Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pieknie updater wszystko zaktualizowal, wciskam game start i zero reakcji, w procesach tez nie ma WarRock.exe .... Co mam zrobic ?

Opublikowano

Wszystko pieknie updater wszystko zaktualizowal, wciskam game start i zero reakcji, w procesach tez nie ma WarRock.exe .... Co mam zrobic ?

Uruchom jako administrator, wyłacz anty-wirusa, przeczysc komputer CCleaner'em.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Tak działa. Bez problemów przed chwilą odpaliłem i sprawdziłem. NA dodatek w grze jest około 200 osób teraz ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zrobiłem wczoraj reinstall i przy pierwszym odpaleniu gry wczoraj grałem około 2 godziny a dziś pogram 5 minut i gra się zacina i wyłącza do pulpitu bez żadnego błędu, wyłączyłem antywirusa zaporę , kompa czyszczę przed każdym uruchomieniem wra , na globalu nie mam takiego problemu wszystko śmiga , pomocy ;)

Ścinki,ścinki aż w końcu się zatnie i się gra wyłącza

Opublikowano

Zrobiłem wczoraj reinstall i przy pierwszym odpaleniu gry wczoraj grałem około 2 godziny a dziś pogram 5 minut i gra się zacina i wyłącza do pulpitu bez żadnego błędu, wyłączyłem antywirusa zaporę , kompa czyszczę przed każdym uruchomieniem wra , na globalu nie mam takiego problemu wszystko śmiga , pomocy ;)

Ścinki,ścinki aż w końcu się zatnie i się gra wyłącza

Zainstaluj jeszcze raz, po prostu... albo

Zainstaluj net framework 3.5 i 4.0, c++

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam mam taki problem pogram chwile i mi się warrock (Monatana) wyłącza miał ktoś też taki problem?

Wyłącz antywirusa i zaporę. Wyłącz wszystkie programy blokujące, zbędne i aktywne niepotrzebne procesy.

Uruchom ponownie jako administrator lub w trybie zgodności @matrix56

@Kasma wyjaśnił, serwer nie działa do 21 :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam mam taki problem pogram chwile i mi się warrock (Monatana) wyłącza miał ktoś też taki proble

Wyłącz antyvirusa lub boostera jeżeli używasz.

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa lub boostera jeżeli używasz.

Serwer jest wyłączony na czas przerwy technicznej. Wracamy ok. godz. 21:00.

Serwer wyłączony na chwilkę, Kasma napisał szybciej o kilka sekund/minutek od nas z informacją :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam problem z 999 ping invisible player. Próbowałem wszystkiego i nic. 0 reakcji ze strony WR Montata

Musisz odblokowac porty, napisz do kasmy jakie porty są do Montany.

Masz Router czy Radiowy?

320551442138510845087.png
Opublikowano

Porty do montany: TCP 5330 - 5340 UDP 5350 - 5351 u mnie też żadnej reakcji dodałem nawet montane i porty do wyjątków w zaporze i nic dalej pingi 0 i 999..

Opublikowano

Opublikowano

A pokazało się okienko hackshield'a? Jeśli nie to wyłącz antywirusa i zaporę oraz zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4.

Opublikowano

Ahh, mam wszystko zainstalowane wylaczona zapore anty wira I NIE DZIALA ! :X +\- 2 tyg temu normalnie gralem.

Opublikowano

Dosałeś 500, bo w pewnym momencie było czyszczenie ekwipunków i przenoszenie serwera gry do bodajże Francji.

CZyli nie da sięzdobyć tak? Bo 100 mi brakuje do famasa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...