Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma ktoś link do pobrania, którego nie ma na stronie?

czyli jakiś inny. może źle się wyraziłem:)))

Zrozumiałem to tak, że nie możesz znaleźć. A po co inny link? Wszystkie które są na stronie działają, pobiera się z maksymalną prędkością i nikt nie będzie wrzucał 1GB specjalnie... Na stronie są najlepsze hostingi... Czy masz jakiś problem z pobieraniem z tych stron?

Opublikowano

file not found x3. na mega się nie ściąga na komputer. spróbuję te archiwum, może zadziała..

dam znać tu czy to zadziała, żeby w razie czego nie robić jeszcze większego spamu

nie tylko ja mam takie problemy

Opublikowano

Zrozumiałem to tak, że nie możesz znaleźć. A po co inny link? Wszystkie które są na stronie działają, pobiera się z maksymalną prędkością i nikt nie będzie wrzucał 1GB specjalnie... Na stronie są najlepsze hostingi... Czy masz jakiś problem z pobieraniem z tych stron?

Linki z download'em nie działają. Kama o tym wie i miał to zgłosić osoba z wyższa ranga. Trzeba czekać.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Została dodana czwarta opcja - torrent. Na chwilę obecną tylko za jego pośrednictwem możecie pobrać instalator klienta gry.

Pozostałe trzy źródła na razie pozostają niedostępne, zostaną wkrótce poprawione.

W imieniu reszty zespołu, przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

Została dodana czwarta opcja - torrent. Na chwilę obecną tylko za jego pośrednictwem możecie pobrać instalator klienta gry.

Pozostałe trzy źródła na razie pozostają niedostępne, zostaną wkrótce poprawione.

W imieniu reszty zespołu, przepraszam za utrudnienia.

Sprawdziłem i działa mi każda opcja, bo przed chwilą pobrałem po formacie. Mi działa wszystko.

Witam ma ktos hacka do montany ?

Obecnie na forum nie ma. Jeśli takowy się pojawi to znajdziesz go tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/579-download/

Opublikowano

Witam ma ktos hacka do montany ?

Masz, poczytaj sobie (jest to informacja z forum Montany, która nie wyszła jeszcze z sekcji dla zespołu).:

hHhi3L9.png

Pytać przy mnie o cheat'y do Montany, to trzeba być jednak odważnym.

Mam nadzieję, że odechce ci się korzystać z tego po przeczytaniu zamieszczonego przeze mnie wpisu.

Sprawdziłem i działa mi każda opcja, bo przed chwilą pobrałem po formacie. Mi działa wszystko.

Unknown poprawił to w takim razie szybciej niż zakładał gdy z nim o tym rozmawiałem. ^_^

Opublikowano

Ściągnąłem, zainstalowałem, spatchowałem i sie zmartwiłem.. klikam gamestart, hs sie włącza, nastepne czarny ekran jak by sie już włączało i nie działa.. :/ czo zrobic ? :)

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę. I cofnij patcha o 1.

Otwierasz plik version.cfg za pomocą dowolnego edytora tekstu i cofasz wartość "Client" o jeden do tyłu. W twoim przypadku, musisz zmienić z 48 na 47.

Opublikowano

A żeby zainstalować montane muszę usuwać warrock global ? I czy mogę założyć sobie kilka kont na montanie ? Czy jest jedna rejestracja na jedno IP >?

Opublikowano

Dzięki za pomoc . Jeszcze mam pytanie czy jest jakiś sposób na darmowe mcoins , cash , premium ? Bo mi pisał typek w grze ,że jest jakaś premka gold za darmo do zdobycia ;/ Możecie powiedzieć jak coś zdobyć ?

Opublikowano

Dzięki za pomoc . Jeszcze mam pytanie czy jest jakiś sposób na darmowe mcoins , cash , premium ? Bo mi pisał typek w grze ,że jest jakaś premka gold za darmo do zdobycia ;/ Możecie powiedzieć jak coś zdobyć ?

Mcoins dostaje się za lvl spójrz na 1 srt. I msz w temat za który lvl się dostaje.

Premium gold kupujesz na stronie internetowej za 200 mcoins. cash dostajesz za lvl up. (5k)

A co do premium mógł wygrać na evencie albo cię w chuja robił.

Mcoins dostaje się za wypłatę na serwer tzw datki. 1 dolar to 50 mcoins i 2,500 cash.

Ahh to pisanie z telefonu....

320551442138510845087.png
Opublikowano

A żeby zainstalować montane muszę usuwać warrock global ? I czy mogę założyć sobie kilka kont na montanie ? Czy jest jedna rejestracja na jedno IP >?

Nie musisz usuwać, musisz tylko trzymać clienty w dwóch osobnych folderach :P

Kilka kont- raczej możesz, tak jak na globalu... możesz mieć kilka kont, gdzie na każdym inaczej je rozwijasz, bronie, sposób i miejsce gry itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

"Cannot get a file [version.ini] !"

Wyskakuje mi coś takiego, o co chodzi? :)

SERWER OFF, ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...