Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy po co S2 skoro na S1 gra po 200-300graczy i to w weekend...

Żeby na s2 grało 500-700. Wiadomo, że jak serwer startuje od nowa to jest więcej wiary, bo się ścigają o topkę. ;]

A co do tych pereł, to o co chodzi?

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na 72 lvl z ripa nic mi nie dropło i po ripie jest piętro z metkami mordu a po nim koniec dt? to sensu nie ma .

Opublikowano

Dlaczego na 72 lvl z ripa nic mi nie dropło i po ripie jest piętro z metkami mordu a po nim koniec dt? to sensu nie ma .

Z Ripera przecież jest drop od 75 - zawsze tak było na każdym serwerze oraz na globalu.

xD 

Opublikowano

Z Ripera przecież jest drop od 75 - zawsze tak było na każdym serwerze oraz na globalu.

No tak zapomniałem... ale po co przekierowuje w takim razie na ripa osobe która nie ma 75 a te metki mordu nie wiem w jakim celu tam są po tym ripie . Do tego bym poprawił drop fasolek bo to masakra tak samo perły i zrobił w magazynie 3 strony a nie 1 .

Opublikowano

Nie będzie szansy, na poprzedniej aktualizacji były podstawowe m1, tylko zmienione. Teraz weszła aktualizacja na nowe miasta na s1, na s2 od samego początku już tak jest.

Opublikowano

Ciekawa prezentacja która mnie zachęciła do zagrania na serwerze, mimo małych błędów orto. to reszta supcio.

Mam nadzieje że serwer będzie godny czasu i że nie będzie nudy.

Pozdrowionka.

beil.png

Opublikowano

Na s1 przy 400 graczach było widać, że są, a tu 600 a w m1 pustki prawie, bo jeszcze jakas dodatkowa mapa z biologiem. Chyba, że sie to zmieni.

Opublikowano

Nie lepiej przywrócić normalne m1? Te raczej nie są zbyt zachęcające przynajmniej dla mnie do tego często cofa i laguje .

Opublikowano

Na s1 przy 400 graczach było widać, że są, a tu 600 a w m1 pustki prawie, bo jeszcze jakas dodatkowa mapa z biologiem. Chyba, że sie to zmieni.

Na s1 widć tych graczy ponieważ mają juz wbite lv a na s2 walcza o topke z czasem gracze sie pokaza w miastach jak osiągną to co chcą.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Dlaczego na dungeonie od 80 lvl 2 osoby muszą mieć 80 a nie tylko lider ?

Opublikowano

Mam kilka pytań

1. Czy kostiumy i fryzury z is mają jakieś bony ?

2. Czy zostanie wprowadzona możliwość kupowania monet za pomocą przelewu bankowego lub paypal ?

3. Czy pd, rękawica i szczęśliwa moneta z is na 7 dni nakłada się je jak np maskę uczuć czy pojawia nam się na górnym lewym rogu ikonka zwiększonego doświadczenia tylko ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Polecam serwer!

Jakie bonusy dają pety?

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...