Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak pacze i mi się server podoba :>

przydał by się pierścień anty expa i jakiś dungeon na lv 30-50 ;)

a jak z biologiem? w prezce nic o tym nie pisze.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak pacze i mi się server podoba :>

przydał by się pierścień anty expa i jakiś dungeon na lv 30-50 ;)

a jak z biologiem? w prezce nic o tym nie pisze.

nad nową mapką dla niskich lvli właśnie myślimy a co do biologów to są dwa które pokaże w moim filmiku, jeden standardowy a drugi od 70lvla gdzie można otrzymać dodatkowe bonusy takie umiarkowane.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Malysz polecam zrobic WO (wierza orkow) do 50lvla i WP (wierza pajakow do 70/75) albo dodajcie jakies nowe mobki na male lvl np. Jakies trolle czy demony i postawcie WD (wierza demonow) czy (wierza trolli) WT do 60lvl : )

po 6 pieter na kazdej wierzy, np. Z metkami/pieczeciami itd a na koncu kowala ; ) napewno gracze bd za. Mozna bd zarobic

Opublikowano

Malysz polecam zrobic WO (wierza orkow) do 50lvla i WP (wierza pajakow do 70/75) albo dodajcie jakies nowe mobki na male lvl np. Jakies trolle czy demony i postawcie WD (wierza demonow) czy (wierza trolli) WT do 60lvl : )

po 6 pieter na kazdej wierzy, np. Z metkami/pieczeciami itd a na koncu kowala ; ) napewno gracze bd za. Mozna bd zarobic

Nikt ci ''wierzy'' nie zrobi. Wierzyć to możesz w b

oga.

Free 5% ;3

Opublikowano

Serwer spoko. Chciałbym tylko dodać ,że strona została wykonana przeze mnie :) więc nie ma żadnych błędów ani nic ;).

To żeśmy sobie pożartowali....

0LsM05U.png

Opublikowano

To żeśmy sobie pożartowali....

Dokładnie, Stronę musieliśmy dodatkowo łatać i tak jesteśmy jeszcze w trakcie dlatego nie będzie przy starcie żadnych dziur bo robi to bardzo dobry webmaster;/

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nilai sry :p

@malysz to jak z tymi wiezami ?? Albo jak nie chcecie tego to cos autorskiego. Jakas mapa od 30 do 50/60 I od 50/60 do 70/80 taka do zarobku na low lvl

Opublikowano

Prezentacja nawet ładna . Może zagram ze starą ekipą , która powoli sie zbiera na fb :)))

Powodzenia ze startem .

2 serwery wychodzące w tym tygodniu warte dużego zainteresowania :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Nilai sry :P

@malysz to jak z tymi wiezami ?? Albo jak nie chcecie tego to cos autorskiego. Jakas mapa od 30 do 50/60 I od 50/60 do 70/80 taka do zarobku na low lvl

już robimy taką jedną mapke ciekawą dla niskich lvlów:)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

spoko serwer czekam na start.

Poszukajcie przynajmniej jednego TGM'a do banowania botów bo sami rady nie dacie z nimi.

Pozdrawiam ;D

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

spoko serwer czekam na start.

Poszukajcie przynajmniej jednego TGM'a do banowania botów bo sami rady nie dacie z nimi.

Pozdrawiam ;D

znaczy się jeśli komuś uda się wejść na jakimś obejściu to naprawdę będzie cud:)), a co do gma to ja będę na bieżąco bo nie ma sensu ryzykować :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Server malysza?

Tak jest to mój serwer ale nie ma nic wspólnego z Teamem dracosa i jego technikami można to nawet wywnioskować po moim ostatnim filmiku.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Tak jest to mój serwer ale nie ma nic wspólnego z Teamem dracosa i jego technikami można to nawet wywnioskować po moim ostatnim filmiku.

Co do tych TGM myślę, że 2/3 osoby można byłoby zarekrutować oczywiścię z takimi prawami jak:

TP admina do gracza i odwrotnie

banowanie

kickanie

pisanie na /n

oczywiścię, jeżeli takowy by się nie spisywał w swojej roli to można go wyrzucić :P myślę że pomoże to Wam abyścię mogli spokojnie pracować, a oni by pomagali również graczą

Opublikowano

Co do tych TGM myślę, że 2/3 osoby można byłoby zarekrutować oczywiścię z takimi prawami jak:

TP admina do gracza i odwrotnie

banowanie

kickanie

pisanie na /n

oczywiścię, jeżeli takowy by się nie spisywał w swojej roli to można go wyrzucić :P myślę że pomoże to Wam abyścię mogli spokojnie pracować, a oni by pomagali również graczą

oj, bardzo nam przykro ale już nikomu nie ufamy jeżeli nic się nie wydarzy przez miesiąc użytkowania serwera wtedy się zastanowimy:/

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

oj, bardzo nam przykro ale już nikomu nie ufamy jeżeli nic się nie wydarzy przez miesiąc użytkowania serwera wtedy się zastanowimy:/

Nikt nie pisze, aby teraz robić taką rekrutacje :) oczywiścię, że musisicie nabrać zaufania i też musicie sprawdzić osoby, które by chciały wystartować w takiej rekrutacji :)

Chciałbym się dowiedzieć jeszcze jak z tą betą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...