Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop uszu tanaka został dodany do wszystkich mobów.

Dzisiaj o godzinie 21:00 na s1 oraz s2 odbędzie się Zielarski Event na ch1 pustynia.

Zapraszamy !

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop uszu tanaka został dodany do wszystkich mobów.

Dzisiaj o godzinie 21:00 na s1 oraz s2 odbędzie się Zielarski Event na ch1 pustynia.

Zapraszamy !

Na mapce od 112 chyba nie lecą, bo 1h expa i 0 tego.

Opublikowano

Harikon czy jak on tam daje tylko certa renifera 2 w sumie mam już chyba z 5 szt ale tego z 1 to nie ce dać :(

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Na prawdę polecam serwer :p

Liczba graczy rośnie, gdy przyszedłem na serwer było średnio 300 graczy.

Teraz jest 363 graczy na liczniku.

Wklejam wam też drugi odcinek z mojej serii na tym serwerze:

https://www.youtube.com/watch?v=PrPRUaWO8YA&feature=youtu.be

Na 100 widzów dość bogaty konkurs ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Postaram się napisać bardzo szybko o serverze :) Administracja ogarnia z resztą widać po reakcji MrZodi więc nie jest to server postawiony sam dla siebie . Jest pare rzeczy które rozczarowują no cóż ale zawsze na jakimś innym znajdziemy coś co nam się nie podoba :) Czy opłaca się grać z pewnością tak i nie sugerujcie się ilością graczy w m1 bo jest dość sporo miast i poprostu gracze są rozrzuceni więc można spotkać poszczególne gromatki młodocianych koxów w danym miescie :D a i o demnie dla przyszłych graczy co myślą nad grą tutaj to polecam wbijać 90 lvl inaczej klepiecie bieda ledwo styka więc może to zniechęcać ale gwarantuje po 90 lvl drop cudo kase sypie pięknie perełki same można napisać wpadają do eq :P

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Poprawki po dzisiejszej aktualizacji :

• 08.12.2013 - Dodany quest o wytworzeniu przepustek na dungeony
  • 08.12.2013 - Dodany Lincz na końcu groty v1, resp co 1h
  • 08.12.2013 - Poprawiony drop kryształów
  • 08.12.2013 - Poprawiony drop piramidek z jaszczura
  • 08.12.2013 - Dodane zmianki 50 szt do handlarzy
  • 08.12.2013 - Zadanie na certyfikat nr 1 jest poprawiony

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

A ja nie rozumiem ....

Grałem na serwerze Małysza, na eternity i powiem szczerze nie wiem co tam ludzi ciągnie, a grałem dłużej tam niż jeden dzień ...

Serwer Małysza bardzo widocznie postawiony pod IS'a (no wybaczcie, ale nawet fasolki, perły lub kd +5 w isie to przesada)

Eternity niby fajne, ale coś tam brakuje, po za tym to m2 takie zdupione ....

Powróciłem po raz kolejny na nervil bo serio nie ma gdzie grać, ale czas powoli usuwać z listy gier Metina..

Serwer dopracowany, dobry. Owszem, trzeba uwzględnić, że są minusy lecz nie ma serwera idealnego. Administracja nie gra w chuja, pomaga graczom a większość idzie bo małysz zrobił serwer, i później znów bd płakał ,,orąbali mi serwer, oollooool '' ...

No nic... Zapraszam serdecznie na serwer, powiem tyle.

­graphic.png

Opublikowano

A ja nie rozumiem ....

Grałem na serwerze Małysza, na eternity i powiem szczerze nie wiem co tam ludzi ciągnie, a grałem dłużej tam niż jeden dzień ...

Serwer Małysza bardzo widocznie postawiony pod IS'a (no wybaczcie, ale nawet fasolki, perły lub kd +5 w isie to przesada)

Eternity niby fajne, ale coś tam brakuje, po za tym to m2 takie zdupione ....

Powróciłem po raz kolejny na nervil bo serio nie ma gdzie grać, ale czas powoli usuwać z listy gier Metina..

Serwer dopracowany, dobry. Owszem, trzeba uwzględnić, że są minusy lecz nie ma serwera idealnego. Administracja nie gra w chuja, pomaga graczom a większość idzie bo małysz zrobił serwer, i później znów bd płakał ,,orąbali mi serwer, oollooool '' ...

No nic... Zapraszam serdecznie na serwer, powiem tyle.

Dokładnie. Nervil, Nervil s2, Experion to swietne serwery na dluzej ale ludzie wola grac na kiczach bo Malysz. Niech "leci" :D

Niestety taka prawda, ze obecnie serwery metina sa tylko po to by zarobic hajs czy przez graczy na yangach czy przez administracje na IS tak jak to robia u Isamu FuBu czy na Con. I wlasnie dlatego tylko na hardach jest tak duzo ludzi bo mozna zarobic naprawde sensowny grosz i tylko takie serwery sie oplacaja pod wzgledem IS, bo ludzie pakuja w IS co daje hajs administracji, a ludziom mozliwosc zdobycia ulepek/yang i sprzedania za hajsy.

Moj znajomy gra na dwoch serwerach i grajac tyle co dziennie dla "rekreacji" kilka h. Miesiecznie zarabia miedzy 1,2 a 2 patolami..

Pozatym niedawno wyszły takie giery jak AC IV czy GTA V wiec ludzie pouciekali, pozatym ciagle ludzie wieja takze do popularnych gier jak LoL bo Ocelote zarabia duze hajsy to i ja zarobie! O! :D

Ok, koniec wywodu.

zhda.png

Opublikowano

79164142073585020397.png

13.12.2013 - 14.12.2013 !

s1NerviL.pl

I Runda - 18:00

II Runda - 20:00

III Runda - 22:00

IV Runda - 24:00

s2NerviL.pl

I Runda - 17:00

II Runda - 19:00

III Runda - 21:00

IV Runda - 23:00

Nagroda główna to :

Pozdrawiamy i zapraszamy !

ntwx.png

Opublikowano

Zmień tą ilość hp tych metinów na mapce 120-127, bo tragedia. Niech będą podobne, jak na mapce 105 czy 112 (podobna ilość hp). To te co są teraz to tragedia, bo z konia się go chyba będzie biło 15 minut. Dodać od razu do tych metinów jakieś inne jeszcze ulepszacze, bo po co tyle pd'kow i te skrzynki.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do gry bo naprawde warto eventy czeste ox i mila atmosfera :)
zapraszam do Vindictus :P w averlong sa nooby xD miedzy innymi gildia BoMiSieNudzi ;))

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do gry bo naprawde warto eventy czeste ox i mila atmosfera :)

zapraszam do Vindictus :P w averlong sa nooby xD miedzy innymi gildia BoMiSieNudzi ;))

sam jestes noobem . ;>

@ Krysztaly Energii nie dzialaja przeciagam item i nic sie nie dzieje ( pisalem do Zodiego na TS ale olal ;d )

@@ Co z Tymi paczkami oraz bombkami z mobow ? w Niedziele przez 1-2h to lecialo bylo fajnie :D na forum pisze ze od 15 drop a tu lipa.

image.png

Opublikowano

jest juz drop tych paczek ;) tylko strasznie niski .... wbijalem 2 lvl przez 3h i wylecialo tylko 27 prezentow .. w tym wiekszosc lusek manetek nasion .. ogolnie lipa
przez okres czasu gdy lecialy jako bug lecialo mi w 2h 140 + prezentow i bylo fajnie :P nie wiem jaka jest szansa na drop ale pewnie niska :)
wie ktos moze gdzie dropia najlepiej ? :D i na jakim lvl :P to sobie podropie

Opublikowano

jest juz drop tych paczek ;) tylko strasznie niski .... wbijalem 2 lvl przez 3h i wylecialo tylko 27 prezentow .. w tym wiekszosc lusek manetek nasion .. ogolnie lipa

przez okres czasu gdy lecialy jako bug lecialo mi w 2h 140 + prezentow i bylo fajnie :P nie wiem jaka jest szansa na drop ale pewnie niska :)

wie ktos moze gdzie dropia najlepiej ? :D i na jakim lvl :P to sobie podropie

Expilem przedwczoraj od 103 do 105 ( nie cale 2h z lapka ) i 0 :) wczoraj od 106 do 107 ponad 2h z lapka i nic poza perlami. ;>

@ Krysztaly Energii nie dzialaja przeciagam item i nic sie nie dzieje ( pisalem do Zodiego na TS ale olal ;d )

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...