Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam u was słychać w szkole.Temat pogadankowy o szkole.

matio82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnego związku.

Dokładnie. 

Dziś 5 z historii, klasówka, dla mnie banał. :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@reff :)

Opublikowano

Są święta ale u mnie w szkole gównianie 2/10 trzeba poprawić matme dzieło szatana :P A najlepsze jest to ze moja wychowawczyni to jest właśnie babka z matmy która uczyła mojego ojca kiedy on chodził do tej szkoły :( (jędza w h*j)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

Opublikowano

eh

nic nie slychac bo nie chodze

ale fajnie by bylo czasem wrocic

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

eh

nic nie slychac bo nie chodze

ale fajnie by bylo czasem wrocic

Teraz większość młodych narzeka na szkołę, a potem będzie narzekać na jej brak. To jest normalne. Każdemu się spieszy w dorosłe życie tak naprawdę dobrze nie znając na jakich regułach w nich się poruszać trzeba. ;)

Co do szkoły - to czekam na wolne.  xD

Opublikowano

Na chwilę obecną dobrze słychać u mnei w szkole. :)

W zeszły pon, dostałem 5tkę z matematyki, z kratówki i 5tkę minus z ang. z kratówki z z słówek.

bez gif

Opublikowano

ja za 2 tyg 2-3 dni wolne rekolekcje :P

Opublikowano

Mam rekolekcje. Rekolekcjonista jest super, nie przynudza. Ale oczywiście jak coś jest super to trzeba uczniom dopieprzyć. Zrobili po rekolekcjach 3 lekcje. Katogra, bo nie dość że na rekolekcjach siedzimy juz z przymusu, to jeszcze na lekcje. Pzdr 600

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Jeśli tak bardzo Cie to interesuje, że aż odświeżasz to okej! 

U mnie w szkole właściwie nic ciekawego się nie dzieje, wciąż ta sama monotonia - lekcje, przerwy, lekcje, przerwy. 

Zwyczajne życie ucznia, pewnie rozumiesz.. Sprawdziany, odpytywania, prace domowe. 

Im wyższy poziom tym więcej roboty, urwanie głowy. Aż strach pomyśleć co będzie dalej! 

Pytasz o "laski". Co by tu powiedzieć. Dziewczyny i owszem, są. Zresztą jak wszędzie. Oceniać ich nie będę, to nie leży w mojej naturze. 

Co więcej.. Narzekać nie będę, bo pewnie ktoś jakże dorosły mnie skoryguje, że w przyszłości zatęsknię za tymi latami. Możliwe, że tak będzie, ale jak na razie o tym my (uczniowie) nie myślimy. Wszystko przed nami. 

Aby podtrzymać ten cudowny temat też spytam, a co u Ciebie? Ze szczegółami! 

~ ~

Opublikowano

czytam te Wasze komentarze gdzie każdy pisze nudy nudy..

nie wiem do jakich szkół chodzicie że ciągle są nudy :D

u mnie w szkole to jest tak że na lekcji przeważnie jest rozpierdol. Nie raz jak zacznie odpierdalać jednej osobie to virus roznosi się po całej klasie wtedy jest kino :)

Nauczyciele są bezradni kilka razy nawet się zdarzyło że nauczycielka płakała bo nie mogła uspokoić klasy :(

Na przerwach zazwyczaj lecimy na buszka tam też jest beka. Gosciu dzisiaj zrobił pracke graffit z tyłu na szkole "SMOKE" i przez cały napis wzdłuż taki blancior <3

Najgorsze jest to że istnieje duże prawdopodobieństwo że nie zdam w tym roku i będę w klasie z jakimiś zjebami którzy 24/7 siedzą przed PC

Muszę się zmotywować i poprawić ale jakoś mi się nie chce.. :c

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeśli tak bardzo Cie to interesuje, że aż odświeżasz to okej! 

U mnie w szkole właściwie nic ciekawego się nie dzieje, wciąż ta sama monotonia - lekcje, przerwy, lekcje, przerwy. 

Zwyczajne życie ucznia, pewnie rozumiesz.. Sprawdziany, odpytywania, prace domowe. 

Im wyższy poziom tym więcej roboty, urwanie głowy. Aż strach pomyśleć co będzie dalej! 

Pytasz o "laski". Co by tu powiedzieć. Dziewczyny i owszem, są. Zresztą jak wszędzie. Oceniać ich nie będę, to nie leży w mojej naturze. 

Co więcej.. Narzekać nie będę, bo pewnie ktoś jakże dorosły mnie skoryguje, że w przyszłości zatęsknię za tymi latami. Możliwe, że tak będzie, ale jak na razie o tym my (uczniowie) nie myślimy. Wszystko przed nami. 

Aby podtrzymać ten cudowny temat też spytam, a co u Ciebie? Ze szczegółami! 

zaśmiane motzno  xD  xD

u mnie słychać tylko darcie mordy

Opublikowano

w szkole jak w szkole czasami idzie się pośmiać z głupich rzeczy albo jak komuś"odbije" a tak to lekcje i lekcje to też zależy do jakiej szkoły chodzisz bo w liceum jest luz ;d

Opublikowano

W szkole raczej w II semestrze robi się spokojniej, szczególnie w gimnazjum u mnie w 3 klasie, choć nie u wszystkich jest owa poprawa.. :>

Opublikowano

U nas za to jest taki... powrót do normalnego trybu :) Po świętach, przerwach, próbnych maturach życie powoli się toczy :) Chociaż jeden czy dwóch nauczycieli już zaczyna truć o ilości ocen na koniec :( Ogółem - nudy nie ma, szczególnie w klasie, chyba że na polskim, gdzie facetka pod koniec lekcji już sama nie wiedziała, o czym mówi :D Co do dziewczyn, suuucho, 5 na 29 osób  :(

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Po wywiadówce jestem w stanie stwierdzić:

c*****o, ale stabilnie.

PS. 2 niezapowiedziane sprawdziany na 1 lekcji? Spoko! I tak chciałem dostać pare jedynek bo miałem ich za mało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...