Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączam wr launcherem wszystko mi sie zpaczowało uruchamiam pojawia sie okienko (to niebieskie po prawo na dole) i błąd hackhed shield errror.

Opublikowano

Witajcie!

Chcąc zapobiec ewentualnemu, niepotrzebnemu spam'owi przekazuję wam, iż serwer, strona oraz forum są aktualnie niedostępne z przyczyn technicznych. Pliki oraz bazy danych przenoszone są na nową (miejmy nadzieję bardziej wydajną i stabilniejszą) maszynę dedykowaną.

Ile potrwają przenosiny? Tego nie jestem w stanie powiedzieć.

Tak więc... Cierpliwości!

- Kasma (Montana Staff)

@UP

Choć brzmi to trochę absurdalnie, to zapytam... Próbowałeś ponownej instalacji klienta gry?

@321kam123

Co konkretnie sprawia ci problem przy rejestracji konta?

@EDIT

Przenosiny serwera zostały zakończone. Dodatkowo mam dla was dość istotną wiadomość, [GM]Hyper odszedł od projektu.

Opublikowano

jak załozyc konto na montanie ? ;/ mecze sie i nie daje rady

Problem zostal rozwiazany na pw, okazalo sie ze najwiekszy problem to przepisanie znakow. Prosze juz nie odpowiadac na ten problem. I czekamy az serwer bedzie przeniesiony, wiec prosze bez spamu do czasu gdy serwer nie bedzie ponownie uruchomiony, poniewaz nie bedzie sie dalo grac :)

Opublikowano

Odinstaluj gre, wyczysc rejestr CCleanerem, pobierz na nowo i zainstaluj ale podczas instalacji wylacz WSZYSTKIE zbedne programy (przegladarka itp). Do tego jesli mozesz to sprawdz pamieci RAM. Jesli masz dwie to sprobuj wyjac jedna i odpal gre. Bardzo mozliwe ze to cos przez pamiec RAM lub proces nie jest wspierany przez procesor.

Opublikowano

Mam problem. Gra wlacza sie normalnie wpisuje pasy, pojawia sie serwer i gdy go wybiore jest "Brak odpowiedzi" i nic sie nie pojawia

Opublikowano

Mam problem. Gra wlacza sie normalnie wpisuje pasy, pojawia sie serwer i gdy go wybiore jest "Brak odpowiedzi" i nic sie nie pojawia

Dzieje się tak w momencie, gdy serwery gry i logowania są wyłączone (najczęściej jest to spowodowane przerwami technicznymi).

- Kasma (Montana Staff)

Btw.: Nieco od ponad pół godziny nie mogę wejść na stronę, forum, serwer gry i TeamSpeak'a...

Zastanawia mnie to gdyż wiem, że na serwerze jest aktualnie ok. 200 osób i wszystko im działa normalnie. (Nie spokojnie, nie dostałem blokady.) xD

Opublikowano

mam problem otoz przy wlaczaniu pojawia mi sie takie gowno 1387119802-U1011896.jpg

wiecie moze co z tym zrobic dodam ze reinstalowalem gre, cofalem patche ,antywirusa nawet nie mam zainstalowanego, zapora wylaczona kompa restartowalem i czyscilem cleanerem i nic

Tomb-Raider-800x200.jpg

Opublikowano

mam problem otoz przy wlaczaniu pojawia mi sie takie gowno 1387119802-U1011896.jpg

wiecie moze co z tym zrobic dodam ze reinstalowalem gre, cofalem patche ,antywirusa nawet nie mam zainstalowanego, zapora wylaczona kompa restartowalem i czyscilem cleanerem i nic

Pobierz to, wypakuj i wklej do folderu system w kliencie.

http://speedy.sh/duDj4/WarRock.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/1cf470cd36b82220aa7f8abc0d6dcf91e17e6cad0a89012b31db54abc083db05/analysis/1387130203/
Opublikowano

Serwer w dniu dzisiejszym po raz kolejny padł ofiarą ataku DDoS...

W każdym bądź razie został już przywrócony do porządku i może stabilnie pracować, więc zapraszam do gry (tylko macie mi się jakoś zachowywać, bo ponakładam blokady na konta). :)

- Kasma (Montana Team)

Opublikowano

Ma może ktos hacki do Montany ??

Wątpliwe, że są takie- mają lepsze zabezpieczenia niż global, lecz nawet jeśli ktoś opublikuje, to warto psuć grę tym, którzy chcą pograć spokojnie na prywatnym serwerze? Idź poszalej na hackach na globala :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co mogę zrobić jeśli po kliknięciu start pojawia się czarny ekran i wyrzuca do pulpitu. Mam win 7 i taki sam problem z infinity war.

Opublikowano

Mam problem z Montaną gdzy sie laguje naciskam Enter i nic sie nie dzieje serwer był wtedy onlline.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...