Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już pojutrze wagarki panowie i panie jak je spędzicie :D ?

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref

Mimo że moja frekwencja w szkole to około 30%, jutro pójde i będę siedział na wszystkich lekcjach, tak na pohybel zasadą :D

XDDD

Opublikowano

Pan o fizyki kupił sobie Porsche Cayenne z 2004 wersje Turbo. Dostałem 6 z wosa za sprawdzian z UE i dodatkowo szanowny pan ciągle nam mówi, że nasz rząd to debile i mamy uciekać z tego kraju. On nie ucieka, bo i tak zaraz rąbnie w kalendarz. :P

Opublikowano

Pan o fizyki kupił sobie Porsche Cayenne z 2004 wersje Turbo. Dostałem 6 z wosa za sprawdzian z UE i dodatkowo szanowny pan ciągle nam mówi, że nasz rząd to debile i mamy uciekać z tego kraju. On nie ucieka, bo i tak zaraz rąbnie w kalendarz. :P

Zazdroszcze nauczycieli. Mój typek od wosu jest za PO. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W szkole jest super i nie ma większych problemów

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Zazdroszcze nauczycieli. Mój typek od wosu jest za PO. 

Mój debil od PP to samo...

Twierdzi że ZUS, OFE, PZU i podatki są bardzo dobre w naszym kraju i bez tego tysiące ludzi było by bez pieniędzy na starosc.

Mądry człowiek z niego hahaha  :D  :D  :D

A ogólnie, to co zwykle, cały czas zwała, jakies nagany, upomnienia, lincze na nauczycielach, nie jest źle.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mój debil od PP to samo...

Twierdzi że ZUS, OFE, PZU i podatki są bardzo dobre w naszym kraju i bez tego tysiące ludzi było by bez pieniędzy na starosc.

Mądry człowiek z niego hahaha  :D  :D  :D

A ogólnie, to co zwykle, cały czas zwała, jakies nagany, upomnienia, lincze na nauczycielach, nie jest źle.

co ty w gimnazjum jestes ze masz nagany i upomnienia?

Opublikowano

co ty w gimnazjum jestes ze masz nagany i upomnienia?

A Ty jakis ułomny czy co? W każdej szkole są nagany i upomnienia...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wystarczy spać na lekcjach i ogarniać  :D

2 Technikum, średnia 3.8 elo  B)

Zachowanie BDB elo  :ninja:

zy95qg.png

Opublikowano

Nie?

A ja dzisiaj z rana wyrzuciłem peta za okno, który nieszczęśliwie spadł na łeb mojej nauczycielce. Taki śmieszek ze mnie.

Opublikowano

to ze nie przypierdalam z glowki w parapet z kolegami to nie powod zeby nazywac mnie ulomnym.

u mnie nie ma bo to moze nie szkola dla jakis dzikich zwierzakow ze wsi.

@`Penero

wieś tańczy wieś spiewa, spuszczacie sie jak nauczycielka placze z tego jacy jestescie przypierdoleni?

@Marcoly

Pięknie to podkreśliłeś Mateuszu w komenatrzu poniżej :) Daję lubię to.

Opublikowano

Nauczyciele są bezradni kilka razy nawet się zdarzyło że nauczycielka płakała bo nie mogła uspokoić klasy :(

To ma być powód do dumy? A potem sie dziwicie, że o Polsce się źle mówi. To bardziej przypomina Zoo.

Opublikowano

U mojej siostry, genius na angolu śpiewał i tańczył "Ruda tańczy jak szalona" . A teraz quest za 200 golda i 50 xp : Jaki kolor włosów ma facetka? Mówię serio xD . A u mnie, to nawet dobrze: jakieś oceny dobre, spanie na lekcji i klops w sosie warzywnym :)

Opublikowano

To ma być powód do dumy? A potem sie dziwicie, że o Polsce się źle mówi. To bardziej przypomina Zoo.

Jak to mnie wkurwia. Zawsze stawiam się na miejscu osoby, którą chce obrazić czy inny chuj, żeby wiedzieć jak się poczuje (#kalkulejted). Nie dość, że ta nauczyielka musiała skończyć magisterskie czy co oni tam mają do przygotowania do zawodu to do tego przez reszte życia jej jebane gówniarze będą morde drzeć. Najebał bym im jedynek, bym się niepierdolił. Potem by biegali po poprawach, a ja bym miał na to wyjebane
Opublikowano

Jak to mnie w*****a. Zawsze stawiam się na miejscu osoby, którą chce obrazić czy inny c**j, żeby wiedzieć jak się poczuje (#kalkulejted). Nie dość, że ta nauczyielka musiała skończyć magisterskie czy co oni tam mają do przygotowania do zawodu to do tego przez reszte życia jej jebane gówniarze będą morde drzeć. Najebał bym im jedynek, bym się niepierdolił. Potem by biegali po poprawach, a ja bym miał na to wyjebane

W cywilizowanym kraju nikt się nie pierdoli, dobrze o tym wiem ;) Nawet w szkole dla "specjalnie uzdolnionych" nie ma takiej opcji, żeby nauczycielka się popłakała.

Opublikowano

Smieszy mnie trochę to, że zazwyczaj siedze cicho na lekcjach. Wkładam sobię telefon do piórnika gram sobię w sfgame nie zawadzam nikomu i na koniec roki jak mam 2/3 to zazwyczaj podwyzsza, bo nie dre mordy. Do klasy też się nie odzywam. Uważam ich za idiotów. Raz poszedłem tak z klasową 5 osobową paczką. Jeden wyciąga papierosa i co dziwne ma 1,50 wzrostu i w czasie dojrzewania pali. Pali za dużo powiedziane. Dusi się kurwa co chwila i jak zapytali mnie czy zapale i jak odpowiedziałem mnie to mnie zwyzywali od pizd.

Opublikowano

Nie?

A ja dzisiaj z rana wyrzuciłem peta za okno, który nieszczęśliwie spadł na łeb mojej nauczycielce. Taki śmieszek ze mnie.

Cb cytowałem czy tego drugiego nagara?

Na c**j sie wpierdalasz, prosił Cie ktos? 

Taki wychowany, a nie naczyli cię zeby sie nie wpierdalac jak ktos rozmawia?

No i c**j Ci do tego, bądz pizdą jak chcesz, twoja sprawa, ja Ci nie p******e, że jestes lisciowiec sprzed kompa.

Każdy jest jaki jest, a Ty interesuj się sobą.

to ze nie przypierdalam z glowki w parapet z kolegami to nie powod zeby nazywac mnie ulomnym.

u mnie nie ma bo to moze nie szkola dla jakis dzikich zwierzakow ze wsi.

@`Penero

wieś tańczy wieś spiewa, spuszczacie sie jak nauczycielka placze z tego jacy jestescie przypierdoleni?

@Marcoly

Pięknie to podkreśliłeś Mateuszu w komenatrzu poniżej :) Daję lubię to.

Pierdolisz jak każda pizda, nie potrafisz się wziąć za siebie i być kims to pierdolisz, jakie to nie jest c*****e.

Daj spokój takich głąbów od zajebania było.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Cb cytowałem czy tego drugiego nagara?

Na c**j sie wpierdalasz, prosił Cie ktos?

Taki wychowany, a nie naczyli cię zeby sie nie wpierdalac jak ktos rozmawia?

No i c**j Ci do tego, bądz pizdą jak chcesz, twoja sprawa, ja Ci nie p******e, że jestes lisciowiec sprzed kompa.

Każdy jest jaki jest, a Ty interesuj się sobą.

Na pewno interesuje mnie napinacz z mpc, podczas gdy ty pierdolisz smuty ja jaram sobie kolejnego grama, ale co ty możesz o tym wiedzieć w tej swojej chujolandii
Opublikowano

Na pewno interesuje mnie napinacz z mpc, podczas gdy ty pierdolisz smuty ja jaram sobie kolejnego grama, ale co ty możesz o tym wiedzieć w tej swojej chujolandii

Jakie smuty co ty podkrecasz? Bedziesz mi tu pierdolił o jakis gietach, myslisz ze robi na mnie wrazenie jak napiszesz ze palisz "kolejnego grama"? 

Na takie bajery to bierz jakies dzieciaki, mnie baka juz tak nie podnieca jak was wszystkich.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...