Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weeedx Jakie panikujcie ? Czy ja pisze o matko o ja co się stało nie wieże matuchno kochana serce widzę w tym tenczu ? Nie pytam się kulturalnie czy to ja mam jakiś problem z grą czy po prostu to jest wina od nich ... Jak masz dawać takie odpowiedzi to w ogóle nie odpowiadaj :) Bo to zbędne jest

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój problem wygląda tak:

1538716_698714940169048_1935619328_n.jpg

Czy wie ktoś jak go naprawić? Proszę o szybkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Podobno da się kupić premium gold za 200 mcoins permament czy jakoś tak ,że jest ta premka na długi okres. To prawda? I jak to prawda to ,którą opcje w sklepie wybrać?

Opublikowano

@weeedx

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 0
Updater = 2
Client = 52
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Tam gdzie 0 ma być -1? :O

Opublikowano

Mam problem Mianowicie założyłem wczoraj nowe konto wiadomo dostałem silver na 15 dni na 8 slot jakieś tam retaile i famas gold itp itd ... Miałem na start chyba tam 15 k warrockcash czy jakoś tak . No i kupiłem tam sobie exp i wgl . I wchodzę dziś a na koncie ani śladu bo famasach expie i wgl W zamian za to mam na 8 slocie złote bronie i dostałem 60 tysięcy warrock cash i 100 tysiecy zwyklej gotowki warrock. Nie wiem za co nie wiem skąd wy też tak macię o co chodzi ?
Poniżej daje screen mojego ekwipunku :

http://zapodaj.net/c26718a9d5c63.bmp.html

Lol !@!@ Loguję się jeszcze na stronę patrzę a tam 600 mcoins łoł

Opublikowano

co oni odwalają na tej Montanie usuneli mi wszystkie bronie , to kupiłem nowe i znowu usuneli i teraz kurwa kasy nie mam zeby kupić następnie.

// Przepraszam xD ||| Wilczek

Opublikowano

Mam problem Mianowicie założyłem wczoraj nowe konto wiadomo dostałem silver na 15 dni na 8 slot jakieś tam retaile i famas gold itp itd ... Miałem na start chyba tam 15 k warrockcash czy jakoś tak . No i kupiłem tam sobie exp i wgl . I wchodzę dziś a na koncie ani śladu bo famasach expie i wgl W zamian za to mam na 8 slocie złote bronie i dostałem 60 tysięcy warrock cash i 100 tysiecy zwyklej gotowki warrock. Nie wiem za co nie wiem skąd wy też tak macię o co chodzi ?
Poniżej daje screen mojego ekwipunku :

http://zapodaj.net/c26718a9d5c63.bmp.html

Lol !@!@ Loguję się jeszcze na stronę patrzę a tam 600 mcoins łoł

Przeniesli serwer do francji i kazdy miał usunięty bronie/px.

Dali w zamian 60 k wrcash 100 k dinarów oraz 500 MCoins

co oni odwalają na tej Montanie usuneli mi wszystkie bronie , to kupiłem nowe i znowu usuneli i teraz kurwa kasy nie mam zeby kupić następnie.

Przenieśli serwer do francji. Uwcode jakoś tak pisał zsrr je przywraca

320551442138510845087.png
Opublikowano

@RobiePremki

Gold bronie dostajesz na weekend od piątku do niedzieli. Teraz patrze na strone i też dostałem 70k cash i 600mcoin.

Opublikowano

A to super :) A w poniedziałek wróca do normy retaile i bronie które wcześniej miałem ? A wy nie dostaliście tej warrock cash i 500 mcoins?

Opublikowano

Tak w poniedziałek będziesz już miał te rateile co wcześniej. Ta dostałem 500coins'ów bo zapomniałem że 100 juz miałem :P i wrcash też dostałem xD

Opublikowano

Ok ale wrócą retaile i bronie które miałem również ? I to co kupiłem mi zwrócą czy nie ? :)

Tak, bronie ktore straciliśmy wrócą w najbliższym czasie. (Teraz jest serwer off bo jes SkyBlow przywraca ze starego Client'a)

Panowie Spokojnie...

Opublikowano

Ja jestem spokojny :) Nawet zadowolony bo mam w tej chwili 600 mcoins i mogę kupić za to 3 goldy :) + wrcash to całkiem super :) Tylko ciekawe czy nie zmienią cen albo coś ;P Mam nadzieję tylko ,że co tydzień nie będą usuwać px i broni bo to denerwujące:) A wiesz ktoś może ile mniej więcej może potrwać praca nad serverem ? Tak mniej więcej 3 godziny ? Więcej mniej ? :)

Opublikowano

Ja jestem spokojny :) Nawet zadowolony bo mam w tej chwili 600 mcoins i mogę kupić za to 3 goldy :) + wrcash to całkiem super :) Tylko ciekawe czy nie zmienią cen albo coś ;P Mam nadzieję tylko ,że co tydzień nie będą usuwać px i broni bo to denerwujące:) A wiesz ktoś może ile mniej więcej może potrwać praca nad serverem ? Tak mniej więcej 3 godziny ? Więcej mniej ? :)

Nie bedą usuwac co tydzien bo zapowiadali, że bede pod koniec miesiąca serwer przenosic.

Nie wiadomo, Cen raczej nie zmienią

Opublikowano

Rozumiem :) Ale lepiej narazie nic nie kupować bo skoro coś robią to mogą jeszcze niechcący coś usunąć .

PS. Server działał przez 10 minut po czym system napisał ,że znów nastąpi restart servera i znowu musimy czekać ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...