Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nasz klan miał 2x 2 miejsce i raz 1

Ale wracając do tematu, słyszałem że nexon przymknął montane, czy to prawda?

Nie, nexon nie ma nic do gadania.

Temat zostanie otwarty, gdy Montana zadziała.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@EDIT

Informacja odnośnie przerwy technicznej mającej na celu wprowadzenie poprawek w trybie zombie została napisana przez Unknown'a, aby uspokoić graczy... Jak mogliście zauważyć cały serwer był przed chwilą znowu niedostępny, SkyBlow nie wytrzymał i napisał, że ktoś ich DDoS'uje. Moim zdaniem za tymi atakami stoi administracja projektu IslandWar, ponieważ ich serwer działa bez zarzutu a pozostałych projektów, w tym także InfinityWar, mają podobny problem ze stabilnym działaniem.

@EDIT

Serwer został już przywrócony do stabilnego działania po atakach DDoS (prawdopodobnie ze strony projektu IslandWar), ponadto została wykupiona dodatkowa ochrona przed ew. tego typu atakami w przyszłości.

1PxAM5J.png

Opublikowano

Mam taki problem. Na 6 slocie pojawiają się bronie i wyskakuje mi Party Program.

Jak to naprawić? Czy za komunikaty Party Program można dostać bana na Montanie?

1389004833-U390167.jpg

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Dlaczego ostatnio po wylaczeniu gry, wejsciu na strone mialem 1300+ mccoin dokladnie nie pamietam ile. Na 2 dzien wchodze , a tam rowne 1000 mccoin.

Napisalem na forum, ale oczywiscie ten smieszny team powiedzial ze na 100% cos musialem kupic...

Co z tym zrobic ?:D

Opublikowano

Ej dlaczego (tylko ten serwer) laguje mi całą grę? Tzn. podczas strzelania i wgl. tnie się strasznie, co uniemożliwia grę. Podczas gdyy global i inne priv-y działają płynnie na tych samych ustawieniach ;/

Opublikowano

Sprawdź, czy masz wyłączone shadery i zmień grafikę itp na niższe :)

Shadery all off ;p A przy zmianie grafy też to samo. Laguje gdy strzelam w kogoś ;// co robić?

Opublikowano

Zainteresował mnie ten priv.Chciałem wejść na stronę i go pobrać lecz niestety strona nie działa przynajmniej u mnie,wam działa ?

Opublikowano

Zainteresował mnie ten priv.Chciałem wejść na stronę i go pobrać lecz niestety strona nie działa przynajmniej u mnie,wam działa ?

Prawdopodobnie coś konserwują, w ciągu kilku godzin powinna być z powrotem :) Serwer jednak nadal działa. Poczekaj trochę i pobierzesz spokojnie :)

Opublikowano

@EDIT

Informacja odnośnie przerwy technicznej mającej na celu wprowadzenie poprawek w trybie zombie została napisana przez Unknown'a, aby uspokoić graczy... Jak mogliście zauważyć cały serwer był przed chwilą znowu niedostępny, SkyBlow nie wytrzymał i napisał, że ktoś ich DDoS'uje. Moim zdaniem za tymi atakami stoi administracja projektu IslandWar, ponieważ ich serwer działa bez zarzutu a pozostałych projektów, w tym także InfinityWar, mają podobny problem ze stabilnym działaniem.

@EDIT

Serwer został już przywrócony do stabilnego działania po atakach DDoS (prawdopodobnie ze strony projektu IslandWar), ponadto została wykupiona dodatkowa ochrona przed ew. tego typu atakami w przyszłości.

1PxAM5J.png

Bullshit, bezpodstawne oskarżenia, lepiej już tu nic nie mów...

Aktualnie strona jak i serwer działają:

http://warrockmontana.com
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bullshit, bezpodstawne oskarżenia, lepiej już tu nic nie mów...

Wilczek... Czy ja napisałem "DDoS'ują"? Wyraźnie napisałem "prawdopodobnie" stawiając te osoby w obrębie podejrzanych, nie oskarżonych. Swoją drogą, nie byli to oni.

Ah... Przepraszam, że to piszę, ale ktoś w końcu musi to zrobić. Zacznij czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym niestety problem.

najprędzej przerwa techniczna. Albo atak DDoS.

Tak, aktualnie trwa przerwa techniczna i dlatego serwer jest niedostępny dla graczy.

1PxAM5J.png

Opublikowano

Czasami jak wejde do rooma nie widze graczy swoich i przeciwnikow i musze sie wylogować..

A mnie zabijają .. to strasznie denerwujące jak to naprawić?

Opublikowano

Wilczek... Czy ja napisałem "DDoS'ują"? Wyraźnie napisałem "prawdopodobnie" stawiając te osoby w obrębie podejrzanych, nie oskarżonych. Swoją drogą, nie byli to oni.

Ah... Przepraszam, że to piszę, ale ktoś w końcu musi to zrobić. Zacznij czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym niestety problem.

Tak, aktualnie trwa przerwa techniczna i dlatego serwer jest niedostępny dla graczy.

Wtem również wnioskuję, że są to tym razem bezpodstawne podejrzenia, powinieneś je zachować dla siebie, niżeli wyciągać je na forum.

Czasami jak wejde do rooma nie widze graczy swoich i przeciwnikow i musze sie wylogować..

A mnie zabijają .. to strasznie denerwujące jak to naprawić?

Może zablokowane porty? Ping 999, brak graczy, lagi? To są zablokowane porty, musisz zapytać administrację montany jakie mają porty i je odblokować.

Dlaczego stronka nie działa ?? jest jakaś nowa ? bo dawno nie gralem na montanie :D

Już wszystko działa.

http://warrockmontana.com/online
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

jak zdobyć kill event ? :D ( 0/25 )

Musisz grac na knife na zimowych mapach (x-marien i x-jufen i jeszcze jednej x Veru jakos tak)

i nie 0/25 tylko 0-20 wygrywa się pink bronie.

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...