Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki. Pojawił się jeszcze jeden problem...

Nie mogę założyć broni na 8 slot, klikam Use i nic się nie dzieje podobnie jest w roomie.

982831457370434390167.jpeg

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę założyć broni na 8 slot, klikam Use i nic się nie dzieje podobnie jest w roomie.

Ja również mam z tym problem. Jak widac jest to ich problem (od nich), byc może ma to związek z tym, że nie można nic kupic. (jakis blad wyskakuje) 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Co do IP kont, wejdź na darmowa bramka proxy w google, wbij link do montany i się zarejestruj :D

Ja mam tam zamiar sobie pograć a nie wbijać levele xD

A masz odblokowany 8 slot? :D :D :D

@Top

Mam sam problem, jak coś kupuję za cashe to za każdym razem mnie wyrzuca, potem broń jednak jest w out boxie, również macie taki problem? 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co do IP kont, wejdź na darmowa bramka proxy w google, wbij link do montany i się zarejestruj :D

Ja mam tam zamiar sobie pograć a nie wbijać levele xD

A masz odblokowany 8 slot? :D :D :D

@Top

Mam sam problem, jak coś kupuję za cashe to za każdym razem mnie wyrzuca, potem broń jednak jest w out boxie, również macie taki problem? 

Mam odblokowany 8 slot

Co do Twojego problemu to mam podobnie, wyskakuje mi komunikat "Program WarRock przestał działać" 

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Mam odblokowany 8 slot

Co do Twojego problemu to mam podobnie, wyskakuje mi komunikat "Program WarRock przestał działać" 

Dokładnie, tak samo... widocznie to jest problem montany w kupowaniem z cashe :x

Co do 8 slotu, też teraz nie potrafię założyć... ;_;

Widocznie serwerowe problemy ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To jest jeszcze jedna opcja. Napisz do Kasmy PM (PW - po polsku) i opisz mu swój problem, i poproś go o założenie konta. Podaj mu login hasło email (w prywatnej wiadomości oczywiście) 

Na forum na montanie 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj montane. Chce pograć a tu nic nie dziala klikam WrLauncher i mi wyskakuje tylko to: http://scr.hu/1nbf/qmn3s

i nic pozatym pomocy! Mam też nexon warrocka tego normalnego ale to nie wpływa chyba na to ?

A kiedy uruchamiam jako gośc w systemie Xp bo taki mam to wyskakuje mi coś takiego: http://scr.hu/1nbf/nnfx6

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Mam problem z montaną a mianowicie po 2/3 meczach nie widze graczy ani swojej druzyny ani przeciwnej dopiero jak wyłacze warrocka i włacze od nowa to widze i tak w kółko. Wie ktoś co jesr przyczyną tego ?

Opublikowano

Mam problem z montaną a mianowicie po 2/3 meczach nie widze graczy ani swojej druzyny ani przeciwnej dopiero jak wyłacze warrocka i włacze od nowa to widze i tak w kółko. Wie ktoś co jesr przyczyną tego ?

Spróbuj przeinstalować WR Montana.

Opublikowano

News 

We have experienced server issues with many bugs, but all got fixed.

If you find any bug report it.

We have improved more the speed of the core again, you should notice it!

For apologize the issue we have started 400% EXP Event for 4 hours from:

18:30 to 22:30 (GMT +1)

4:30 AM to 8:30 AM (GMT +11)

- Written by  the 04/03/14 at 16:40

INFO ZE stronki :]

a jeżeli chodzi odemnie :P to specjalnie kupiłem router pod montane, poustawiałem i dalej miałem lagi wiec nie za bardzo wiem co mam zrobić, bo ponoć to wina internetu(a neta mam 10 mb neo biznes), a jak pinguje serwer z cmd to mam średnio 40~60 pingu wiec naprawdę jest spoko. Dopóki nie naprawia tych bugów z pingiem 999 to granie nie ma najmniejszego sensu xD

Opublikowano

@up

A moze bys mogl przetlumaczyc to ?? :D

I o co z tym chodzi ?!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

To jest wina ich serwerów, wystarczy relog bądź restart serwera przez adminów jak to robią... mają za słabą maszynę ;c

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mam problem z montana taki iż . Gdy włączam patchera wszystko si klikam play czy jakoś tak wtedy nic sie nie pokazuje nawet hackshield czy co oni tam mają czy wie ktoś coś na temat tego problemu ? .
ps. Grałem raz tam wyszedłem by coś sprawdzić i nagle nie działa..

~~edit
zapora wyłączona , brak antywirusa . poprostu wszystko wyłączone próbowałem w trybie zgodności z windows xp i uruchom jako administrator  . na nowo wypakowałem gre lecz ten problem cały czas jest.

Opublikowano

Conneciotn failed.I chuj , nie dai się wejść na serwer, do tego nie da się zarejestrować na forum ;/

Mi działa bez problemu. Na pewno masz aktualnego klienta?

Co do forum jaki błąd ci wyskakuje, czy coś?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

stało sie coś ze stronką do montany ? :O

jak wpisze warrockmontana.com to mi jakieś hacki do wr wyskakują warrock online combat arms i takie tam  :D

Opublikowano

stało sie coś ze stronką do montany ? :O

jak wpisze warrockmontana.com to mi jakieś hacki do wr wyskakują warrock online combat arms i takie tam  :D

Właściciel strony zapomniał zapłacić za hosting  <_<. Trzeba czekać aż zapłacą lub przeniosą się gdzie indziej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...