Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już stworzyliście s2 to mogliście coś zrobić, a nie skopiować pliki i tyle. Bengal nie daje expa, wszystkie te mapy to wielki jeden syf, bo na każdej codziennie sie buguje w scianie, do tego niewidzialne jakieś sciany. Fryzura z isa w ogóle coś daje? Misje z biologa 112 lvl zbugowana oddałem 21 szt, a po chwili zresetowała mi się cała misja. Jeśli już dajecie coś do is to sprawdź czy to działa, bo połowa pewnie itemow nie dziala.

PS: Respi się lovisa na mape od 112?

Opublikowano

gz52.png

Ho Ho Ho..

Miesiąc grudzień jest jedynym tak magicznym miesiącem w roku

Chcemy tą magie także wprowadzić na NerviL-a, abyście odczuli

ten wspaniały świąteczny czas

W te święta będzie się działo!

Przez noc z dnia 5/6.12.2013 przewidywane są opady śniegu.

Wojownicy ubierzcie się ciepło !

"Z 5 na 6 grudnia zostanie wprowadzona aktualizacja, należy zakutalizować clienta naszym patcherem

lub pobrać łatke która zostanie opublikowana pod tym tematem"

v5mr.png

3367.png

83dq.png

4asj.png

dtoi.pngpqw3.png

Potwory także zostały pokryte śniegiem w miastach pierwszych

ra6c.png

Handlarze z którymi na codzień robimy interesy także postanowili wyciągnąć 2 ubranie

ze swoje garderoby.

(serdeczne podziękowania dla użytkownika PhoEnix9332 z mpcforum)

305d.png

0r3m.png

W tym spaniałym okresie została odkryta nowa lokacja o nazwie

"Świąteczny Zakopiec"

2z66.png

Aby się na niego dostać musimy porozmawiać ze Strażnikiem Zakopca

Który znajduje się w każdym mieście pierwszym , oraz na Unicornie.

Strażnik za przeniesienie na mapę Świąteczny Zakopiec

wymaga Czekoladowego Mikołaja.

7h7y.png

Żeby go zdobyć musimy udać się na metiny i pokonać Lodowego Grincha.

Szansa na drop Mikołaja to : 60%

Na Świątecznym Zakopcu znajduje się większość npc z miast pierwszych oraz npc specjalne.

0r3m.png

W świecie NerviL odkryto kolejną pieczęć latającego wierzchowca

aby ją zdobyć musimy porozmawiać z Aniołkiem

r5xk.png

Aniołek poszukuje 20 aureolek dla swoich uczniów.

Jest święcie przekonany że możesz je znaleźć walcząc z potworami.

c6nb.png

Szansa na drop aureolki : 55%

Do misji jest także wymagany pyszny barszcz [GA]Hariona.

Nagroda to :

np3i.png

0r3m.png

W te święta pomocy oczekuje od was także [GA]Harion !

3mlm.png

Chce on ugotować barszcz czerwony o świątecznym aromacie.

Potrzebuje on jednak do tego 15 Uszu Tanaka.

s1jt.png

Świątecznych piratów tanaka szukaj w Lodowej Zagładzie.

Szansa na drop : 90%

Nagroda to :

ddxd.png

Certyfikat Renifera 1

Pyszny barszcz Czerwony

0r3m.png

Niestety w te święta znowu będzie problem z dostarczeniem prezentów.

Elfy postanowiły zrobić Świętemu Mikołajowi psikusa i ukraść mu buty oraz

worki na prezenty.

Musisz udać się do Świętego Mikołaja i zaoferować mu swoją pomoc.

1wr0.png

Twoja pomoc będzie polegała na odzyskaniu pary butów oraz 5 worków na prezenty.

ppwf.png

8b1c.png

Mikołaj może przeteleportować na Świąteczną Zagłade tylko wtedy gdy posiadasz przepustkę.

ckov.png

Możesz ją nabyć u handlarza bronią za 10.000.000 yang.

r7s8.png

0r3m.png

Największy Gałganiarz serverowy ma dla nas przyzwoitą propozycje.

zhil.png

Jeżeli dostarczymy mu 15 desek , oraz 30 gwoździ postara nam się złożyć sanki.

ixgs.png

7dj7.png

Gwoździe możemy zdobyć od diabełka na Świątecznej Zagładzie :

hr3q.png

Deski możemy zdobyć od Grincha na Świątecznej Zagładzie :

0dse.png

Pieczęć Świątecznych Sań :

0pre.png

0r3m.png

Koło fortuny rusza już na NerviL !

W naszym item-shopie przez okres świąteczny będzie można zakupić

Świąteczny Kupon za 40sm=30sztuk.

a31w.png

Kupony są ważne tylko do 06.01.2014 roku !

Nasza maszyna losująca:

( Podziękowania dla Naid ;p)

lnb2.png

W puli jest 60 różnych nagród !

Główną nagrodą jest Pieczęć Niedź. Polarnego.

0r3m.png

Kostiumy świąteczne, które będziecie mogli znaleźć w naszym item-shopie

oraz zdobyć w konkursach !

ohcz.png

0r3m.png

Chcesz wyglądać jak prawdziwy Święty Mikołaj ?

Udaj się do Mikiego, który posiada kostium Świętego Mikołaja

r47u.png

Miki chce jednak abyś zebrał dla niego 40 paczek, które są porozrzucane

na Świątecznej Zagładzie.

vpey.png

Nagroda :

cffg.png

Stroje znikają po upływie daty 01.02.2014 !

0r3m.png

Kiedy uda Ci się już zdobyć 2 certyfikat Renifera musisz udać się do Ciastka

fxem.png

Otrzymasz od niego Pieczęć Zwykłego Renifera, która nada ci bonus 10% na potwory

u5gm.png

Pieczęć możesz ulepszyć na Pieczęć Bojowego Renifera jednak będziesz potrzebował

2x Certyfikat Renifera 1, 2x Certyfikat Renifera 2, 50 Śnieżek oraz 15 paczek.

jjsz.png

Pieczęć Bojowego Renifera nadaje Ci bonus : 15% na potwory oraz 15% doświadczenia

Pieczęć Rycerskiego Renifera jest to świąteczny boss którego będziemy mogli zdobyć tylko w konkursach

oraz wylosować z Cennego Prezentu w Item-Shopie.

Prezent :

70jn.png

Możemy z niego zdobyć:

Pieczęć Rycerskiego Renifera
Szpon Smoka 3 sztuki
Smoczą Łuske 3 sztuki
Ogon Naginii 3 sztuki
Demoniczne Prochy 3 sztuki
Orkową maczuge 3 sztuki
Słoik z Pyłem 10 sztuk
Przepustkę na bossy 110 lv
Przepustkę Na dungeon 130 lv
Szarą bryłke
Kwiat z Przylądku 5 sztuk
Certyfikat Renifera 1
Certyfikat Renifera 2
Pustą Przepustkę
Liść Elatrosa 2 sztuki
Stak Pereł
Paznokieć Jaszczura

Rycerski Renifer :

w0d7.png

Pieczęć nadaje Ci bonus : 25% na potwory, 35% doświadczenia oraz 7000HP

0r3m.png

Już od 15.12.2013 !

Aktywujemy drugą część naszego Eventu

Zaczynamy ubierać Choinkę, więc ze wszystkich potworów będzie można zdobyć bombki

uhu2.png

Jedną bombkę będziemy mogli zawiesić raz na 3h.

Za każdym razem otrzymujemy prezent

lthw.png

Możemy zdobyć :

u6s9.png

(Podziękowania dla RemoverPL z mpcforum)

Kolczyki ze Świerku, które dają nam szanse na zdobycie doświadczenia 45% (2H)
Laczki Świąteczne, które dają nam bonus 35% na potwory (2H)
Szalik, który daje nam 15% na ludzi
Bransoletka, która daje nam 50% na diabły

Nasza NerviLowska Choinka

zp1a.png

0r3m.png

15 także zostanie aktywowany drop prezentów z potworów.

37vy.png

Szansa na zdobycie 50%.

0r3m.png

To by było na tyle jeżeli chodzi o event specjalny smile.png

06.12.2013 - godzina 19:00 oraz 21:00 odbędzie się konkurs OX !

Na samym początku OX gracze otrzymają Czapki Mikołaja także prosimy o punktualność !

15 pytań nagroda główna to :

Niespodzianka x]

Także tego dnia administracja NerviL będzie chodzić po różnych mapach i wręczać prezenty

Bierzemy pod uwagę tylko neutralne mapy.

No i oczywiście raty w górę od godziny 15:00 do 24:00 25%

0r3m.png

Od 20.12.2013 do 23.12.2013 wszystkie zbanowane gałgany mogą napisać na świąteczny adres e-mail

prośbę o odblokowanie konta wink.png

0r3m.png

Będziemy także organizować w tym miesiącu wiele konkursów w grze, także tutaj zarzucę sobie mottem

z totolotka żeby wygrać trzeba grać !

0r3m.png

Eventy przygotowała administracja NerviL.PL

Wesołych Świąt !

5hd.gif

Osoby które mają problem z zaktualizowaniem clienta gry poprzez pathera umieszczamy łatke.

Jest ona obowiązkowa w okresie świątecznym !

Źródło nr 1 :

http://www.multiupload.nl/LUSXX00NT4

Źródło nr 2 :

http://speedy.sh/grQ3d/pack.rar

Źródło nr 3 :

https://mega.co.nz/#!EwhzgI6L!TjD8BEnoP70GRzfIbFHy7w2_5yM5I_9DcB2nU1tpsKs

Źródło nr 4 :

37.187.98.63/Zodi/pack.rar

Skan :

99329852975196234887.png

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Jeżeli dalej nie macie pewności, czy zagrać weźcie ogarnijcie event, który napisał Zodi 2 posty UP ! xD

Zapraszamy do Averlong ! ;]

pzdr. HaveFun aka Bigos.

­graphic.png

Opublikowano

Serwer super tylko troche lipa bo na 35lv nie mam eq wybonowanego bo zmianki i dodania troche przydrogie xD

Jest wiele możliwości na zmianki, nie trzeba koniecznie kupować

Już liczba graczy drastycznie spadła. Stanie się to co z s1.

Liczba graczy troche spadła, jednak nie drastycznie.

W weekendy osiągamy liczbe graczy taką jak na starcie, nasz event zostanie zaprezentowany jeszcze na yt.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Taki dobry serwer, a tak mało graczy... :v

@AW . Czy podczas eventu npc eventowe będą stały w m1, czy gdzie?

­graphic.png

Opublikowano

Był jakis sens robienia s2, jak dzieje się to samo co na s1. Liczba graczy już nawet nie osiąga 450 graczy, a codziennie jest coraz mniej osób. Nawet tu chyba żadnej reklamy nie było, bo na starcie jest zawsze pełno ludzi, a po dwóch dniach spada bardzo dużo. Jeśli macie mieć wylane na reklame (nie mówie o zajmowaniu się serwerem, bo jest w miare spoko), ale o szukaniu nowych graczy to napisz, to nie będe marnował czasu na serwer gdzie zaraz liczba graczy będzie ledwo ponad 200, bo szkoda mojego i reszty graczy czasu, bo już zaczyna się nudzić.A no wbijacie kiedyś na ts, bo chyba nie macie informacji, ale platyna jest nie do expienia. Nie wiem, jak ale wszystkie spoty prawie są puste. Większość moobów jest w sciane. Tak samo mapa 112 jeden wielki bug... Pełno moobów w sciane, do tego bardzo dużo miejsc, które maja niewidzialną sciane i nie da się przejechać i drop tych kwiatków do ulepszania jest tragiczny. Około 30 kwiatków w około 8h expienia to bardzo mało, gdzie na +7 potrzebujemy ich aż 30 szt. Nie wiem jakie są Wasze zamiary, ale jak narazie serwer leci, jak s1 czyli do liczby graczy 250. To nic, jak po tym evencie dalej będzie, jak jest to nie ma czego szukać na tym serwerze, bo tak samo mogłem zagrać na s1, bo i tak róznicy nie ma. Pozdro.

Kilka malych propozycji może coś pomoże:

Dodać jakiś pakiet is na 3 dni.

Dodać na start konia militarnego.

Dodać na start zmianki i dodania do 40 lvl, jak na plu.

Dodać do handlarki dodania i zmianki po 10-20-50 szt.

Zmniejszyć ceny itemów do biologa lub dać po pare szt, bo na chuj komuś 200 szt.

Wywalić mape unicron i dodać do normalnie do m1, bo co drugi gracz szuka biologa

Zmienić dungeon z lovisą, bo taki drop to z niej jest, że wole na kozake iść, bo mam to samo i jest latwiejszy.

Zmniejszyć dmg wojowników setao, bo nei dziala żaden abs, a biją po 2k.

Serwer jest dziwny, bo na początku cięzko zacząć, dlatego takie propozycje nic nie zmienią, a pomogą nowym graczą, bo skąd mają mieć 20kk na 200 dodań i po co im aż tyle. Jest tyle rzeczy co może ułatwin nowemu graczowi start i zacheci go do grania. Znając zycie nawet nikt tego nei przeczyta, a jak coś na s3 nie będe czekał, bo myslalem, że będzie tu inaczej, a okazało sie ze tworzy się s1 i będzie lączenie będzie 500 graczy i zostanie z 400 osób.

Tyle chyba mam do powiedzenia. Sory za wszystkie błędy, ale godzina jest taka, a nie inna.

Opublikowano

Witam , witam ..

Muszę powiedzieć Zodi że jestem pod wrażeniem od czasu swojego hamachi gdzie nie umiałeś usunąć kd masakary sporo się nauczyłeś... Ten serwer wygląda nawet spoko i pewnie bym zagrał ale dopóki nie zostanę przeproszony lub nie usiądziemy na Ts-ie i nie wyjaśnimy tamtej sprawy to nie ma nawet o czym myśleć. Szkoda że nie wiedziałem że startował bo chociaż trochę w lagach bym dopomógł... Teraz nie ma sensu na pusto.

Pozdrawiam..

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Był jakis sens robienia s2, jak dzieje się to samo co na s1. Liczba graczy już nawet nie osiąga 450 graczy, a codziennie jest coraz mniej osób. Nawet tu chyba żadnej reklamy nie było, bo na starcie jest zawsze pełno ludzi, a po dwóch dniach spada bardzo dużo. Jeśli macie mieć wylane na reklame (nie mówie o zajmowaniu się serwerem, bo jest w miare spoko), ale o szukaniu nowych graczy to napisz, to nie będe marnował czasu na serwer gdzie zaraz liczba graczy będzie ledwo ponad 200, bo szkoda mojego i reszty graczy czasu, bo już zaczyna się nudzić.A no wbijacie kiedyś na ts, bo chyba nie macie informacji, ale platyna jest nie do expienia. Nie wiem, jak ale wszystkie spoty prawie są puste. Większość moobów jest w sciane. Tak samo mapa 112 jeden wielki bug... Pełno moobów w sciane, do tego bardzo dużo miejsc, które maja niewidzialną sciane i nie da się przejechać i drop tych kwiatków do ulepszania jest tragiczny. Około 30 kwiatków w około 8h expienia to bardzo mało, gdzie na +7 potrzebujemy ich aż 30 szt. Nie wiem jakie są Wasze zamiary, ale jak narazie serwer leci, jak s1 czyli do liczby graczy 250. To nic, jak po tym evencie dalej będzie, jak jest to nie ma czego szukać na tym serwerze, bo tak samo mogłem zagrać na s1, bo i tak róznicy nie ma. Pozdro.

Kilka malych propozycji może coś pomoże:

Dodać jakiś pakiet is na 3 dni.

Dodać na start konia militarnego.

Dodać na start zmianki i dodania do 40 lvl, jak na plu.

Dodać do handlarki dodania i zmianki po 10-20-50 szt.

Zmniejszyć ceny itemów do biologa lub dać po pare szt, bo na chuj komuś 200 szt.

Wywalić mape unicron i dodać do normalnie do m1, bo co drugi gracz szuka biologa

Zmienić dungeon z lovisą, bo taki drop to z niej jest, że wole na kozake iść, bo mam to samo i jest latwiejszy.

Zmniejszyć dmg wojowników setao, bo nei dziala żaden abs, a biją po 2k.

Serwer jest dziwny, bo na początku cięzko zacząć, dlatego takie propozycje nic nie zmienią, a pomogą nowym graczą, bo skąd mają mieć 20kk na 200 dodań i po co im aż tyle. Jest tyle rzeczy co może ułatwin nowemu graczowi start i zacheci go do grania. Znając zycie nawet nikt tego nei przeczyta, a jak coś na s3 nie będe czekał, bo myslalem, że będzie tu inaczej, a okazało sie ze tworzy się s1 i będzie lączenie będzie 500 graczy i zostanie z 400 osób.

Tyle chyba mam do powiedzenia. Sory za wszystkie błędy, ale godzina jest taka, a nie inna.

Niestety problem nie leży w serverze i naszej pracy.

Siedzimy już w tym od 9 miesięcy i obserwujemy co się dzieje, obecni gracze grają tylko na nowych serverach.

Prawdziwi gracze wybierają sobie server, który będzie dla nich odpowiedni i zrobią wszystko żeby osiągnąć jak najwięcej.

Na chwile obecną mamy takich graczy na s1.

Można zauważyć gdy startuje nowy server na ts3 siedzą ciągle te same osoby.

Czy był sens stawiana s2 ? Tutaj musisz sam odpowiedzieć na swoje pytanie dlaczego zrobiliśmy s2 identycznie jak s1, a mogliśmy zrobić easy.

Reklame mamy na youtube oraz u kamera nie stać nas niestety na reklame w TVN-e :/

NerviL jest naprawde dobrym serverem, jednak gracze są przyzwyczajeni do serverów sezonowych.

Będziemy walczyć o graczy i zarówno dbali o tych, którzy grają u nas do dziś.

Wierzymy w to że nasz licznik graczy się kiedyś zamknie :) Może w te święta x)

Witam , witam ..

Muszę powiedzieć Zodi że jestem pod wrażeniem od czasu swojego hamachi gdzie nie umiałeś usunąć kd masakary sporo się nauczyłeś... Ten serwer wygląda nawet spoko i pewnie bym zagrał ale dopóki nie zostanę przeproszony lub nie usiądziemy na Ts-ie i nie wyjaśnimy tamtej sprawy to nie ma nawet o czym myśleć. Szkoda że nie wiedziałem że startował bo chociaż trochę w lagach bym dopomógł... Teraz nie ma sensu na pusto.

Pozdrawiam..

Faktycznie kiedyś tak było ^^ Jednak nie pamiętam już tej sytuacji, zapraszam na naszego ts-a jak będę możemy porozmawiać.

ntwx.png

Opublikowano

Moje propozycje są takie...

- Usunąć unicorn i pustynne zacisze... Dlaczego? A dlatego, że handel nigdy się na tym serwerze nie rozwinie, skoro 1/4 graczy zacisze 1/4 idzie specjalnie do unicorn, bo tam jest beak-go a reszta porozrzucana po losowych mapach bo albo expią albo co innego.. Proponuje np. Ludki z zaciszy przenieść do m2 tam gdzie np. W Jinno jest Tp do imha.. Zrobić jakiś ołtarzyk ... I tam dodać to wszystko a nie... Strażników Dungeonów z Zaciszy do m1 a rybaka, czy innych napków do m2 ...

- Przywrócić stare królestwa (proponuje Chunjo i Shinsoo) Dlaczego? Ponieważ te mapy nowe nie maja zbyt racji bytu, i nie zbyt dobrze się prezentują (Biolog jest na drugim końcu mapy, po za tym wielu graczom się nie podoba (A przypomnijmy, że moje propozycje są takie, które powinny graczom do gustu przypaść)... ew. 1 królestwa z tych trzech normalnych + 1 autorskie (wraz z m2 autorskim)

- Zrobić coś, by bez isa dobrze się expiło 80-90 (No wybaczcie, expie BM'em mam aktualnie 88 lvl ... brak pd'ka z isa i na szczęście posiadane PD'ki 50% 30 minut sprawiają, że jedynie exp na WW mnie ratuje, ale i tak jest słaby i trochę żenujący) ... nie proszę o zbyt wiele, 2-5 setne % więcej za moba i exp od razu lepszy... To samo tyczy się z platyną.. Nie wiem jak exp na 91+ ale posiadam bodego 91lvl i za spota całego bez pd is, pd 50% 30 minut za spota mam jedyne 20-35 setne % (Przy tym, że muszę naprawdę ogromny spot wziąć ..)

- Wdrożyć ciekawsze ulepszacze nie koniecznie na epiki (mogą być nawet te z m1/2/BO itd...) No ludzie, bo żeby zrobić jakąś broń 90+ na +9 to jest jakaś parodia... To jest Medium, rozumiem ale no niech chociaż te ulepki lepiej dropią... Tak samo jak mówiłem.. malutki % więcej i od razu jest lepiej ...

- Odbugowanie piętro z ripperem .. Lagi jak sku*wysyn (przynajmniej ja, i paru moich znajomych ma) zróbcie coś z tym, bo naprawdę ledwo idzie rippera ubić ...

- Odbugowanie fryzur 10% na klasę - nie działa...

- Wyrównanie klas (Odbugowanie skowytu, i poprawienie skilli BM'a.)

- Skille P .. zmniejszyć cenę fasolek, albo włączyć ich drop po pare sztuk z KAŻDEGO bossa...

- Dodać zmianki/dodania po 20/50/100szt. u handlarki ... Przeciez nikt nie bd 200 dodań kupywał, ludzie...

- Brak przypomnienia hasła na stronie .. Pasuje to tez ogarnąć...

- Zmniejszyć limity do dungeonów 35/55 (przy okazji dung na 55 jakiś bardziej ambitny drop niż kompoty które sie przydają tylko na 100+)/80 (DC)/90 (WW) do 15-30 minut w zależności od lvl'a ... Aha i taka mała uwaga... Ogarnąć boss run 75lvl żeby dawało się wejść bez potrzeby przepustki (Ale np. co 3h/6h) ^^

- I zrobić przede wszystkim dla bm'a broń po świętym...

- Drop śmieci (Ebonitowa bransa, perłowy naszyjnik itd.) powiększyć w % !

- Ogarnąć jakiś sposób na PD'ki 1h (np. drop z lasu, ale mniejszy %) bo te chary 40lvl ciągle to lekka przesada. | Ogarnąć drop mikstur pośpiechu (Te na szybkość zaklęcia)

- Zwiększenie pojawiania się rud/żył (wszędzie, byle by dało się jakoś je spotkać, a nie godzinę jeździć i tylko żyla ebonitu ;p) To samo tyczy się z rybami ^^ większy % na te ryby, co do misji.

Na razie to tyle, jak razem z gildią i paroma osobami ogarniemy jakieś pomysły napiszemy...^^

­graphic.png

Opublikowano

Osoby które mają problem z zaktualizowaniem clienta gry poprzez pathera umieszczamy łatke.

Jest ona obowiązkowa w okresie świątecznym !

Źródło nr 1 :

http://www.multiupload.nl/LUSXX00NT4

Źródło nr 2 :

http://speedy.sh/grQ3d/pack.rar

Źródło nr 3 :

https://mega.co.nz/#!EwhzgI6L!TjD8BEnoP70GRzfIbFHy7w2_5yM5I_9DcB2nU1tpsKs

Źródło nr 4 :

37.187.98.63/Zodi/pack.rar

Skan :

99329852975196234887.png

ntwx.png

Opublikowano

Wcale nie trzeba wielu zmian. Wydaje mi się, że głównym mankamentem tego serwera jest to, że na początku ciężko o zmianki, a co za tym idzie ciezej o eq na red las, co za tym idzie ciezej z eq do atlantydy. Gracze poprostu mysla cos w stylu, ze medium i zmianki 200 za 20kk. Dziekuje do widzenia przy takim dropie yang. ;p Dopiero na platynce perly dropia jako tako i kasa :)

Exp musi byc trudniejszy, max lvl jest nie jest jakiś wielki, a nie powinno byc tak, ze wbijesz go w tydzien.

zhda.png

Opublikowano

Dział świąteczny w naszym item-shopie został otworzony, przypominak że dzisiaj raty na s1/s2 + 25% oraz 2x konkurs ox o godzinie 19:00 oraz 21:00 !

Dzisiaj także cały dzień możecie napodkać Mikołaja który rozdaje prezenty na mapach neutralnych.

ntwx.png

Opublikowano

Polecam serwer na prawdę godny uwagi.

Event świąteczny na tym serwerze miażdży konkurencje, a to dopiero mikołaj.

Gram w sumie od kilku godzin... Pierwsze wrażenia? Serwer jest nieziemski i bardzo zadbany.

Administracja się stara żeby było jak najlepiej na serwerze. Nie spotkałem żadnego buga na serwerze, a sam serwer atakuje z każdej strony nowościami i specyficznymi innowacjami.

Na prawdę polecam! Zacny serwer :)

Prezentacja może trochę odstraszać, że tak dużo rzeczy tam jest i trzeba będzie ostro ogarniać...

Takie były moje wrażenia po przeczytaniu prezentacji i zwlekałem z rozpoczęciem gry.

Teraz tego żałuje, a sam serwer nie jest taki skomplikowany na jaki wygląda.

Rozpoczynam serie z tego serwera i na prawdę jeszcze raz wam go gorąco polecam.

Szkoda, że jest tylko 300-400 osób w godzinach szczytu. Serwer zasługuje na przynajmniej 1000 osób w takich godzinach.

Ale 300-400 osób to i tak nadal bardzo dużo!

Pozdrawiam.

@Edit

Powróciłem do nagrywania i zaczynam moją pierwsza serie na NerviL'u, będzie ona na pewno na dłużej, bo kozak się gra.

Let's Play będę kręcił z kolegą widocznym na filmie. Myślę, że tak będzie ciekawiej, bo zawsze coś dopowie.

SM'y z media team będę oddawał wam, graczom tego serwera i jednocześnie moim widzom.

Na razie cel to rozwinąć się kanałem tak jak dawniej i zapuszczać wam jak najlepsze odcinki w jak najlepszej jakości.

https://www.youtube.com/watch?v=oS_72FgtLfw

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...