Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja zawsze mówię sobie, że będę się uczył od początku roku a kiedy dochodzi co do czego to mi się nie chce :D Mam system który (niestety) stosuje od kilku lat, ale się udaje, poprawianie na koniec roku (już wszystko zaliczone :) )

Opublikowano

No u mnie sytuacja jest w miarę stabilna, tylko muszę jeszcze trochę dmuchać na chemię, żeby przypadkiem pałacza nie dostać, ale tak to jest ok.

Opublikowano

dzisiaj znęcali sie tylko fizycznie ;) do tego 7 jedynek golych i egzaminy za 3 tygodnie ehh

Opublikowano

Praktycznie przez cały rok szkolny uczyłem się góra dwa razy w miesiącu jedynie na jakieś większe sprawdziany, większość prac domowych robiłem w szkole jeszcze na tej samej lekcji na której była zadana albo na przerwie przed nią, a mimo to mam jedne z lepszych ocen w klasie i jestem z większości na bieżąco. Easy jak zwykle. Jedyne czego kompletnie nie tykam i rzygam tym to Niemiecki, ale i tak mam 2 bez problemu, chociaż nie znam prawie żadnych zwrotów ani słówek. Zbliża się jedynie powoli egzamin zawodowy, na który trochę będę musiał się pouczyć i to w sumie na tyle. Tak po za tym to gówno i strata czasu w większości czasu w szkole.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Skorzystam z tematu i się zapytam :P

Czy jeśli mam z danego przedmiotu proponowane 2 (wpisane na E-dzienniku) to czy po kartkówce z której dostałem 1 może być zagrożenie ?

Oczywiście, poza tym, tak trudno obliczyć średnią, a skoro masz e dziennik to powinna być już wpisana.

Opublikowano

no niestety przez strasznie niesprawiedliwa nauczycielke bede musial poprawiac w wakacje

mialem 3-2-2-2-1-1-1

proponowane 2

w poniedzialek pisala juz dlugopisem oceny dala mi 2 a na koncy lekcij mi zmienila na 1 bo sie zle zachowywalem tak mnie zdenerwowala ... trudno opisac

ale oprocz tej histy mam 2/3 i 4z geografii i oczywiscie 6z wf ;)))

zachowanie jak co roku naganne ale dobrze jest :#

-215pkt

Opublikowano

Oczywiście, poza tym, tak trudno obliczyć średnią, a skoro masz e dziennik to powinna być już wpisana.

Nie wiem co wy macie z tym liczeniem średniej. Po za tym, moim nauczyciele nie patrzą na średnią(większość z nich), a jedynie na ważność sprawdzianów czy kartkówek.

gfgdf

Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tym liczeniem średniej. Po za tym, moim nauczyciele nie patrzą na średnią(większość z nich), a jedynie na ważność sprawdzianów czy kartkówek.

To się nauczycieli pytaj nie nas :D
Opublikowano

@ref

Opublikowano

Moja szkoła jest tak nudna, że każdy sobie robi co chce. Nauczyciele sie nie przejmują, uczniowie krzyczą, rzucają krzesłami, stołami, biją się, biegają po sali. Tylko ja jestem spokojny w tej klasie ;/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dla mnie juz wakacje bo w niedziele jedziemy ze szkoła nad morze na 5 dni i potem tylko tydzien  a oceny juz wystawione :)

Opublikowano

@ref  niebawem koniec szkoły

na czas wakacji poproszę moderatorow o cls ale to później :) chwalcie się srednimi jakie macie  :D

Opublikowano

Wakacje już od skończenia matury;)

Jeszcze tylko egzamin na technika i zapisać się na studia  a potem  totalne opierdalanie:)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jak wam poszły egzaminy gimbazjalne?
Mnie samemu dość dobrze, biorąc pod uwagę, że w ogóle się na nie nie uczyłem. :D
GvfpJtL.jpg

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie zdałem bo wsadziłem petarde do kosza (kosz się zapalił + lekko zadymione pomieszczenie) , ale czuje się wspaniale bo dziś dostałem wpierdol tylko 2 razy od kolegów ;)

Opublikowano

Wszystko juz zaliczone, średnia 3,8. Czas na wakacje <3

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...