Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczysz się z wbiciem skilla na P, a potem od razu lecisz do 90 lvl + Na platynowym wzgórzu yangi lecą jak szalone ;P Początki tutaj są dosyć trudne, a potem to już z górki :D

io7e.jpg

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Męczysz się z wbiciem skilla na P, a potem od razu lecisz do 90 lvl + Na platynowym wzgórzu yangi lecą jak szalone ;P Początki tutaj są dosyć trudne, a potem to już z górki :D

Lecą jak szalone? ;p co masz na myśli?

Ile yang wyciągnę ze spota? są metki?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Wczoraj w nocy gracze debatowali nad połączeniem serwerów. To prawda? :D

S2 zostanie połączone dopiero wtedy gdy, s2 się rozwinie, bo jak na razie stoi parę dni, więc łączenie nie ma szans.

Polecacie mi jakiś zarobek na początek, bo teraz cały czas klepie zaprzysiężone i w 6 min 10kk, ale jest to monotonne, zna ktoś inny lepszy zarobek ;) ?

xD 

Opublikowano

Lecą jak szalone? ;p co masz na myśli?

Ile yang wyciągnę ze spota? są metki?

W 30 min mialem pd na 1h i z isa. To 250kk w 30 min (500kk na 1h) bez pd'kow myśle około 800kk na 1h. :D

Opublikowano

W 30 min mialem pd na 1h i z isa. To 250kk w 30 min (500kk na 1h) bez pd'kow myśle około 800kk na 1h. :D

nie wiem od kiedy "pd'ki" zwiększają / zmniejszają drop yang i czy kiedykolwiek miały nań wpływ ;)

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

nie wiem od kiedy "pd'ki" zwiększają / zmniejszają drop yang i czy kiedykolwiek miały nań wpływ ;)

PEwnie mu o monetke chodziło. Tak czy owak trochę podkolorował, chyba, że serio zwiększyli drop yang na platynowym wzgórzu xD

io7e.jpg

Opublikowano

Dobra, ja mam pewien problem...

Zrobiłem przed chwilą format dysku i zainstalowałem nowego windowsa i mam taki problem:

Gdy poruszam się postacią wszystko jest ok, jednak gdy nie robię na niej nic przez ok. 20-30 sec to gra tak jakby się zatrzymuje - każdy przestaje się ruszać. Następnie gdy poruszam się postacią to wszystko się jakby odlagowywało...problem jest taki, iż jeśli nie ruszam się postacią jeszcze dłużej to tworzy się taki lag, że wywala mnie z gry, więc nie mam nawet jak shopów wystawić co uniemożliwia mi grę tutaj ;/

Problem nie leży także po stronie internetu, bo w trakcie tego "laga" w grze, mogę swobodnie poruszać się w sieci, oglądać YT itp. itd...inne gry działają normalnie tylko nie metin...

Dodam, że grałem tu przed formatem na nowym cliencie i all było ok. Zainstalowałem najnowsze sterowniki, zresetowalem modem i nadal źle...

Dysk WD 160 GB (jedyna słaba rzecz)
Gigabyte Radeon 6850 1 GB 256
RAM 8 GB
Procesor AMD Phenom x4 965 bodajże.

Wtedy miałem chyba Windows 7 Home Edition, a teraz wybrałem Professional.

io7e.jpg

Opublikowano

Dobra, ja mam pewien problem...

Zrobiłem przed chwilą format dysku i zainstalowałem nowego windowsa i mam taki problem:

Gdy poruszam się postacią wszystko jest ok, jednak gdy nie robię na niej nic przez ok. 20-30 sec to gra tak jakby się zatrzymuje - każdy przestaje się ruszać. Następnie gdy poruszam się postacią to wszystko się jakby odlagowywało...problem jest taki, iż jeśli nie ruszam się postacią jeszcze dłużej to tworzy się taki lag, że wywala mnie z gry, więc nie mam nawet jak shopów wystawić co uniemożliwia mi grę tutaj ;/

Problem nie leży także po stronie internetu, bo w trakcie tego "laga" w grze, mogę swobodnie poruszać się w sieci, oglądać YT itp. itd...inne gry działają normalnie tylko nie metin...

Dodam, że grałem tu przed formatem na nowym cliencie i all było ok. Zainstalowałem najnowsze sterowniki, zresetowalem modem i nadal źle...

Dysk WD 160 GB (jedyna słaba rzecz)

Gigabyte Radeon 6850 1 GB 256

RAM 8 GB

Procesor AMD Phenom x4 965 bodajże.

Wtedy miałem chyba Windows 7 Home Edition, a teraz wybrałem Professional.

Sprawdź czy nie pojawiły się jakieś nowe procesy takie jak stij.exe co powoduje laga po poruszeniu kamery.

Opublikowano

Dobra działa. W panelu sterowania w funkcjach systemu windows zaznaczyłem telnet i protokół snmp xD

@Edit - jednak nie działa :( Chyba koniec z metinem :/

Czy ten problem występuje tylko u nas ?

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Czy ten problem występuje tylko u nas ?

Na początku myślałem, że tylko u was, ale ściągnąłem jeszcze 2 privy by to sprawdzić i tam też jest coś nie tak...

io7e.jpg

Opublikowano

Gord najlepszy, wczoraj dopiero się skapnąłem, że wygrałem bonusy na tydzień. Serwer jest naprawdę bardzo dopracowany mimo, że większość rzeczy jest z m2m. Bardzo Polecam i zapraszam !

aa ... I uważam, że miasta powinny powrócić do normalni, bo nie wiem czemu, ale mi się zbytnio nie widzi, wolałbym pograć w normalnym Jinno lub Shinsoo, myślę, że większość również.

xD 

Opublikowano

Też jestem za wprowadzeniem podstawowych miast, bo te są naprawde, że tak ujme (chujowe). Zrobić ankiete na stronie głownej i zobaczyć, bo te mapy są tragiczne jednym słowem. Mam nadzieje, że reklama bd co chwilie gdzieś, bo stanie się co z s1.

Opublikowano

Nad miastami będziemy jeszcze pracować, postaramy się zmienić ich wygląd jednach do starych m1 nie powrócimy

/@@@ Śnieg na pustyni ^^

1451968_564799176923431_1984267676_n.jpg

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Serwer jest naprawdę bardzo fajny i dopracowany, lecz mała uwaga.

Pewnie już ktoś o tym wspomniał, generalnie jest za dużo "miast" nie mówię tu o przywróceniu m1 (co byłoby najlepszy rozwiązaniem) ale nawet zrobienie jednej mapy dla jednego królestwa i dla drugiego... gdy taki gracz wchodzi do gry i widzi puste miasta, to może wywnioskować, że nie ma z kim grać...

Wiadomo, że nie każdy stoi w m1, bo ludzie też expią i dropią, coś mi się wydaje, ze to było przyczyną odejścia graczy z S1.. Pustki w miastach, brak PvP zabawy i sklepików sprawia, że serwer ( nawet ten dobry) traci po prostu na grywalności.. Najlepiej zrobić mapę gdzie będą wszystkie NPC w małych odległościach a nie bieganie na Uni po to by dojść do beak go.. Pomyślcie nad tym bo nie tylko ja o tym piszę lecz inni też.. a chyba chcecie zrobić wszystko by grało nam się lepiej?

Pozdrawiam.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

@up

Własnie nawet ta mapka putynne zacisze dać npc all do m1, bo potem ktoś wchodzi do m1, a tam pare ludzi, bo każdy jest na innej mapie.

Vroy napisz w grze tu MaTe ;d

Opublikowano

Ktoś gra tutaj szamanem i napisze mi czy warto? Czy da radę na dalszych mapach samemu ubić metki? Czy robić dropka? :)

I jak to jest tutaj z PVP u szamana? : )

Opublikowano

Ktoś gra tutaj szamanem i napisze mi czy warto? Czy da radę na dalszych mapach samemu ubić metki? Czy robić dropka? :)

I jak to jest tutaj z PVP u szamana? : )

Lovisa gra szamanem smokiem :

http://www.youtube.com/watch?v=TNPADvsJNdc

Możesz przejrzeć sobie jej filmy ^^

ntwx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...