Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2 NerviL.PL [Dedyk] [Medium]

MrZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będziecie się pytać 1000 razy.

Start serwera - 21:30.

Rejestracja jest czynna od godz 20:30, czyli można śmiało zakładać konta.

Jeszcze godzinka, szykujemy energetyki chopaki.

aw: Czy sztabka yang ( 1mln ) zawsze leci z metina? Jak nie, jaki jest % na drop.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

net ci zerwalo jak byles na stronie naszej zresetuj komputer i bedzie dzialac

Dzięki czekałem do 20;30, a się okazało, że mi strona nie dziala. I nie zalapałem się...

Opublikowano

Czy można już sobie doładować SMy SMSem ? Czy działa już IS ? :) Pytam, gdyż odnośniki Monety oraz ItemShop są przekreślone na stronie głównej :)

Opublikowano

Będziecie się pytać 1000 razy.

Start serwera - 21:30.

Rejestracja jest czynna od godz 20:30, czyli można śmiało zakładać konta.

Jeszcze godzinka, szykujemy energetyki chopaki.

aw: Czy sztabka yang ( 1mln ) zawsze leci z metina? Jak nie, jaki jest % na drop.

60% na drop sztabki z metina dropi od 1 do 2.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Czy można już sobie doładować SMy SMSem ? Czy działa już IS ? :) Pytam, gdyż odnośniki Monety oraz ItemShop są przekreślone na stronie głównej :)

Item-Shop otwarty dopiero 24.11.2013

Free 5% ;3

Opublikowano

Grałem na S1, tam było normalne wbijanie KU jak na PLu, więc tutaj na s2 też tak będzie ;) Ale wbrew pozorom idzie dość szybko :)

Opublikowano

Ile ku do G1??

KU u Trenerów.

Podczas expa zdobywasz wystarczająco kasy aby kupić zwoje i rady do wbijania skilli :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Polecam. Profesjonalna administracja. Zapraszam sam z miłą chęcią zagram.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Pytanko techniczne czy jest możliwość po zmianie w pliku locale cfg z pl np na c1 (Zmiany wymieniłem domyślnie ) chodzi mi o czcionke bo troszkie mierzi mnie wielkość literek :) po 3letniej zabawie na PLu chyba został mi sentyment do małych literek ;)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Fajf minyts rimejning ... Zapraszam gorąco na serwer ! nie na miesiąc, dwa, pół roku na dłużej !

Również jestem za zmianą czcionki na normalną / pl.

­graphic.png

Opublikowano

Dlaczego IS dopiero 24 ?:) Hmm Z tego co widzę da się już doładować SM oraz wejść w ItemShop.. hmm?:)

Opublikowano

Co jak co ale S1 stoi długo ,serwer w ciul dopracowany dużo dungeonów jedyny problem tego serwera mała ilość graczy myśle ,że na tej edycji będzie duża ilość osób i sam się skusze d ogrania:D

Opublikowano

Dlaczego IS dopiero 24 ? :) Hmm Z tego co widzę da się już doładować SM oraz wejść w ItemShop.. hmm? :)

Chodzi tutaj o równe szanse

Oficjalnie informujemy że server ruszył :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...