Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie smuty co ty podkrecasz? Bedziesz mi tu pierdolił o jakis gietach, myslisz ze robi na mnie wrazenie jak napiszesz ze palisz "kolejnego grama"?

Na takie bajery to bierz jakies dzieciaki, mnie baka juz tak nie podnieca jak was wszystkich.

ta, jarasz to polskie gowno i nie masz sie czym podniecać, w sumie nic dziwnego

napierdalasz do każdego że jest pizdą, weź zmień nastawienie bo jedyne co możesz aktualnie robić to kopać rowy z tak niskim iq < 70

taki mały edit - już od dawna widuje w tym zjebanym dziale twoje przyglupie posty ale nigdy nie chciało mi sie odpowiadać, akurat zaczales spine to czemu nie;]]

chyba kolega poszedl spac bo edukacja dla bezpieczenstwa na pierwszej lekcji i jeszcze kartkuwe przykurwi ://

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta, jarasz to polskie gowno i nie masz sie czym podniecać, w sumie nic dziwnego

napierdalasz do każdego że jest pizdą, weź zmień nastawienie bo jedyne co możesz aktualnie robić to kopać rowy z tak niskim iq < 70

taki mały edit - już od dawna widuje w tym zjebanym dziale twoje przyglupie posty ale nigdy nie chciało mi sie odpowiadać, akurat zaczales spine to czemu nie;]]

chyba kolega poszedl spac bo edukacja dla bezpieczenstwa na pierwszej lekcji i jeszcze kartkuwe przykurwi ://

Niestety kolega tak skuł morde, ze poszedl spac, nie trafiles.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na co nauczyciel pozwoli, na tyle uczniowie zaczynają sobie pozwalać. U mnie w technikum na wielu lekcjach jest totalny 'luz', ale na kilku przedmiotach, gdzie nauczyciel rozumie, że porządek musi być, każdy stosuje się do zasad.

@Edit Swoją drogą ten temat bardziej mi przypomina wojne gimbów, aniżeli "temat pogadankowy o szkole".

Opublikowano

Zluzujcie trochę ton rozmowy, bo oprócz warnów polecą jeszcze bany.

chyba musze przystopowac bo kruliczeg mnie zbanuje ;//

strasznie w*****a mnie to na tym forum - zadnego flame, bo dzieci (czyli 75% forum?) zaczna przeklinac czy co?

Na co nauczyciel pozwoli, na tyle uczniowie zaczynają sobie pozwalać.

niektorzy nauczyciele maja slaby charakter

Opublikowano

Niestety kolega tak skuł morde, ze poszedl spac, nie trafiles.

jestes j****ym polakiem i jak patrze na uzytkownikow tego forum to nie wiem po co auschwitz zamkneli bo po co takie gowna trzymac

pewnie masz tam 15 lat kozak lvl gimbo pijesz palisz wyzywasz na forum i chodzisz w jakims gejowym squadzie 10 hlopakuw ale wiesz ja mam w to wyjebane bo wiem ze ja > ty i kupil bym ta twoja gowno rodzine

dopowiem ze smiecham z was gimbo zjeby, nie wkrecajcie mi nic innego bo inni ludzie tutaj nie siedza, teraz jakis napinacz co ma 7cm w spodniach mi napsize a ty to co k***o, a ja tutaj wchodze sie powyzywac bo nudno slaba grafika na dworze elo

@Flap

apropo ciebie j****a stulejo

http://scr.hu/0mb7/0gnglBEKA X1

marcoly nie mieszka w polsce j****y cwelu i on ma marihuanen zalegalizowanom, wiem bo bylem i palilem hehe

masz tam s*x wpisane w zainteresowania a kogo ty przeruchales ? poduszke czy co tam ciekawego?

Opublikowano

Dostałem dwójeczkę z niemca. Jestem z siebie dumny, udało mi się pokonać lęki i napisałem coś na kartce w tym jakże pięknym języku ;) Poza tym paszteciarnia i pustaki, choć znajdzie się kilka laseczek ;p No i jestem najlepszy z matmy w mojej klasie, w której zostanie tylko ~15 osób bo kilkunastu nie zda :]

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

U mnie jak u wszystkich 

KURFA ZAGROSZENIE Z PSZYRY 

Nie no chodze bo fajne laski (nie ktore nauczycielki też MILF <3)

Ucze sie nie tak zle ogółem u mnie w szkole niema zbytnio patologi

Oprócz 14 chodzących na LUNKE -.-:D 

Opublikowano

U mnie jak u wszystkich

KURFA ZAGROSZENIE Z PSZYRY

Nie no chodze bo fajne laski (nie ktore nauczycielki też MILF <3)

Ucze sie nie tak zle ogółem u mnie w szkole niema zbytnio patologi

Oprócz 14 chodzących na LUNKE -.-:D

Bez lasek też byś chodził, więc nie pierdol
Opublikowano

To gdzie mam go mieć w czasie lekcji ?

Ps: do rysunków obowiązkowo trzeba

Cyrkiel, kątomierz, linijke, olówek, więc w naszej szkole większość ma piórniki, a reszta na dnie plecaka wszystko ma.

Opublikowano

ja nosze zawsze długopis kto nosi piórnik widać podstawówka

Ja tez noszę piórnik, choć używam tylko długopisu, praktycznie do wszystkiego. Takie przyzwyczajenie, leży w plecaku i tyle.

Pewnie zaraz mnie pociśniesz że chodzę do podstawówki bo plecak noszę :D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@ref

Opublikowano

U mnie nudy oprócz przygody z moim kumpel z byłej klasy.Postawił być zabawny i wysrał się wychowawcy do szuflady.Oczywiście nikt się nie przyznawał, ale dowodem było video na którym właził sam do klasy;p.Teraz sobie musi zawodówki poszukać a mógł się wysrać w kiblu...

21f0dgn.jpg

Opublikowano

To gdzie mam go mieć w czasie lekcji ? Ps: do rysunków obowiązkowo trzeba Cyrkiel, kątomierz, linijke, olówek, więc w naszej szkole większość ma piórniki, a reszta na dnie plecaka wszystko ma.

Nigdzie... zostaw w domu, na c**j ci to, zginiesz bez tego?

1372333810-U137250.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref 

ps ogarnijcie sie ludzie bo nie przystoi tak się  wyzywać :<

Opublikowano

co u mnie w "szkole" no tak ostatnio Zosia mi kradki zjebała w przedszkolu i jasio grabkuw nie chciał dać ,hamstwo ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

We wtorek miałem 6 lekcji.

Przedstawie śmieszne momenty z tych lekcji.

1. J. Niemiecki - oprócz tego że pani wyszła z klasy otworzyliśmy okno i darliśmy się to nic ciekawego.

2. Platyka - kolega narysował penisa i oddał go pani.. podpisał się..

3. J. Polski - kolega musiał powiedzieć spółgłoski z 2 wyrazów: Cechy Głupojadka ; no i powiedział spółgłoski: Cechy Głupojadka ; c,h,u,j

4. Przyroda - spytałem się "Co to jest tabletka ,,Dzień Po" mn. tabletka gwałtu, jak to działa?" xD

5. W-F - 2 kolegów się pobiło jeden wsiadł na rower i się wywalił a czwarty wykopał piłkę pod samochód, natomiast ja kopłem trenerowi w okulary piłką..

6. Religia - wszyscy zmęczeni po WF-ie, więc nic ciekawego.. Jak pani wyszła to był tylko raz taki moment że kolega koledze zdjął majtki i każdy widział.. to też było dobre, u nas same zboczeńce...

i gdy jechałem autobusem do domu ze szkoły to paliły się rowy obok drogi i nie mogliśmy przejechać nie było nic widać a jak skończył się dym okazało się że zaraz przed nami był samochód i dzielny kierowca szybko skręcił i udało się zapobiec tragedii... wszyscy się darli... a małe dzieci w płacz xD a my śmiech.. xD

tak co dzień mija mój dzień w szkole..

Tydzień temu wybili szybe w przebieralni od w-f

a w toalecie drzwi.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Nie mam kolegow, z którymi się spotykalbym po szkole, bo jestem kolega, kiedy daje spisac. Poza tym są w szkole ładne loszki, ale takie 9/10

Opublikowano

Dużo się dzieje nie wiem o czym by tu powiedzieć.Tydzień temu to kolega dla żartu chciał "wyruchać" kolege.Przed wf taką jak by odpychaczke do sracza nimi takie kólka wyciągamy co do nich stawia się słupki do siatkówki.Wzioł ją w gadcie wsiadził i paradował z tym po korytarzu i udawał ,że kolege ruchać chciał.Opisuje to może nie jest takie śmieszne ,ale gwarantuje jak by to ktoś zobaczył na własne oczy to beka taka.I co jeszcze odwołali mi 2 lekcje i jescze wcześniej wyzedłem to telefon ze szkoły do domu :(.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Matma jest ez fizyka to samo, ale polski to zło kurwskie już sram tymi interpretacjami co lekcje.

Dziś policjantka opowiadała nam, że dostali zgłoszenie, że w szkole był rozbój na kanapki, ogólnie beka w chuy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...