Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko: działa wam w tej chwili warrock montana? (10;54)

nie mogę wejść (cannot get a file...) wiem, że jest to typowy błąd gdy serwer jest off, ale na stronie głównej montany wyświetla mi się, że 60graczy jest online.

Opublikowano

Mam pytanko: działa wam w tej chwili warrock montana? (10;54)

nie mogę wejść (cannot get a file...) wiem, że jest to typowy błąd gdy serwer jest off, ale na stronie głównej montany wyświetla mi się, że 60graczy jest online.

Napisze to tutaj:

Serwer jest wyłaczony i nie wiadmomo kiedy bedzie na chodzie.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Swoją drogą dali byście jakąś rekompensatę bo od rana nabił bym już pare lvl. PS. Czemu nie działa Polska strona montany?

14:27 - OCZYWIŚCIE ZNOWU SERVER WYŁĄCZONY :) Dacie może chociaż 100% exp albo 200% za te naprawy ?

15:50- Server co 10 minut jest wyłączany nawet rundy nie zdążę zagrać... Fakt dali 100% expa ale co z tego jak sobie nie można pograć ... Ogarnijcie te servery bo ludzie odejdą.

Opublikowano

Swoją drogą dali byście jakąś rekompensatę bo od rana nabił bym już pare lvl. PS. Czemu nie działa Polska strona montany?

14:27 - OCZYWIŚCIE ZNOWU SERVER WYŁĄCZONY :) Dacie może chociaż 100% exp albo 200% za te naprawy ?

15:50- Server co 10 minut jest wyłączany nawet rundy nie zdążę zagrać... Fakt dali 100% expa ale co z tego jak sobie nie można pograć ... Ogarnijcie te servery bo ludzie odejdą.

Ad.1.: Cały czas staramy się rekompensować wam - graczom wszelkie utrudnienia w dostępie do serwera gry. Myślę, że ilość event'ów organizowanych przez moderatorów/administratorów nie jest wcale jakaś mała.

Ad.2.: Polska sekcja na forum Montany, działa cały czas gdy tylko jest ono włączone. Sądzę, że powodem dla którego nie mogłeś się do niej dostać był fakt, iż byłeś po prostu niezalogowany.

Ad.3.: Serwer został wyłączony w celu wprowadzenia kilku poprawek w kodzie źródłowym. Exp/Dinar event został włączony, zaraz po uruchomieniu serwera gry.

Ad.4.: W oparciu o odp. wyżej, serwer jest wyłączany w celu wprowadzeniu poprawek mających na celu likwidację wszelkich błędów, na które wy - gracze nieustannie skarżycie nam się poprzez forum bądź prywatne wiadomości. Tak więc nasz zespół cały czas ciężko pracuje w celu, jak to napisałeś "ogarnięcia serwerów". Co jeszcze możemy zrobić?

Opublikowano

Rozumiem :) Fajnie ,że daliście w rekompensacie event exp chyba 300 % xD Nieźle. Ale mam nadzieję ,że po paru miesiącach nie trzeba będzie co chwile wyłączać servera i coś robić :) Naprawdę dobra robota .

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem montany, odpalam normalnie WRLauncher, klikam Game Start pojawia sie okienko TRINITY GUARD 2.0 i to wszystko nic więcej sie nie dzieje.. miał ktoś ten problem?

@Edit

Po kilku próbach udało mi się odpalić ale dalej mam problem bo po zalogowaniu i wybraniu trybu gry wywala mnie z gry..

Zapora z antywirusem są wyłączone czyściłem komputer ccleanerem i nic dalej to samo.

Opublikowano

Spróbuj zrobić check files . Jeżeli to nie pomoże w pliku cfg.version zmień Client na o 1 mniejszy i zapisz . Jak już to nie pomoże reinstall warrocka. Ale powodem twojego wywalnie z gry może być również to ,że server jest wyłączony ;)

PS: 15:08 - Server wyłączony na 10 minut z przyczyn technicznych . Przerwa potrwa do około 15:20 (SERVER ON)

Kasma jeżeli to czytasz to macie problem z medic boxami bo po prostu jak się go użyje nie daje życia :) Nie tylko ja to mam bo widzę to u wszystkich pozdrawiam .

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem montany, odpalam normalnie WRLauncher, klikam Game Start pojawia sie okienko TRINITY GUARD 2.0 i to wszystko nic więcej sie nie dzieje.. miał ktoś ten problem?

@Edit

Po kilku próbach udało mi się odpalić ale dalej mam problem bo po zalogowaniu i wybraniu trybu gry wywala mnie z gry..

Zapora z antywirusem są wyłączone czyściłem komputer ccleanerem i nic dalej to samo.

Byłeś pewny, że serwer działał? Sprawdź może teraz i powiedz czy masz jakieś problemy ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Fajnie że ktoś się interesuję i chcę pomóc miło z Twojej strony, zaraz dam znać bo robiłem formata i instaluje teraz Montane i sprawdzę jeszcze raz czy pójdzie wcześniej zrobiłem wszystko tak jak to opisałem wyżej i próbowałem odpalać co kilka godzin i nawet upewniałem się czy server jest włączony wchodząc na stronę i sprawdzając ile osób jest online, a i jeszcze sprawdzałem na globalu i ten sam problem występował dziwne.. możliwe że wcześniej miałem jakiś program który źle wpływał na warrocka ale zobaczymy teraz.

Aktualizuje się w tej chwili za 5min minut wszystko będzie jasne. :)

@Edit

Teraz mi wyskakuje błąd: Cannot launch child process code 14001, ale doinstaluje frameworka 3.5 i 4.0 i zobaczę co dalej.

@Edit2

Dobra działa zobaczymy na jak długo, obym już więcej problemów nie miał :D

Opublikowano

Mi to nawet laucher się nie odpala nie wiem co z tym jest .. Instalowałem na nowo to wszystko się włącza ,ale gdy włącza się jakaś mapka np marien to laguje się cała gra i muszę ją wyłączyć a gdy to zrobię to na nowo nie działa mi laucher ... Co jest .?

Opublikowano

@UP Możliwe ,że tak jest bo często jest wyłączany server.
PS. Kasma czemu był exp event ustawiony na 2 dni i 12 h a dzisiaj wchodzę i eventu nie ma ... Weźcie dajcie bo naprawdę fajnie ten exp leciał ,a teraz to się nawet grać nie chce ;/

Opublikowano

Exp jest zwiekszony + czeste exp eventy. Co do wylaczonego exp eventu to moze byc powodem restartu serwera i po tym trzeba na nowo go wlaczyc. Widocznie nikt tego nie zrobil.

Opublikowano

Serio tu jest normalnie zwiększony exp ? Jakoś tego nie odczuwam idzie mi tak samo jak na globalu :P

Bez przesady. Tu za lepszą runde (mecz) dostaniesz z 1500 exp'a

A na globalu z 500 max.

Opublikowano

Dziwne bo na 12 lvl z premką silver i wykupionym bonusem expa 30 % i chyba double exp . Dostaję 5-6 % expa przy 60-80 points

Opublikowano

No bo exp jest zwiekszony moze dwu lub trzykrotnie.. Spodziewales sie ze wbijesz 100lvl w dzien? Exp jest zwiekszony, to jest pewne. A o ile to trzeba sie juz dopytac.

Opublikowano

Mam pare pyań czy są dostępne jakieś promocody do warrocka montany?

Jak mieć gold premium, słyszałem że jakoś na stronce na 5 dni można sobie zrobić.

Jak kupić Coinsy, czy da sie to smsem i czy jest dostępne dla polaków?

Opublikowano

Mam pare pyań czy są dostępne jakieś promocody do warrocka montany?

Jak mieć gold premium, słyszałem że jakoś na stronce na 5 dni można sobie zrobić.

Jak kupić Coinsy, czy da sie to smsem i czy jest dostępne dla polaków?

Promocody są ale mało kiedy rozdają (pobierz chat)

Gold premium mozesz kupic na stronie za 200 MCions oraz za kupony 15 na 3 dni

MCoins mozesz kupic wplacając na serwer (1Euro = 50 MCoin oraz 2500 cash)[Za kazde euro]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...