Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby przesiedzieć ten maj i czerwiec i potem juz wakacje najlepszy czas <333 A teraz u mnie nic sie nie dzieje na wielu lekcjach oglądanie filmow ;/

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby przesiedzieć ten maj i czerwiec i potem juz wakacje najlepszy czas <333 A teraz u mnie nic sie nie dzieje na wielu lekcjach oglądanie filmow ;/

zapewne jak oglądacie filmy  to chodzisz do gimnazjum ,albo liceum. 

Dla kogo wakacje to wakacje. Ja osobiście sam przez połowę wakacji będę musiał zapierdalać i pomagać rodzicom w pracy.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@ref :P

Opublikowano

Niedługo próbna matura. Minęły prawie dwa miesiące, a trzy tygodnie razem siedziałem na L4. W chu... zaległości, brak chęci, a jak tutaj zdać maturę -_- Jak zawsze coś śmiesznego na lekcji, byle do 24 Kwietnia - zakończenie szkoły.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref Dawno mnie tu nie było :rolleyes: 
co słychać u was w szkole  :P

Opublikowano

też mam praktyki  hotelarstwo nawet może być ...

Opublikowano

Ja tam w Gimbazjum mam nawet lajcik, ostatnio koledzy podpalali się w szatni na wfie. Mamy beke z takiego debila co ma chyba z 30 jedynek xD. Jak poprawię 2 z matmy i napiszę dobrze sprawdzian to mi 4 wyjdzie ;D

A tak to nic takiego się nie dzieję, mamy wf łączony z inną klasą (5chłopaków jest u nas), więc chociaż na tym wfie się coś podzieję xD

Opublikowano

Ludzie wchodzą do klasy, a za nimi nauczycielka. Nagle polonistka zaczyna węszyć (doslownie) i pyta, kto je jakąś kiełbasę, nastaje milczenie, bo wszyscy zaczynają wyczuwać dziwną woń. Nagle ktoś z pierwszej ławki mówi, że to chyba Makin coś je, a chwilę później przez całą klasę rozlega się stłumiony przez pełne usta okrzyk Makina: "To nie ja!!". klasa wybucha śmiechem.(jak sie potem okazało był to chyba nie najwyższej jakości pasztet, a nie kiełbasa)

autentyk

graphic.png

Opublikowano

Co w szkole ? Duzo nauki, 13 "pał"
Trzeba wziąć się w garść ;/ gegra i polak lezy i kwiczy.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Ludzie wchodzą do klasy, a za nimi nauczycielka. Nagle polonistka zaczyna węszyć (doslownie) i pyta, kto je jakąś kiełbasę, nastaje milczenie, bo wszyscy zaczynają wyczuwać dziwną woń. Nagle ktoś z pierwszej ławki mówi, że to chyba Makin coś je, a chwilę później przez całą klasę rozlega się stłumiony przez pełne usta okrzyk Makina: "To nie ja!!". klasa wybucha śmiechem.(jak sie potem okazało był to chyba nie najwyższej jakości pasztet, a nie kiełbasa)

autentyk

hhahaha nieżle

Ja tam w Gimbazjum mam nawet lajcik, ostatnio koledzy podpalali się w szatni na wfie. Mamy beke z takiego debila co ma chyba z 30 jedynek xD. Jak poprawię 2 z matmy i napiszę dobrze sprawdzian to mi 4 wyjdzie ;D

A tak to nic takiego się nie dzieję, mamy wf łączony z inną klasą (5chłopaków jest u nas), więc chociaż na tym wfie się coś podzieję xD

u mnie 4 chłopaków i reszta dziewczyny chyba jest z 12 osob  u mnie ogólem :P

Opublikowano

w sumie 8 pał. Polak i niemiec leży i kwiczy. Jeszcze tylko z 15 dni i wolne na to czekam. A oceny bodajże 14 grudnia do wystawienia

f1a327ea2f.png

Opublikowano

haha :D nie ma to jak mieć gałe z Polaka i piątke z obcego :D

Z polskiego mialem 5 w gimnazjum. To mi wystarczy :p teraz mam wywalone na oceny
Opublikowano

Chemia to zuo... Tego przedmiotu nie da się nauczyć, nie rozumiem ludzi, którzy idą na bio-chem.

Poprawa z Chemii na 3 i może wyciągnę 4.51 w I półroczu, 1 liceum mat-fiz.

Opublikowano

Sprawdzian z biologii i pytanie " dlaczego nie należy mieć zbyt wiele kwiatów w sypialni ", odpowiedź kolegi ? "Bo brzydko wyglądają" , 0 punktów i dopisek nauczycielki " Doprawdy?! Muszę w takim razie przemeblować sypialnie... " xD

21515.jpg

Opublikowano

Sprawdzian z biologii i pytanie " dlaczego nie należy mieć zbyt wiele kwiatów w sypialni ", odpowiedź kolegi ? "Bo brzydko wyglądają" , 0 punktów i dopisek nauczycielki " Doprawdy?! Muszę w takim razie przemeblować sypialnie... " xD

1 gim? Sam to miałem.

A chemia nie jest trudna, jeśli jej nie ogarniasz, to fizyki tym bardziej

Opublikowano

1 gim? Sam to miałem.

A chemia nie jest trudna, jeśli jej nie ogarniasz, to fizyki tym bardziej

Nie ma żadnego związku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...