Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na dungeonie od 80 lvl 2 osoby muszą mieć 80 a nie tylko lider ?

Ponieważ dungeon tak naprawde jest od 81 lvl'a. ;)

Zapraszam na serwer ! W dzień przy odpowiednich godzinach (15:30-20:00) Można zauważyć, że licznik wzrasta nawet do 700 graczy ! (A najlepsze jest to, że w żaden sposób nie jest on ,,podkręcany'') owszem, w większości przypadków to char+buff ale to i tak znakomity wynik !

Jeszcze raz gorąco zapraszam ja mam smoka 80lvl eleganckie eq stalka +9 i gra mi się super przyjemnie !

Ps. Zapraszam do mojej gildii MouseTrap w królestwie Averlong (Stare Chunjo) !! Zielone królestwo. ;)

­graphic.png

Opublikowano

super sie gra, polecam :)

na grote ludzie czy diabły działają?

Na diabły

Dlaczego na dungeonie od 80 lvl 2 osoby muszą mieć 80 a nie tylko lider ?

Lider musi posiadać 81 lv

Mam kilka pytań

1. Czy kostiumy i fryzury z is mają jakieś bony ?

2. Czy zostanie wprowadzona możliwość kupowania monet za pomocą przelewu bankowego lub paypal ?

3. Czy pd, rękawica i szczęśliwa moneta z is na 7 dni nakłada się je jak np maskę uczuć czy pojawia nam się na górnym lewym rogu ikonka zwiększonego doświadczenia tylko ?

1.Nie posiadają

2.Na chwile obecną niestety nie :/

3.Pojawia się w lewym górnym rogu na pasku

Polecam serwer!

Jakie bonusy dają pety?

Po wbiciu lvl peta graczy wybiera pomiędzy bonusami.

Może ktoś powiedzieć do czego służy Monetka?

Jest zawarta w prezentacji :) Pong - unicorn

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

zodi mozna kupic smy przelewem?

Na chwile obecną nie ma takiej możliwości :/

Ponieważ dungeon tak naprawde jest od 81 lvl'a. ;)

Zapraszam na serwer ! W dzień przy odpowiednich godzinach (15:30-20:00) Można zauważyć, że licznik wzrasta nawet do 700 graczy ! (A najlepsze jest to, że w żaden sposób nie jest on ,,podkręcany'') owszem, w większości przypadków to char+buff ale to i tak znakomity wynik !

Jeszcze raz gorąco zapraszam ja mam smoka 80lvl eleganckie eq stalka +9 i gra mi się super przyjemnie !

Ps. Zapraszam do mojej gildii MouseTrap w królestwie Averlong (Stare Chunjo) !! Zielone królestwo. ;)

Liczba graczy jest taka jaką bardzo chcieliśmy :) Zapraszamy :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Mam 84 lvl i jestem w grupie z 54 i tak nie chce mnie przenieść na dunga od 80 (Krypta) czy 2 osoba w pt też musi mieć jakiś określony lvl?

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc Przy tp do av1 zbugowało mi postać GM mi pomógł odbugować postać i powiedział że nst razem mnie nie zbuguje lecz znów zbugowało ;/ a opcja odbuguj na stronie nie dziala ;/ (na ts nie moge złapać rzednego z GM)

Opublikowano

wiesz gdzie jest dokładnie

Po lewej stronie gdy przeteleportuje cie na mape.

Mam 84 lvl i jestem w grupie z 54 i tak nie chce mnie przenieść na dunga od 80 (Krypta) czy 2 osoba w pt też musi mieć jakiś określony lvl?

Lider musi posiadać 2 osoby w grupie i 81 lv.

Prosiłbym o pomoc Przy tp do av1 zbugowało mi postać GM mi pomógł odbugować postać i powiedział że nst razem mnie nie zbuguje lecz znów zbugowało ;/ a opcja odbuguj na stronie nie dziala ;/ (na ts nie moge złapać rzednego z GM)

Teleport z groty zostanie usunięty przy najbliższej aktualizacji, kliknij na stronie odbuguj postać i poczekaj 10 min nie logując na konto.

ntwx.png

Opublikowano

Po lewej stronie gdy przeteleportuje cie na mape.

Lider musi posiadać 2 osoby w grupie i 81 lv.

Teleport z groty zostanie usunięty przy najbliższej aktualizacji, kliknij na stronie odbuguj postać i poczekaj 10 min nie logując na konto.

Nie może być wyższy niż 81?

I jeszcze jedno pytanko czy coś będzie zrobione z cofaniem na tych wierzchowcach i lagach (dokładnie przecięciach takich 1 sekundowych )

Opublikowano

Nie może być wyższy niż 81?

I jeszcze jedno pytanko czy coś będzie zrobione z cofaniem na tych wierzchowcach i lagach (dokładnie przecięciach takich 1 sekundowych )

Tygrys jest zbugowany i cofa na nim podczas jazdy zmień wierzchowca i problem ustanie. Lagów ja w grze nie miałem może to coś z Twoim internetem a cofa tylko na tygrysie prawdopodobnie ma za dużą prędkość.

213k6ed.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać autopatchera z clienta s2 ?? , bo mam nieaktualnego clienta s1 i chciałbym go zaktualizować aby był kompatybilny z s2 i sobie pograć ;D

Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać autopatchera z clienta s2 ?? , bo mam nieaktualnego clienta s1 i chciałbym go zaktualizować aby był kompatybilny z s2 i sobie pograć ;D

Wystarczy ze pobierzesz rooty z S2 i wkleisz co clienta S1

xxx

213k6ed.jpg

Opublikowano

przeczytaj jeszcze raz co pisze na sztabce a co pisze jak ja Uzyjesz. ;>

@ Do czego jest Kompot?

Czytałem i wiem, że losuje ale cały czas 1kk dostaje ani razu 2kk nie dostałem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...