Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niestety taka sama lipa jak u zielaka serw pod IS lizaki itp tylko IS nie da sie zdobyc w grze

@up gumis sie zapomnial i niechcacy wlamal sie na strone serwera gdzie jest administratorem, beka w cholere :D

zhda.png

Opublikowano

no niestety taka sama lipa jak u zielaka serw pod IS lizaki itp tylko IS nie da sie zdobyc w grze

@up gumis sie zapomnial i niechcacy wlamal sie na strone serwera gdzie jest administratorem, beka w cholere :D

Beka z ciebie.

Free 5% ;3

Opublikowano

Serwer nie hard. Ale nie znudzi się za dzień.

80 lvl max. Ale to nie problem. Skile też nie. Grając tylko i wyłacznie szamanem smokiem mam 2x g juz :)

POleam i Zapraszam.

Opublikowano

Jeżeli stronka wam nie działa wyczyśćcie ciasteczka.

Unicorn znajdziesz w pierścieniu teleportacji.

dzieki :) ja koncze gre na dzisiaj (wszeystkie spoty w v2 zajete) ...

Opublikowano

hehehe kolejny server z waszej swietnej serii by zarobic kase i wylaczyc ? ;)

Wybacz, niestety u nas takie coś nie przejdzie :)

NerviL s1 ma już 8 miesięcy, exper*** z naszej serverowni ma 5 miesięcy.

I dodam że gdyby chodziło tutaj tylko i wyłącznie o kase to IS byłby odpalony odrazu przy starcie lub przed startem.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Powiem tak, byłem TOP 10 i konto jest nadal lecz oddałem je przypadkowemu graczowi ! Dlaczego ?!

- Ludzie na gorszym serwerze nigdy nie grałem, od pereł aż się rzygać chce.. na jeden item potrzeba ich ogółem 135 ! by był on +9 ^_^ więc wyobrażamy sobie teraz wbić tarcze na +9 by iść expić do groty czy zrobić pvp ^_^ Powodzenia życzę ! jak z jednej szkaty leci 1 perła ^^ a dropnij tu 135 szkat nie licząc śmieci które wylecą do tego.

- Exp w lesie większy niż w v2 ! Super ! :D

- Drop z metinów na 90 lv ? (3 szkaty i może max 2 perły ,, Mózg Rozje..y") :D więcej zarobie robiąc pierwszy lv i expiąc go do 20lv ( znacznie szybciej to zrobię niż ubicie metina 90 np. taką ninją ^-^ )

- Wygląd M1 - Odstrasza !

- Dużo ludzi bo ? bo póki ścigają się w rankingu to grają. Zero shopów w m1 no bo z czym ? :D Syfu tyle dropi ale co można sprzedać ? Perły ? Egzorki ? Rady ? jak każdy sam ich potrzebuje..

Nie polecam na ilu serwerach bym nie grał ten jest najgorszy :)

Opublikowano

Wybacz, niestety u nas takie coś nie przejdzie :)

NerviL s1 ma już 8 miesięcy, exper*** z naszej serverowni ma 5 miesięcy.

I dodam że gdyby chodziło tutaj tylko i wyłącznie o kase to IS byłby odpalony odrazu przy starcie lub przed startem.

@Wy

Powiem tak, byłem TOP 10 i konto jest nadal lecz oddałem je przypadkowemu graczowi ! Dlaczego ?!

- Ludzie na gorszym serwerze nigdy nie grałem, od pereł aż się rzygać chce.. na jeden item potrzeba ich ogółem 180 ! by był on +9 ^_^ więc wyobrażamy sobie teraz wbić tarcze na +9 by iść expić do groty czy zrobić pvp ^_^ Powodzenia życzę ! jak z jednej szkaty leci 1 perła ^^ a dropnij tu 180 szkat nie licząc śmieci które wylecą do tego.

- Drop z metinów na 90 lv ? (3 szkaty i może max 2 perły ,, Mózg Rozje..y") :D więcej zarobie robiąc pierwszy lv i expiąc go do 20lv ( znacznie szybciej to zrobię niż ubicie metina 90 np. taką ninją ^-^ )

- Dużo ludzi bo ? bo póki ścigają się w rankingu to grają. Zero shopów w m1 no bo z czym ? :D Syfu tyle dropi ale co można sprzedać ? Perły ? Egzorki ? Rady ? jak każdy sam ich potrzebuje..

Byłeś w top 10 i narzekasz na perły i takie błachostki ? xD hahaha, idź kłamać gdzie indziej. Po wejściu na mape 90 lvl w 2h stać cię na 200 pereł luzem, nie wspominając o dropie ich z moobów (z każdego spota przynajmniej 1-2 polecą) + ta ogromna ilość yang :>

Jesteś zwykłym kłamcą i tyle.

Polecam - nie słuchać się takiego łosia.

io7e.jpg

Opublikowano

- Ludzie na gorszym serwerze nigdy nie grałem, od pereł aż się rzygać chce.. na jeden item potrzeba ich ogółem 135 ! by był on +9 ^_^ więc wyobrażamy sobie teraz wbić tarcze na +9 by iść expić do groty czy zrobić pvp ^_^ Powodzenia życzę ! jak z jednej szkaty leci 1 perła ^^ a dropnij tu 135 szkat nie licząc śmieci które wylecą do tego.

To jest server medium czyli nie oznacza to że w jeden dzień osiągniesz wszystko.

Może poprostu źle dobrałeś server do swoich umiejętności.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Płaczecie o te perły, a nawet nie wiecie, że po wbiciu aury/ostrza na P + tarczy na 61 lvl +9 na mapie od 90 lvl-a leci nawet 200kk + w 1h z monetką za 3 zł z is-a :>

To jest medium nie easy.

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...