Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciło do normy, ale mam następny problem. Po jakimśczasie gry, gra ścina się po czym jest brak odpowiedzi a po 2 minutach pisze że wywalilo z serva. I trzeba sięod nowa logować a staty przepadają...

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiego masz os?

Posiadasz Net Framework 4 i c++ 2010? Jak nie to pobierz.

Ew. przeinstaluj montane.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz, iż masz wszystko zainstalowane tak jak należy... Wydaje mi się, że jest to spowodowane jakimś błędem z pakietami, które są wysyłane ze strony serwera gry do twojego klienta. Aktualnie, jak większość użytkowników wie, testujemy nowo i nieco inaczej napisany emulator, a co za tym idzie, błędy są możliwe. Jednakowoż codziennie są wprowadzane różnorakiego rodzaju poprawki w kodzie, więc poczekamy i zobaczymy.

Oczywiście nie zabraniam ci dalszego kombinowania, ponieważ mogę być tutaj jednak nieco omylny. :l

Opublikowano

Montana Zamknieta ?  :O  Nie no ja sie poplacze

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Zamykaja dopiero 30 maja. Wiec jeszcze mozesz pograc. Pozostaje global albo inny priv (jak ktos zrobi).

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No ale co dalej ? ;( po 30 maju trzeba czekać na innego priva , dzieje sie to samo co z Psp

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Nie dokladnie to samo. PSP padlo z braku czasu adminow. Montana pada z braku kasy. Zawsze masz globala. Pamietaj. W sumie nawet jest coraz lepiej. HAckow juz tak duzo nie ma i teraz maja byc ogromne zmiany jak wiecej jezykow w grze, nowe postacie specyficzne dla danego kraju, nowy launcher, strona i UI ^^

MAL

Opublikowano

Pewnie robia cos z serwerem, gdyz mam to samo.

MAL

Opublikowano

Powodem zamknięcia serwera są problemy finansowe powstałe w wyniku tzw. chargeback'ów na naszym koncie PayPal. O co tak właściwie chodzi? Już tłumaczę. Część użytkowników wpłacając dotacje np. w wysokości 20 Euro po upływie ok. jednego do dwóch tygodni dokonywała odbioru tych pieniędzy w wyniku czego my musieliśmy dopłacać jeszcze dodatkowo ok. 16 Euro... Wniosek z tego jest prosty, nie otrzymywaliśmy żadnych dotacji i ponadto byliśmy cały czas stratni. Końcowy stan na naszym PayPal wyniósł ok. -300 Euro, więc uznaliśmy, iż nie ma sensu aby dalej ciągnąć ten projekt.

Jednakowoż chciałbym wszystkich poinformować, iż wraz z głównym koderem Montany 3.0 tj. NulledException (d. UnknownCode) rozpoczęliśmy prace nad nowym projektem serwera, który ukaże się już niebawem. ;)

Opublikowano

Powodem zamknięcia serwera są problemy finansowe powstałe w wyniku tzw. chargeback'ów na naszym koncie PayPal. O co tak właściwie chodzi? Już tłumaczę. Część użytkowników wpłacając dotacje np. w wysokości 20 Euro po upływie ok. jednego do dwóch tygodni dokonywała odbioru tych pieniędzy w wyniku czego my musieliśmy dopłacać jeszcze dodatkowo ok. 16 Euro... Wniosek z tego jest prosty, nie otrzymywaliśmy żadnych dotacji i ponadto byliśmy cały czas stratni. Końcowy stan na naszym PayPal wyniósł ok. -300 Euro, więc uznaliśmy, iż nie ma sensu aby dalej ciągnąć ten projekt.

Jednakowoż chciałbym wszystkich poinformować, iż wraz z głównym koderem Montany 3.0 tj. NulledException (d. UnknownCode) rozpoczęliśmy prace nad nowym projektem serwera, który ukaże się już niebawem. ;)

Myślałem, że dotacja jest to bezzwrotna pomoc finansowa... dlaczego domagali się chargebacków?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Myślałem, że dotacja jest to bezzwrotna pomoc finansowa... dlaczego domagali się chargebacków?

Proste. Bo chcieli mieć hajs z powrotem. Jeden zrobił, a za jednym poszli wszyscy. Czyli jak zarobić wydając.

MAL

Opublikowano

Proste. Bo chcieli mieć hajs z powrotem. Jeden zrobił, a za jednym poszli wszyscy. Czyli jak zarobić wydając.

No to jak wygląda system działania? oO

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Siema aall niem oge zarejstrowac sie na warrock montana mam problem z odpowiedzia na pytanie... np Gdzie jest Rzym wpisalem Italy a tu chuj prosze o pomoc

Opublikowano

Siema aall niem oge zarejstrowac sie na warrock montana mam problem z odpowiedzia na pytanie... np Gdzie jest Rzym wpisalem Italy a tu chuj prosze o pomoc

WarRock Montana zostanie wylaczony 30 maja. Mozliwe, ze zablokowali rejestracje, gdyz mam to samo.

MAL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...