Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cygany mavexy już szukają posady, aby być blisko adminów i lizak rowki ostro i namiętnie z nadzieją, że będą mieli priv eventy, po czym rozwalą serwer. :] Nie zadawaj się z cyganami, a zwłaszcza z tą mavexową gałęzią 50 kg wagi :D

io7e.jpg

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewne obawy, z iloscia online na servie szczegolnie ze wczoraj wystartował server adiego i narazie sie utrzymuje xD . Tak wgl małysz o co sie z nim poklociles? najpierw koledzy stawiaja server a teraz kazdy osobno jakby nic sie nie stalo

Opublikowano

Mam pewne obawy, z iloscia online na servie szczegolnie ze wczoraj wystartował server adiego i narazie sie utrzymuje xD . Tak wgl małysz o co sie z nim poklociles? najpierw koledzy stawiaja server a teraz kazdy osobno jakby nic sie nie stalo

Co do ilości graczy to się o to nie bój ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Cygany mavexy już szukają posady, aby być blisko adminów i lizak rowki ostro i namiętnie z nadzieją, że będą mieli priv eventy, po czym rozwalą serwer. :] Nie zadawaj się z cyganami, a zwłaszcza z tą mavexową gałęzią 50 kg wagi :D

Rudzielcu nie przypier**alaj się do mnie gonju ;] nie chce być żadnym GM'em lapsie ;3

ps. nauczyłeś się kultury do dziewczyn czy ze swoją mamą też tak rozmawiasz jak to było po tym co się stało na triadorze? (pokaż cycki, dziwka itp.) ;]

Małysz nie lepiej napisać do kogoś kto się zna na kodowaniu stron? bo jak strona od Kongo to znowu będzie włam po kilku minutach gry :x

Opublikowano

Rudzielcu nie przypier**alaj się do mnie gonju ;] nie chce być żadnym GM'em lapsie ;3

ps. nauczyłeś się kultury do dziewczyn czy ze swoją mamą też tak rozmawiasz jak to było po tym co się stało na triadorze? (pokaż cycki, dziwka itp.) ;]

Małysz nie lepiej napisać do kogoś kto się zna na kodowaniu stron? bo jak strona od Kongo to znowu będzie włam po kilku minutach gry :x

już wiele razy mówiłem że strona została poprawiona i załatana :) więc strona jest w 100% bezpieczna:)

nowy film gdzie jest pokazane jak mamy w 100% odbugowaną pieczęć .

http://www.youtube.com/watch?v=DYe_jYnxpgI&feature=c4-overview&list=UU0xj1QG_BZ2fgzt60BDejWg

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Cześć :D Mam małą propozycję :P A mianowicie chodzi o te pierścienie półksiężyca i Upiorne lizaki. Bo jak wiemy żeby zadziałały muszą być ubrane co skutkuje tym, że te dwa miejsca będą zajęte i nie będzie można ubrać PD'ka czy pieczęci. Proponuję żeby lizaki i pierścienie były aktywowane podobnie jak i pupil.

PS: Mam takie pytanie. Oglądałem twój film, który dodałeś dziś i zobaczyłem, że ciągle pisze na chat "Twój pupil nie jest przywołany". Czemu pojawia się taki komunikat? Myślę, że będzie to przeszkadzać graczom.

Pozdrawiam MS-Straciatello

MS-Straciatello

Opublikowano

Cześć :D Mam małą propozycję :P A mianowicie chodzi o te pierścienie półksiężyca i Upiorne lizaki. Bo jak wiemy żeby zadziałały muszą być ubrane co skutkuje tym, że te dwa miejsca będą zajęte i nie będzie można ubrać PD'ka czy pieczęci. Proponuję żeby lizaki i pierścienie były aktywowane podobnie jak i pupil.

PS: Mam takie pytanie. Oglądałem twój film, który dodałeś dziś i zobaczyłem, że ciągle pisze na chat "Twój pupil nie jest przywołany". Czemu pojawia się taki komunikat? Myślę, że będzie to przeszkadzać graczom.

Pozdrawiam MS-Straciatello

Pierścienie jak i inne podobne tego typu itemy będą nakładane, a ten komunikat wyskakuje bo mam przycisk do mówienia ustawiony na f6 a tym przyciskiem otwiera się okno peta.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

W filmiku mówiłeś, że jak przysiadłeś to w ciągu 1 dnia wbiłeś 75lvl hm.. chciałbym się odnieść co do tego czy jest to wyexpione bez PDków i z robieniem misji/eq? ;)

Uczeń
Opublikowano

blad w prezentacji jest napisane ze sie dostaje ksiege wojskowego konia a jest to bojowiec:P

ile razy bedzie zwiekszony resp metinow?

Opublikowano

blad w prezentacji jest napisane ze sie dostaje ksiege wojskowego konia a jest to bojowiec:P

ile razy bedzie zwiekszony resp metinow?

Dziękujemy za informacje, zostało to poprawione.

BKHXTTo.jpg

Uczeń
Opublikowano

zrobie moze ankiete co do tych kd na miecze itp. ;d wkoncu robisz server dla widzow i niech oni zdecyduja:P

Opublikowano

Nie opowiadaj mi 50 kilogramowy nerdzie o tym jak wyglądają stosunki twoje z własną matką bo mnie to nie interesuje :D

P.S - drugie zdanie - świetna składnia...zgłoś się lepiej do przedszkola - świetnie tam się wpasujesz pod kątem intelektualnym jak i wagowym xD

A.W - Zwiekszycie ilość dropu ksiąg z pudełek z metinów ? 1 to trochę za mało -.-

io7e.jpg

Uczeń
Opublikowano

mogli byscie dac ksiegi do handlarzy wkoncu to medium ;] cos jak na Shiro2 ten niemiecki server

Opublikowano

mogli byscie dac ksiegi do handlarzy wkoncu to medium ;] cos jak na Shiro2 ten niemiecki server

Ta opcja na pewno odpada. Cały system gry jest już zrobiony i przetestowany. Zmiany i aktualizacje będziemy wprowadzać dopiero po wystartowaniu serwera :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nie opowiadaj mi 50 kilogramowy nerdzie o tym jak wyglądają stosunki twoje z własną matką bo mnie to nie interesuje :D

P.S - drugie zdanie - świetna składnia...zgłoś się lepiej do przedszkola - świetnie tam się wpasujesz pod kątem intelektualnym jak i wagowym xD

A.W - Zwiekszycie ilość dropu ksiąg z pudełek z metinów ? 1 to trochę za mało -.-

No widzisz to nie ja spinam się przez neta wyzywając dziewczyny od dziwek, kurw i innych ;) na triad**** pokazałeś swoją kulture do dziewczyn/kobiet więc wnioskuje, że w domu też muszą nie źle Cię wyzywać no ale dobra jak masz jeszcze jakieś problemy to zapraszam do pisania na PW

Małysz@ odpowiesz na pytanie zadane wyżej? ;)

Opublikowano

No widzisz to nie ja spinam się przez neta wyzywając dziewczyny od dziwek, kurw i innych ;) na triad**** pokazałeś swoją kulture do dziewczyn/kobiet więc wnioskuje, że w domu też muszą nie źle Cię wyzywać no ale dobra jak masz jeszcze jakieś problemy to zapraszam do pisania na PW

Małysz@ odpowiesz na pytanie zadane wyżej? ;)

Jak ja na triadorze nie grałem, WTF XDDD

Chłopie, zacznij jeść i odejdź od komputera bo ci odbija xD Co za gałąź hahaha.

AW@ - Ale moglibyście zmienić ilość lecących KU z pudeł bo 1 KU z pudła to trochę za mało...:/

io7e.jpg

Opublikowano

Jak ja na triadorze nie grałem, WTF XDDD

Chłopie, zacznij jeść i odejdź od komputera bo ci odbija xD Co za gałąź hahaha.

AW@ - Ale moglibyście zmienić ilość lecących KU z pudeł bo 1 KU z pudła to trochę za mało...:/

zapoznaj się dokładnie z prezentacją oraz z filmami kręconymi przez zemnie to sie dowiesz że dropią po 2 księgi.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jest git nic nie zmieniajcie ludziom juz nudza sie te mediumy co sa skille na p na 17 pkt lub ksiegi u trenerow tak jest perfect ;)

Opublikowano

Ciekawa prezentacja, postaram się pojawić na starcie.

Mam nadzieję Małysz, że wyciągnałeś wnioski po robieniu serwera z Adim. Nie raz miałem z nim doczynienia, wiem, że mało co potrafi. Jedynie co to cokolwiek poedytować i zgrywać "kozaka".

Jak z zabezpieczeniami, jesteście przygotowani na wszelkie DDos'y?

Czy na serwerze będą jakieś ciekawe questy, dungeony, coś unikalnego?

Opublikowano

Ciekawa prezentacja, postaram się pojawić na starcie.

Mam nadzieję Małysz, że wyciągnałeś wnioski po robieniu serwera z Adim. Nie raz miałem z nim doczynienia, wiem, że mało co potrafi. Jedynie co to cokolwiek poedytować i zgrywać "kozaka".

Jak z zabezpieczeniami, jesteście przygotowani na wszelkie DDos'y?

Czy na serwerze będą jakieś ciekawe questy, dungeony, coś unikalnego?

Z dracosa wiele wniosków wyciągnąłem co do ddosów to sama serwerownia ma wielkie zabezpieczenia od których serwer się nie złoży + do tego nasze więc co do ddosów jesteśmy spokojni, a na serwerze jest wiele nowości które nie pokazały się w prezentacji a ukażą się w moich filmach:)

BKHXTTo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...