Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wymienić wrcash na mcoin ? Gdzie?

Ps. Zanim się doczekam tej odpowiedzi na forum to zdążę wystosować pismo po angielsku do admina montany... Chyba trzeba poszukać sobie innego forum albo wymienić osoby obsługujące dział warrocka w tym moderatorów. Pytanie zadałem o 15 mamy godzinę prawie 18 czyli 3 godziny w zaokrągleniu ... Śmiechu warte. Ja tutaj widzę ,że przebywam częściej niż moderator działu. Daje to trochę do myślenia. Ja staram się wchodzić tutaj co godzinę / pół. A moderator raz na dzień. Rozumiem nie może pojechał gdzieś czy coś ale tak jest codziennie...

Opublikowano

możesz podać promocody które już były? może któryś działa.

Nie, kazdy juz nie działa, myslisz ze te sempy by coś zostawiły? ^_^

Ps. Zanim się doczekam tej odpowiedzi na forum to zdążę wystosować pismo po angielsku do admina montany... Chyba trzeba poszukać sobie innego forum albo wymienić osoby obsługujące dział warrocka w tym moderatorów. Pytanie zadałem o 15 mamy godzinę prawie 18 czyli 3 godziny w zaokrągleniu ... Śmiechu warte. Ja tutaj widzę ,że przebywam częściej niż moderator działu. Daje to trochę do myślenia. Ja staram się wchodzić tutaj co godzinę / pół. A moderator raz na dzień. Rozumiem nie może pojechał gdzieś czy coś ale tak jest codziennie...

Bede łaskawy i ci odpowiem:

NIe. ^^

Bobra nie bd chujem i Ci to jakoś bardziej opisze.

Nie nie można ich wymeinic.

CS.

Możesz przeznaczyc datki na serwer min 1 euro. Za kazde euro jest 50 MCoin i 2500 Cash'ów.

Edit 2

przez cb zapomniałem o sowim problemie. PS jak masz się "żalić" to napisz do moderatora na PW. :)

Dobra chodzmy do mojego problemu:

Gdy np jestem w menu gry (lub włacza mi się mapa) i przeglądam przeglądarke (...) To wypierdala wyrzuca mnie z gry.

I wyskakuje mi takie okienko:

1390941012-U845087.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

Już mi pomoc nie potrzebna ale dzięki skontaktowałem się po prostu z moderatorem montanty który chętnie odpowiedział mi na moje pytania. Co do twojego problemu. Nie wiem czy dobrze myślę ale to jest coś z pamięcią ram... Wypnij 1 kość jeżeli masz dwie i w tedy odpal warrocka z przeglądarką. Jeżeli to nie pomoże spróbuj inna przeglądarkę. Jeżeli to nie zadziała to odpalaj wr bez ... Aż tak Ci potrzebna w warrocku ?

Opublikowano

Chciałem sobie pograc z kumplami w szkole w wr i na jednym kompie działa a na drugim kiedy wszystko się zpaczuje i daje Game Star pisze cannot launch child process

Opublikowano

Nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma.. poza tym my nie jesteśmy jakimś botami czy no life-ami, mamy swoje życie, szkoły, prace, egzaminy i innego rodzaju duperele.

I jak powiedziałem, nie podoba się to nikt Cię tutaj nie trzyma na siłę. Sam sobie poradzisz przecież ;)

Teraz znou zaczął na mnie napierdalac "iexplorer" czy jakos tak się pisze.

Odinstalowalem ten internet i dalej chuja moge...

Chodzi Ci o proces iexplorer czy nazwę hacka publikowanego przez usera 'niemaproblemu'... czy o przeglądarkę internet explorer?

Rozwiń swój problem proszę.

Chciałem sobie pograc z kumplami w szkole w wr i na jednym kompie działa a na drugim kiedy wszystko się zpaczuje i daje Game Star pisze cannot launch child process

Musisz wyłączyć wszystkie niepotrzebne, aktywne programy, procesy. Wyłączyć antywirusa i zaporę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wlasnie wbilem 13 lvl i dostałem coinsy kolega cos pisal ze dostaje sie coinsy za wbicie 13 lvl, 20 lvl, 29 lvl, 41 lvl itd to prawda? czy w jakis innych przedzialach lvlowych?

Tak, nie tylko Mcoinsy, również MP7A1 gold wraz z 8 slotem i HP kit na 7 dni :P

Level 13: ​
- 150 Mcoin
- Mp7a1 Gold 8th Slot 7 Day
- 8th Slot 7 Day
- HP Kit 7 day
Level 23:
​- 150 Mcoin
- m249 8th Slot 7 day
- 8th Slot 7 Day
- Flash Mine 7 Day
Level 29:
​- 150 Mcoin
- k1 Gold 7 Day
- AW50F RainBow 7 Day
- K1 Pink 7 Day
Level 35:
​- 150 Mcoin
- AW50F Rainbow 15 Day
- AK47 Rainbow 15 Day
- FlashMine 30 Day
Level 41:
​- 150 Mcoin
- MP5K Gold 30 day
- Famas Gold 15 Day
- M14 (Land) 15 Day
- FlashMine 15 Day
Level 48:
- 150 Mcoin
- MP5K Gold 30 Day
- P90 Silver 30 Day
- XM8 Red 15 Day
- Scorpion Red 15 Day
Level 55:
​- 250 Mcoin
- Dual Veresk 30 Day
- M60 Turkey 30 Day
- M249B 15 Day
- RPG7 Winter 15 Day
Level 62:
​- 250 Mcoin
​- K1 Gold 3 Day
- Ai Aw Gold 3 Day
- RPG7 Gold 3 Day
- Famas Gold 3 Day
-Desert Gold 3 Day
Level 70:
​- 250 Mcoin
​- K1 Gold 7 Day
- Ai Aw Gold 7 Day
- RPG7 Gold 7 Day
- Famas Gold 7 Day
-Desert Gold 7 Day
Level 78:
​- 250 Mcoin
​- K1 Gold 15 Day
- Ai Aw Gold 15 Day
- RPG7 Gold 15 Day
- Famas Gold 15 Day
-Desert Gold 15 Day
Level 86:
​- 250 Mcoin
​- K1 Gold 30 Day
- Ai Aw Gold 30 Day
- RPG7 Gold 30 Day
- Famas Gold 30 Day
- Desert Gold 30 Day
Level 94:
​- 250 Mcoin
​- K1 Gold 60 Day
- Ai Aw Gold 60 Day
- RPG7 Gold 60 Day
- Famas Gold 60 Day
- Desert Gold 60 Day
Level 100:
​- 250 Mcoin
​- Scorpion Gold 8th Slot 50 Day
- Mp7a1 Gold 8th Slot 50 Day
- AiAw Gold 8th Slot 50 Day
- M60 Gold 8th Slot 50 Day
- M249 Nickel 8th Slot 50 Day

Jakbyś nie widział, to tutaj masz wszystko od Dynamo Magic ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czemu nikogo nie widzę jak wjede na rooma ?

Może przez to, że masz zablokowane porty. Zadzwoń do dostawcy bądź wykonaj w swoim routerze port forwarding, oczywiście musisz znać porty montany... w tym mógłby pomóc szanowny Kasma.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wyłączyłem wszystko. I na jednym działa a na drugim nie :P A i na tym który działa jest zrabana grafika dałem taka jak mam w domu rozdzielczosc itp ale np jak dam tab widze białą tabele cała biała jest nie moge zobaczyć statystyk. Ktoś co z tym zrobić? :D

Opublikowano

Wyłączyłem wszystko. I na jednym działa a na drugim nie :P A i na tym który działa jest zrabana grafika dałem taka jak mam w domu rozdzielczosc itp ale np jak dam tab widze białą tabele cała biała jest nie moge zobaczyć statystyk. Ktoś co z tym zrobić? :D

Być może brakuje Ci tekstur? Pobierz WarRock'a na nowo przy wyłączonym antywirusie.. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up Może grzeje Ci się karta graficzna ? Pobierz program do mierzenia temperatur i podaj odczyt

Jeżeli masz komputer stacjonarny spróbuj zamontować dodatkowe chłodzenie.
Jeżeli laptop / notebook zamontuj podkładkę chłodzącą (do kupienia w sklepie elektronicznym cena około 60zł)

Jeżeli to nie pomoże sprawdź czy dzieje CI się to tylko w warrocku czy też w innych grach.

Jeżeli wyżej wymienione sposoby nie zadziałają oddaj komputer do serwisu tam Ci za niewielkie pieniądze zdiagnozują co takiego się stało. Nie podałeś żadnych danych więc ciężko zdiagnozować problem.

Opublikowano

Problemy techniczne z serwerem. Jak będzie działać to zadziała.

@Edit

Juz dziala

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam problem warrock normalnie działa gram 2-3 minutki i nagle zawiecha i wywala mnie na pulpit bez błędu żadnego nie raz jak jestem na lobby lub w shopie też nie wiem skąd to się bierze wyłączyłem antywirusa,zaporę czyściłem kompa ccleanerem i odkurzaczek i dalej to samo, dodam tyle że na globalu nie mam takiego problemu normalnie śmiga.

Opublikowano

@Up

Przeinstaluj grę, coś musiało się źle zainstalować.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...