Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ po kliknięciu game start w launcherze pokazuje się tylko logo trinity guard 2.0 i gra nie włącza się.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem ponieważ po kliknięciu game start w launcherze pokazuje się tylko logo trinity guard 2.0 i gra nie włącza się.

Wyłacz anty-wirusa, uruchom jako admin (administrator). Przeczysc kompa CCleaner'em.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Problem rozwiązany, musiałem usunąć całkowicie antywirusa i teraz działa mi montana i infinitywar

Opublikowano

Poproszę plik version.ini bo mi launcher wyświetla błąd ;p

Serwer jest wyłączony i pokazuje ten błąd :) Nie jest to Twoja wina. Trzeba poczekać, aż uruchomią serwer.

Opublikowano

mam taki problem , gdy uruchamiam lauchnera agdeity ładują sie do 7% i stoi w miejscu. wie ktoś może co mam zrobić ?

Opublikowano

Wiecie co dzisiaj z Montaną się dzieje :) ? I o której będzie już ON ?

Nic nie wiadomo. MAm pytanie. CZy jak serwer jest off to lecą dni naszych zakupionych broni np. Famasa itp. ?

Opublikowano

A już za późno instaluje od nowa jak mi sie zainstaluje i nie będzie działać to wtedy spróbuje :P

Zainstalowałem od nowa i dupa mam 48/48 i przy górnym pasku -2147. Jak cofnąć tego patcha?

Opublikowano

Otwierasz plik version.cfg za pomocą dowolnego edytora tekstu i cofasz wartość "Client" o jeden do tyłu. W twoim przypadku, musisz zmienić z 48 na 47.

@EDIT

Dużo ludzi skarży mi się na to, że ma problem z włączeniem gry (zresztą sam miałem z tym jeszcze przed chwilą problem). Więc tak... U jednych problem powinien zniknąć po cofnięciu patch'a, a jeżeli to nie pomoże, proponuję zrobić reinstall klienta gry. Mi pomogła ta druga opcja. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...