą się łączyć. :)

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Data Oficjalnego startu serwera zostanie opublikowana na wszystkich Naszych kanałach informacyjnych ( tj. forum, strona główna fanpage ).

Zależną i decydującą kwestią jest przebieg otwartych testów BETA, oraz ogólnego ustalenia końcowych założeń, w oparciu o sugestie i propozycje gracz/testerów.

Równie ważnym aspektem, jest zainteresowanie projektem ze strony społęczności platformy Metin2 i ilości graczy. Zatem zachęcamy gorąco, do promowania serwera w gronie znajomych i nie tylko. :)

@Down: Nic nie padło.

0LsM05U.png

Opublikowano

The Naid chciałbym wziąć udział w beta testach. PW masz zawalone chyba, napisz jak możesz :)

@ANTYWARN

Prezentacja powala, zagram;)

Odwiedź nasze forum i napisz do mnie na pw (na forum serwera).

0LsM05U.png

Opublikowano

Odwiedź nasze forum i napisz do mnie na pw (na forum serwera).

Ja się zarejestrowałem na forum ale czekam już pare godzin na maila i nadal go nie dostałem. Byłbym wdzięczny, gdybyś przesłał mi link i login z hasłem na PW :)

AW:

Prezentacja powala na nogi. Chętnie zagram na oficjalnej odsłonie :)

graphic.png

Opublikowano

Ja się zarejestrowałem na forum ale czekam już pare godzin na maila i nadal go nie dostałem. Byłbym wdzięczny, gdybyś przesłał mi link i login z hasłem na PW :)

AW:

Prezentacja powala na nogi. Chętnie zagram na oficjalnej odsłonie :)

Z jakiej poczty korzystasz? Sprawdzałeś w spamie?

Ja też sobię zagram dawno w metina nie grałem jako gracz a może akurat będzie fajna atmosfera :)

Zapraszam! :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Czemu masz stronę Nexanity i logowanie/wybór królestwa z AincradOnline?

Cicho, on nie ma nic wspólnego z nexanity :D ani za SantrielTeamem ;/ zaraz zacznie się głupio tłumaczyć ; d
Opublikowano

Nikt się pewnie nie będzie tłumaczyć bo nie ma z czego. Ludzie siedzę na forum, codziennie mam styczność z tymi ludźmi, ale Wy wiecie najlepiej i swoje :) Polski standardzik. Każdy Polak to: lekarz, prawnik i księgowy. Wszystko wiedzący ludzie Pozdro by Buenos

Edit: Znajac życie, zaraz napiszecie mi że jestem z Administracji xD

1336584123357966.png

Opublikowano

Cześć Kains.

Nexanity & Aincrad Online? Ciekawe połączenie.

Teraz przynajmniej potwierdzileś ze moje przypuszczenia sie sprawdziły.

Powodzenia bo serwer naprawde godny uwagi.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hoho Nexanity pełną gębą :D

A tutaj DOwody!

Żeby nie było, że przerobione to w wersji txt jak i img.

Strona www (kod):

/*BELKA DOLNA*/

div#show_media_had_down{position: relative; float: left; width: 100%; height: 46px; background-image: url(../i/media_down.png);}

a#home_nexity_media{display: inline-block; position: absolute; width: 173px; height: 48px; background-image: url(../i/media_nexity.png); left: 41%;}

Jak widać #home_nexanity_media jest tego pewnie więcej ale nie chciało mi się szukać. Dalej widać media_nexanity.png.

Słabo zacieracie ślady. Porównajmy teraz wygląd:

1kNprWd.jpg

Od razu przepraszam za takie ss'y ale nie mam dostępu do pełnego wyglądu strony nexanity (musiałem szukać w góóglach)

67461374986971347490.jpg

Może sam wygląd nic nie znaczy i układ też nie, gdyby nie ten kod css.

Dodatkowo styl graficzny na stronie jak i innych elementów jest uderzający podobny.

Można jeszcze zauważyć waszą rekrutację na moderatora :D

Żaden serwer nie chce skanu dowodu, jesteście jedyni no i oczywiście team z Nexanity też chciał.

Straszny zbieg okoliczności i faktów :) To tyle...

UPDATE 1.1:

Aincard Online:

KNZyXRG.jpg

Eternity:

DhyqAKR.jpg

Opublikowano

Hoho Nexanity pełną gębą :D

A tutaj DOwody!

Żeby nie było, że przerobione to w wersji txt jak i img.

Strona www (kod):

/*BELKA DOLNA*/

div#show_media_had_down{position: relative; float: left; width: 100%; height: 46px; background-image: url(../i/media_down.png);}

a#home_nexity_media{display: inline-block; position: absolute; width: 173px; height: 48px; background-image: url(../i/media_nexity.png); left: 41%;}

Jak widać #home_nexanity_media jest tego pewnie więcej ale nie chciało mi się szukać. Dalej widać media_nexanity.png.

Słabo zacieracie ślady. Porównajmy teraz wygląd:

1kNprWd.jpg

Od razu przepraszam za takie ss'y ale nie mam dostępu do pełnego wyglądu strony nexanity (musiałem szukać w góóglach)

67461374986971347490.jpg

Może sam wygląd nic nie znaczy i układ też nie, gdyby nie ten kod css.

Dodatkowo styl graficzny na stronie jak i innych elementów jest uderzający podobny.

Można jeszcze zauważyć waszą rekrutację na moderatora :D

Żaden serwer nie chce skanu dowodu, jesteście jedyni no i oczywiście team z Nexanity też chciał.

Straszny zbieg okoliczności i faktów :) To tyle...

UPDATE 1.1:

Aincard Online:

KNZyXRG.jpg

Eternity:

DhyqAKR.jpg

Szybki jesteś. Wszyscy wiedzą że to Kains i pliki nexanity tylko ulepszone.

@topick

Zarejestowałem się na stronie , lecz mam błąd jeżeli chodzi o pobranie clienta. Jak temu zaradzić ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Szybki jesteś. Wszyscy wiedzą że to Kains i pliki nexanity tylko ulepszone.

@topick

Zarejestowałem się na stronie , lecz mam błąd jeżeli chodzi o pobranie clienta. Jak temu zaradzić ?

A Ty inteligenty, dałem to bo administracja się wypiera o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...