Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1400 x 1050, może to ze względu na to, że ekran mojego lapka nie ma panoramy (4:3).

Jeśli jestem jedną osoba to może nie warto się tym zajmować, tylko tak po prostu mi się rzuciło w oczy.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1400 x 1050, może to ze względu na to, że ekran mojego lapka nie ma panoramy (4:3).

Jeśli jestem jedną osoba to może nie warto się tym zajmować, tylko tak po prostu mi się rzuciło w oczy.

słuchaj to że jesteś jedyny nie oznacza że mamy tym się nie zająć jutro popatrzymy czy to jest od tego:)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

słuchaj to że jesteś jedyny nie oznacza że mamy tym się nie zająć jutro popatrzymy czy to jest od tego:)

Rozumiem, w sumie to tylko kwestia estetyczna, jutro rano będzie już można clienta pobrać?

PS. Przeczytaj wiadomość na PW odemnie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnym do gildii na tym serwerze.

15 Lat + , Ogar w grze , ts3 i kultura osobista,

Wiecej info dowiecie się na PW lub skype : krystian65552

Opublikowano

wierzchowce, lizaki, kostiumy i pety w is ?

jak tak to po ile kupując za sms ?

Owszem nie będę kłamał są w is za umiarkowaną cenę ale możecie też je zdobyć w grze z bossów.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Up, czemu mialbys klamac ? Wiadomo serwer trzeba oplacac i zeby na to bylo musi byc cos w is :)

Co ile czytamy ku ? Nie doczytalem ;x proponowalbym co 1h jak spali i 2h jak wejdzie bo i tak 55ku do G : )

Opublikowano

KIEDY FORUM I TS3?????

Ts będzie koło środy czwartku a forum już jest ale dopiero zaczniemy się nim opiekować koło piątku.

ogarnij stronkę na 100% bo nie chcemy sytuacji z Dracosa.

Na dracosie po wielu sprawdzaniach okazało się że był włam wewnętrzny w grze a nie przez stronkę ale pomimo tego na stronce było wiele dziur ale w naszej obecnej wszystko jest naprawione.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Wszystko porządnie opisane, serwer bardzo dobry... ale.. nie zagram przez te nowe kamienie duszy do zbroi.

Ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Wszystko spoko, ale niestety w ogóle nie ma ten serwer startu, do innych serwerów które obecnie się zapowiadają. Nie zagram, jest lepszy wybór ;D

1336584123357966.png

Opublikowano

Wszystko spoko, ale niestety w ogóle nie ma ten serwer startu, do innych serwerów które obecnie się zapowiadają. Nie zagram, jest lepszy wybór ;D

Chyba sobie żartujesz?xD Ten serwer będzie miał najwięcej osób z tych co startują.. jak przeżyje ddosy i włamania to przegoni Ravie, która powoli pada :)

Opublikowano

Up, dokladnie : )

dzis startuja reklamy i na starcie bedzie 3k+ luda .

Ravia pada nie od liczby graczy ale od braku zainteresowania serwerem przez administracje.

Ktory serwer zagraza MPCforumowi ? ; ) eternity jedynie jest tej klasy co MPCforum ale nie ma innych. Bo wszystkie inne to poprostu nudy.

Opublikowano

Nie mowcie, ze znowu macie zamiar dac sie wycisnac?

No dobra, widze, ze niektorzy jeszcze musza sie przekonac, ze malysz to najwiekszy zlodziej w historii metina, a nie isamu ;/

zhda.png

Opublikowano

Nie mowcie, ze znowu macie zamiar dac sie wycisnac?

No dobra, widze, ze niektorzy jeszcze musza sie przekonac, ze malysz to najwiekszy zlodziej w historii metina, a nie isamu ;/

koleś co ty mówisz jaki isamu? czy ty od grubego prosto przyszedłeś ? przecież nikt nie traktuje isamu jako złodzieja nie wiem skąd to wziąłeś?

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Rejestracja zostanie włączona 26 Listopada 2013r.

Client będzie do pobrania 26 Listopad 2013r.

Na stronie pisze że 27 listopada to kiedy w końcu ?

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...