Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No siema, pisze juz chyba po raz 3 w tej samej sprawie :x . Otoz po wlaczeniu lanuchera wciskam "game start" okienko sie minimalizuje, hackshield sie nie wlacza i ZERO REAKCJI, w procesach tez nic nie ma.

ZEBYM NIE MUSIAL PISAC 2 RAZY.

Tak robilem reinstal, cofke update, hmm wylaczylem zapore antywira, dodalem do wyjatkow I NIE POMAGA!

Pozdrawiam : ()))

Opublikowano

No siema, pisze juz chyba po raz 3 w tej samej sprawie :x . Otoz po wlaczeniu lanuchera wciskam "game start" okienko sie minimalizuje, hackshield sie nie wlacza i ZERO REAKCJI, w procesach tez nic nie ma.

ZEBYM NIE MUSIAL PISAC 2 RAZY.

Tak robilem reinstal, cofke update, hmm wylaczylem zapore antywira, dodalem do wyjatkow I NIE POMAGA!

Pozdrawiam : ()))

Dodam jeszcze ze wlaczylem te updateHS czy cos takiego.. Hs sie wlaczyl doszlo do konca, wlaczylem warrocka i dalej zero reakcji po game start

Opublikowano

Wszystko zależy tylko i wyłącznie od tego, ile wolnego czasu poświęcisz na grę. Mi, dla przykładu, uzyskanie 10 poziomu zajęło ponad tydzień czasu... Jednakowoż wiem, iż da się tego dokonać w ciągu jednego, dwóch dni (oczywiście nie mam na myśli 48 godzin nieustannej gry). ;)  

Opublikowano

Wszystko zależy tylko i wyłącznie od tego, ile wolnego czasu poświęcisz na grę. Mi, dla przykładu, uzyskanie 10 poziomu zajęło ponad tydzień czasu... Jednakowoż wiem, iż da się tego dokonać w ciągu jednego, dwóch dni (oczywiście nie mam na myśli 48 godzin nieustannej gry). ;)  

Mam takie pytanko, pewnie wiesz o co chodzi- Dlaczego moje konto o nicku Wilczek zostało usunięte? :D

Działa już , ale znowu jest ...

Zagram pierwszy meczyk jest ok i potem znowu mają wszyscy 0 ping , potem 999 i nikogo nie widzę ... Porty odblokowałem chyba że źle . Jak coś to można by tu wytłumaczyć :

http://www.mpcforum.pl/topic/1148225-pytanie-porty/ 

:D

Cześć, ostatnio jak grałem sobie z @weeedx em to też miałem te zjawisko "zablokowanych portów" oO

Ale wystarczyło poczekać 20 minutek, zalogować się ponownie i nie miałem tego problemu :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam takie pytanko, pewnie wiesz o co chodzi- Dlaczego moje konto o nicku Wilczek zostało usunięte? :D

Przypuszczam, iż było to spowodowane ostatnim błędem związanym z bazą danych. Napisz w tym temacie, twoje konto powinno zostać wkrótce przywrócone.:

http://warrockmontana.com/forum/index.php?/topic/3418-lost-accounts/

Kasma moge wiedziec kiedy oddacie moje cupony ? :DD

Przywrócę ci te kupony, gdy tylko uda mi się ciebie napotkać w grze. ;)

Opublikowano

Przywrócę ci te kupony, gdy tylko uda mi się ciebie napotkać w grze. ;)

A moge wiedziec w jakich godzinach jestes na Warrocku ?? Moze wtedy wbije :P

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

a Wiec tak ja mam taki probelm , ze jak wlaczam montante jeszcze wszystk odobrze . Potem sie loguje i wybieram serwer i tutaj zaczynaja sie schody , wczoraj musialem czekac z 30sek az pojawia sie tryby gry do wyboru a dzisiaj wgl sie nie pojawiaja :/ i jeszcze jak wczoraj kupoawlem itemy to w out boxei mialem je dopiero po 1min albo 2 :/ Czym to jest spowodowane ? 

A co najlepsze nawet nie musialem zainstalowywac .. wystarczylo wypakowac

Opublikowano

To, o czym napisałeś spowodowane jest opóźnieniami ze strony serwera, inaczej mówiąc lag'ami. W ostatnim czasie przybyło dość sporo nowych użytkowników i maszyna, na której obecnie działa emulator, wykorzystuje maksymalnie swoje zasoby.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Na WR global normalnie wszystko działa, a na montanie widze u wszystkich 999 i nie widza mnie... Na globalu nie mam z tym problemu..Internet 32mb/s komp godzine temu po formacie, o co chodzi?

Opublikowano

Siemanko

wie ktoś jak można odblokować owe porty żeby nie mieć tego pingu 999 i można było normalnie grac ? porażka jest grając na tym pingu nikogo się zabić nie da się ;x

Opublikowano

Siemanko

wie ktoś jak można odblokować owe porty żeby nie mieć tego pingu 999 i można było normalnie grac ? porażka jest grając na tym pingu nikogo się zabić nie da się ;x

Jak widać wiele osób tak ma, na jakiś czas pomaga relog- nie mam zablokowanych portów a problem mi występuje. Nie mam problemów na globalu ani na żadnej gierce, tylko montana ;x

Znowu sa jakies problemy z montana?

Aktualnie nie ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam 2 konta na Montanie i chcę założyć kuzynowi, ale wyskakuje mi Error
1393362429-U390167.png
Dlaczego nie mogę założyć konta skoro mam tylko 2?

982831457370434390167.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...