Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie zdalem w 2gim.. wyrzucili mnie ze szkoly i teraz chodze do gimnazjum doskonalenia zawodowego.. 3dni od 8do17 aczkolwiek nigdy do konca nie siedze.. 2dni praktyk :3 a laski..z calej szkoly to fajne na palcach jednej reki policze ;D

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pamietam jak w podstawowce na lekcji polskiego tak mnie cisnelo w dupie ze po prostu musialem isc sie wysrac no i mowie do pani czy moge isc a ona no idz tylko wracaj szybko bo jak nie to wpierdol no to poszedlem a raczej pobieglem tylko ostroznie bo myslalem ze jak za bardzo scisne to cala sraka poleci na srodek korytarza i bedzie przypal w koncu w kiblu usiadlem i poczulem sie jak bog mojrzesz gdy przekraczal nil zeby przejsc do kerfura bo ludzie glodni byli i sie buntowali, tak szczesliwy nawet dupy nie wytarlem tylko poszedlem na lekcje, ludzie sie dziwnie patrzeli bo sie caly czas usmiechalem a na przerwie ziomek z gangu do mnie podlatuje i mowi te patrz jaka fajna kupa poszedlem za nim nieswiadom co sie dzieje no i mi pokazala wielki obesrany kibel i sie smieje hee ale beka nie a ja sie usmiechnalem i pokiwalem glowa a w duchu plakalem bo to byla moja kupa moja sraka i moj kibel

Opublikowano

ja pamietam jak w podstawowce na lekcji polskiego tak mnie cisnelo w dupie ze po prostu musialem isc sie wysrac no i mowie do pani czy moge isc a ona no idz tylko wracaj szybko bo jak nie to wpierdol no to poszedlem a raczej pobieglem tylko ostroznie bo myslalem ze jak za bardzo scisne to cala sraka poleci na srodek korytarza i bedzie przypal w koncu w kiblu usiadlem i poczulem sie jak bog mojrzesz gdy przekraczal nil zeby przejsc do kerfura bo ludzie glodni byli i sie buntowali, tak szczesliwy nawet dupy nie wytarlem tylko poszedlem na lekcje, ludzie sie dziwnie patrzeli bo sie caly czas usmiechalem a na przerwie ziomek z gangu do mnie podlatuje i mowi te patrz jaka fajna kupa poszedlem za nim nieswiadom co sie dzieje no i mi pokazala wielki obesrany kibel i sie smieje hee ale beka nie a ja sie usmiechnalem i pokiwalem glowa a w duchu plakalem bo to byla moja kupa moja sraka i moj kibel

pasta 4/10

szkoła jest tak super że nie zdałem w 2gim jakieś dwa razy w tym roku skończyłem 3 klasę w ośrodku (niezły syf banda idiotów ale jak twoja racja umie dobrze wyjebać pacjentowi i się nie boisz  to dasz sobie radę) a dalej cku (centrum kształcenia ustawicznego) albo technikum :D

Opublikowano

dzisiaj taka akcja że kolega przyniósł taki głośniczek do szkoły i był bardzo głośny i ja się bawiłem i przez przypadek włączyłem na matmie

xD ale akcja była... No i potem dostałem 3 razy w ryja od kolegi ale tak żartobliwie za to że włączyłem. Później na wf-ie tańczyliśmy w

przebieralni bo nam się nudziło. z Tym głośniczkiem. Kolega przyniósł taką maskę - okulary i takie włosy po bokach, to było z*********e

śmiesznie. No i zakładaliśmy się kto hardkorowy ja podjąłem zakład i założyłem tą maskę ledwie wyszedłem z przebieralni każdy zaczął się

śmiać. xD Fajnie było. Na informatyce mogłem wykazać moją wiedzę dostając 6 ^^ stworzyłem prezentacje na powerpoincie w 10 minut., zrobiłem

pare fajnych rzeczy i zadań i plusiki. I wygłupianie jak zwykle.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ogólnie codzienny wpierdol od ludzi, i wyzywanie poza tym to oceny negatywne, normalnie żyć nie umierać ;)

Opublikowano

W szkole jest spoko wlasnie niedługo idę xD

Mam nadzieję ze mnie tam nie zjedzo.; /

OQqSOv4.png

Opublikowano

fajnie że nie długo kończy się szkoła z 6 tyg zostało około :) kto się cieszy  że będą wakacje

Opublikowano

dzisiaj taka akcja że kolega przyniósł taki głośniczek do szkoły i był bardzo głośny i ja się bawiłem i przez przypadek włączyłem na matmie

xD ale akcja była... No i potem dostałem 3 razy w ryja od kolegi ale tak żartobliwie za to że włączyłem. Później na wf-ie tańczyliśmy w

przebieralni bo nam się nudziło. z Tym głośniczkiem. Kolega przyniósł taką maskę - okulary i takie włosy po bokach, to było z*********e

śmiesznie. No i zakładaliśmy się kto hardkorowy ja podjąłem zakład i założyłem tą maskę ledwie wyszedłem z przebieralni każdy zaczął się

śmiać. xD Fajnie było. Na informatyce mogłem wykazać moją wiedzę dostając 6 ^^ stworzyłem prezentacje na powerpoincie w 10 minut., zrobiłem

pare fajnych rzeczy i zadań i plusiki. I wygłupianie jak zwykle.

W jakiej klasie jesteś?
Opublikowano

Jeśli mowa o muzyce. Pamiętam jak mojemu koledze również na matematyce odłączyły się słuchawki, gdy pani do niego podeszła. "Ona tu jest i tańczy dla mnie" xD 

Opublikowano

klasa informatyczna 1 dziewczyna :x, ogólnie nauka nie była nigdy moją mocną stroną, ale jakoś leci, byle do wakacji później już z górki ; )

Opublikowano

Z*********e ogólnie ,dzisiaj się dowiedziałem ,że język pkt. do rekrutacji do szkoły ponadgimnazjalnej w moim przypadku to będzie niemiecki ponieważ mam go wiodący uj z ,tym że od początku roku mówili - będziesz mógł sobie wybrać ten z ,którego będziesz miał lepszą ocenę ,a zdawałem z angielskiego i z tego języka mam lepszą ocenę. Co za pojebana szkoła to ja nie mam pytań .

bez gif

Opublikowano

@ref

Opublikowano

tak jak zwykle wracam ze szkoly to juz 16 jem obiad wale konia ide spac gram w zjebane gry rujnujace mi przyszlosc wchodze na katolickie forum dla mlodziezy jak wykop i karachan a potem ide srac i spac

Opublikowano

A ja nie zdalem w 2gim.. wyrzucili mnie ze szkoly i teraz chodze do gimnazjum doskonalenia zawodowego.. 3dni od 8do17 aczkolwiek nigdy do konca nie siedze.. 2dni praktyk :3 a laski..z calej szkoly to fajne na palcach jednej reki policze ;D

to masz się czym chwalić, jak można nie zdać w gimnazjum, trzeba być albo tępy(bez obrazy) albo w szkole się nie pokazywać i być nieklasyfikowanym.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...