Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pewien Problem Od Dłuższego czasu nie mogę Spokojnie zagrać nawet Jednej Mapy, Problem jest taki Wchodzę w Grę loguje się Wbijam na Mapke, Gram 1 2 rudny i wyrzuca z gry całkowicie, wie ktoś co to może być za problem albo co przeszkadza coś na drodze stoi? Pomocy od 2 tyg jak nie lepiej się męczę z tym Pomocy Proszę <<< :(((((

Opublikowano

Mam Pewien Problem Od Dłuższego czasu nie mogę Spokojnie zagrać nawet Jednej Mapy, Problem jest taki Wchodzę w Grę loguje się Wbijam na Mapke, Gram 1 2 rudny i wyrzuca z gry całkowicie, wie ktoś co to może być za problem albo co przeszkadza coś na drodze stoi? Pomocy od 2 tyg jak nie lepiej się męczę z tym Pomocy Proszę <<< :(((((

Wyłacz anty wirusa, uruchom jako admin.

Masz tak ze ci obraz zcina i po kilku sekundach wywala? bo ja tez tak mam.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Wyłacz anty wirusa, uruchom jako admin.

Masz tak ze ci obraz zcina i po kilku sekundach wywala? bo ja tez tak mam.

ja wchodze normalnie loguje zagram 1 2 rundy i wywala automatycznie z gry do pulpitu i nie wiem co to za przyczyna zobaczymy wyłącze antyka i jako adm

Opublikowano

Wyczyść też komputer CCleaner sorry se teraz pisze, ale wczoraj mi z głowy wypadło.

W moim wypadku się chyba nic zrobić nie da.

Napisz może na forum montany w polskiej selekcji. Zobaczymy co ci Kasma napisze.

Opublikowano

ja wchodze normalnie loguje zagram 1 2 rundy i wywala automatycznie z gry do pulpitu i nie wiem co to za przyczyna zobaczymy wyłącze antyka i jako adm

Sprawdź czy w procesach masz iexplorer.exe, jeśli tak to go zakończ. Nie pomyl z explorer.exe. Jeśli po zakończeniu tego procesu problem ustąpi to będzie trzeba odinstalować Internet Explorer :)

Opublikowano

Sprawdź czy w procesach masz iexplorer.exe, jeśli tak to go zakończ. Nie pomyl z explorer.exe. Jeśli po zakończeniu tego procesu problem ustąpi to będzie trzeba odinstalować Internet Explorer :)

Ty ja Prawda miałem 3 iexplorer, zakończyłem i zobaczymy ja ogl i tak odinstaluje explolo bo i tak nie korzystam z niego

Opublikowano

Ja mam ten sam problem co kolega wyżej, ale nie mam Tego iexplorer.exe...

A jak to zakoncze to trzeba tylko raz (po właczeniu gry) czy na kazdej mapie?

Opublikowano

Ja mam ten sam problem co kolega wyżej, ale nie mam Tego iexplorer.exe...

A jak to zakoncze to trzeba tylko raz (po właczeniu gry) czy na kazdej mapie?

nie zakończ i tyle i nie powinienieś miec już tego chyba ze nadal masz takie coś to usun explo i git chyba :)

Opublikowano

Witam mam pewien problem a mianowicie gdy włączam lunchera gry wyskakuje mi okienko na ktorym pisze ze jest to druga czesc wr (Chapter 2) I przez to gra nie chce się włączyć :P Dodam ze Hack Sheld nie chce sie zaladowac do konca :) mysle ze ktos mi w tym pomoże ponieważ chciałbym tam pograć chociaż do 7 stycznia :D z góry dziękuję

ironweek.png

Opublikowano

Witam mam pewien problem a mianowicie gdy włączam lunchera gry wyskakuje mi okienko na ktorym pisze ze jest to druga czesc wr (Chapter 2) I przez to gra nie chce się włączyć :P Dodam ze Hack Sheld nie chce sie zaladowac do konca :) mysle ze ktos mi w tym pomoże ponieważ chciałbym tam pograć chociaż do 7 stycznia :D z góry dziękuję

reinstal spróbuj ;)

Opublikowano

Strona wyłączona , mi też się nie włącza ten Warrock , na facebuczku napisali , że szukają moderatorów .. Ehh .. no nic trzeba czekać na server on ;)

@e

On już jest siedzi max 30 osób , masakryczne lagi , na roomy praktycznie się nie da wejść ..

Opublikowano

Serwer był wyłączony z powodu przerwy technicznej mającej na celu wprowadzenie kilku poprawek w kodzie źródłowym serwera.

Odnośnie rekrutacji do zespołu o której wspomniałeś... Tak, poszukujemy jeszcze kilku moderatorów poszczególnych sekcji językowych (arabskiej (Izrael) i tureckiej).

Na chwilę obecną w wyniku tego naboru w naszym zespole pojawiły się cztery nowe osoby.:

• Janko - moderator i polski supporter;
  • King0wn3rz - moderator i francuski supporter;
  • Playhigh - moderator i holenderski supporter;
  • Sensitive - moderator i niemiecki supporter.

Natomiast jeżeli chodzi o te nieznośnie opóźnienia uniemożliwiające grę, musimy poczekać na ustabilizowanie serwera przez UnknownCode.

- Kasma

Opublikowano

wylaczona i nic

Wyłącz wszystkie niepotrzebne programy i zbędne aktywne procesy, przeczyść komputer ccleanerem, uruchom jako administrator i ew. w trybie zgodności ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Clan ; PolskaArmia

Miejsce : 3

I znów znając życie usuną klany..

nasz klan miał 2x 2 miejsce i raz 1

Ale wracając do tematu, słyszałem że nexon przymknął montane, czy to prawda?

Opublikowano

Siema czy ktoś może dodać nowego launchera

Nowy launcher? Od listopada nie zmieniał się klient ani launcher, no chyba, że ja o czymś nie wiem. Choć byłoby to nieco dziwne, bo jednak jestem moderatorem. ._.

nasz klan miał 2x 2 miejsce i raz 1

Ale wracając do tematu, słyszałem że nexon przymknął montane, czy to prawda?

Rolnik, możesz mi powiedzieć skąd masz takie informacje? Chciałbym wiedzieć, bo moim zdaniem jest to nic innego jak plotka a one mają tendencję do szybkiego rozprzestrzeniania się, niosąc za sobą falę zbędnego spam'u.

LpIliu2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...