Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS

KD  

442 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze Epickie KD ?

• Tak
      134
    • Nie
      308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na filmiku jest że z kolegą robisz który cię znowu z kasy oebe

Jest to dobry kolega i tamten filmik jest wprowadzający w środę dodam filmik już taki bardziej wartościowy a dokładniej pokaże wam rzeczy o które najczęściej się pytacie itp.

BKHXTTo.jpg

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się super, już po samej prezentacji widać, że robiony z dokładnością, chętnie zagram i zawołam kumpli.

Opublikowano

Nie polecam. Serwer postawiony pod IS, administracja to juz zupelny cyrk: malysz co jedynie potrafi hajsem sypnac i ktos kogo malo kto zna. Ciekaw jestem jaka szansa bedzie na dropniecie tych calych mountow itp. w grze(o ile bedzie taka mozliwosc.

Btw. Skad wy macie tyle wyswietlen?

Maastick@ brudasie za co ten warn? Dalem swoja opinie i ja uzasadnilem. Powiedz odrazu ze za negatywne opinie nt. Malysza i jego serwerow sa warny. Nie pozdrawiam(jestem rasista).

Opublikowano

Nie polecam. Serwer postawiony pod IS, administracja to juz zupelny cyrk: malysz co jedynie potrafi hajsem sypnac i ktos kogo malo kto zna. Ciekaw jestem jaka szansa bedzie na dropniecie tych calych mountow itp. w grze(o ile bedzie taka mozliwosc.

Btw. Skad wy macie tyle wyswietlen?

Dobra idź do prezki memo...mt2 ;] tam 80% serwa jest z epvp no ale cóż zobaczymy kto postawi serw pod IS ^^

Pewnie dlatego, że mają ciekawszy serwer ;)

W prezce jest prezent z KU (1 losowe) i jest napisane, że można zdobyć z moobów czyli podczas expa od psów aż do ostatniej mapy tak? a jaka różnica lvl'owa jest między moobem a postacią żeby wyleciał nam takowy prezent?

Specjalista
Opublikowano

Serwer dobry lecz nie zagram kd klasowe,bd trzeba mieć kilka zbroi :/ Te kd to największe gówno co może być :/..

Szkoda a serwer się dobrze zapowiada :)

Powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Malysz - osoba która wybiła się na isamu , mówiąc że fubu go okradła isamu głupi mu pomagał w tym wszystkim ... Jaka prawda była z tym hajsem to wiedzą tylko oni a jeden i drugi tną w ch***a . Miał nagrywać cała prawda o fubu a w ten czas robił swój śmieszny serwer gdzie połowa jest ściągnięte od innych serwerów . Klient - A***Mt2 . Grafiki z google , gdyby nie isamu małysz nie miałbyś teraz takie rozgłosu . Byłby to drugi Dracos . Pozdrawiam również Sensuala . Oczywiście nie polecam .

@aw Będzie beta ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Malysz - osoba która wybiła się na isamu , mówiąc że fubu go okradła isamu głupi mu pomagał w tym wszystkim ... Jaka prawda była z tym hajsem to wiedzą tylko oni a jeden i drugi tną w ch***a . Miał nagrywać cała prawda o fubu a w ten czas robił swój śmieszny serwer gdzie połowa jest ściągnięte od innych serwerów . Klient - A***Mt2 . Grafiki z google , gdyby nie isamu małysz nie miałbyś teraz takie rozgłosu . Byłby to drugi Dracos . Pozdrawiam również Sensuala . Oczywiście nie polecam .

@aw Będzie beta ?

śmieszny jesteś kolego po starcie zobaczysz i wtedy mi powiesz czy serwer jest źle wykonany a z sensualem go nie robię.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Polecam ze względu na adminów technicznych wykonujących serwer z tą świadomością że nie padnie po paru dniach jak Dracos z technikiem jako Adi ^_^

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

O kur*a :O Ale pompa ^^

Malych w next filmiku pokaż drop z metków, czytanie KU + wymiana PO :)

Powodzenia ! :)

PS. Przydałoby się zwiekszyć drop z mobów bo na filmiku ze spotów 2/3 dropnął Ci tylko zwój, pasowałby wiekszy drop np. pomyslcie nad jakimiś kluczami i skrzyniami :)

@ Sa serwerowe szkatółki ? Typu hemat ? Bo nie doczytałem :) POWODZENIA ! STARTUJCIE JUTRO xD

Opublikowano

Serwer pod kase :)

do tego z Sensualem ja podziekuje :)

He He pseudohejterze. Jakiś dowodzik że w Teamie tego serwera jest Sensual? Bo widzę że ledwo do prezki wbiłeś a już hejtujesz :) Pokaż dowód na to że pracuje on przy MPCforumie :)

Sensual w teamie ??

co do tego, że serwer pod is to sie nie zgodzę skoro lizaków i przepustek nie ma w is

Sensuala nie ma w Team a ten srankster wypisuje bzdety :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

O kur*a :O Ale pompa ^^

Malych w next filmiku pokaż drop z metków, czytanie KU + wymiana PO :)

Powodzenia ! :)

PS. Przydałoby się zwiekszyć drop z mobów bo na filmiku ze spotów 2/3 dropnął Ci tylko zwój, pasowałby wiekszy drop np. pomyslcie nad jakimiś kluczami i skrzyniami :)

@ Sa serwerowe szkatółki ? Typu hemat ? Bo nie doczytałem :) POWODZENIA ! STARTUJCIE JUTRO xD

Witam drop powiększymy tylko że musimy tam dodać rzeczy które wam się przydadzą a nie jakiś syf a co do sensuala to on nie robi zemną serwera i nie jest w treamie !!!!!!!!!!!!!!!

i jak możecie wnioskować że serwer pod isa jak jeszcze go nie widzieliście?

Wszystko w filmiku pokaże i sami się przekonacie jak jest.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Taka propozycja dot. serwera . Dodajcie w ekwipunku dodatkowe okienko (2/3) obok butow aby mozna bylo zalozyc buty wiatru/pd/rekawice i np. Lizaka bo wkur*ia to na innych serwerach ze bijac metka/bossa pod koniec musze sciagnac lizaka/buty wiatru czy wierzchowca aby zalozyc rekawice zlodzieja ; ) mysle ze rozpatrzycie to ;>

@ w filmie pokaz ubijanie bosow wszystkich : ) i przemyslcie te kd bo duzo osob tu nie zagra. Bo w pvp trzeba bedzie zmieniac eq co chwile zeby abs miec.

I przypominam zebys nie zapomnial pokazania skili jak robic bo te ku z prezki takie dziwne ; )

wiem ze serwer jeszcze nie wystartowal ale pomyslcie nad jakims konkursem z reklamy serwera na yt . Najlepsza oprawa graf. czy cos ; )

Nie przejmujcie sie hejtami... Jeden napisal ze serwer robi sensual i potem cala reszta gimbazy pisze to samo. Po drugie ciekawe na co musialby chorowac malysz aby zaufal ludziom z dracosa ktorzy ojeba*i ich z hajsu.

POZDRO

PS. DZIEKI ZA TE WARNY... PKT SIE SYPIA ZA NIC. ALE MAM WYLANE NA TO ;) ZALOZE NEXT KONTO. NIE POZDRAWIAM

Opublikowano

Taka propozycja dot. serwera . Dodajcie w ekwipunku dodatkowe okienko (2/3) obok butow aby mozna bylo zalozyc buty wiatru/pd/rekawice i np. Lizaka bo wkur*ia to na innych serwerach ze bijac metka/bossa pod koniec musze sciagnac lizaka/buty wiatru czy wierzchowca aby zalozyc rekawice zlodzieja ; ) mysle ze rozpatrzycie to ;>

@ w filmie pokaz ubijanie bosow wszystkich : ) i przemyslcie te kd bo duzo osob tu nie zagra. Bo w pvp trzeba bedzie zmieniac eq co chwile zeby abs miec.

I przypominam zebys nie zapomnial pokazania skili jak robic bo te ku z prezki takie dziwne ; )

wiem ze serwer jeszcze nie wystartowal ale pomyslcie nad jakims konkursem z reklamy serwera na yt . Najlepsza oprawa graf. czy cos ; )

Nie przejmujcie sie hejtami... Jeden napisal ze serwer robi sensual i potem cala reszta gimbazy pisze to samo. Po drugie ciekawe na co musialby chorowac malysz aby zaufal ludziom z dracosa ktorzy ojeba*i ich z hajsu.

POZDRO

PS. DZIEKI ZA TE WARNY... PKT SIE SYPIA ZA NIC. ALE MAM WYLANE NA TO ;) ZALOZE NEXT KONTO. NIE POZDRAWIAM

Jutro w filmiku pokaże to wszystko i odpowiem na pytania:)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Dziekujemy za miłe słowa i za to ze trafiają się ludzie który maja większy poziom niż niestety dużo dzieciaków. Staramy sie jak możemy. Serwer jest juz bardzo długo sprawdzany i nie spodziewamy się bugów. Pozdrawiam ludzi który doceniają prace innych

Nie rozumiem twojej wypowiedzi Małysz ...

Idąc twoim tokiem myślenia Ci co chwalą serwer mają większy poziom od tych którym serwer się nie podoba i wyrażają swoją negatywną opinie ? :) i dlatego są dzieciakami ? :)

Właśnie takie myślenie jak twoje ma większość " dzieciaków " ... nie nie hejtuje Cię tylko nie podoba mi się twoje podejście do graczy którzy wyrażają opinie inną niż pozytywną :)

Co do serwera, prezka bardzo ładna :) gratulacje dla grafika lecz mam pare zastrzeżeń ...

1. KD na miecze, sztylety magie itd ... oczywiście każdy będzie tylko takie kd wkładał pewnie jak dorwie zbrojke np 3x 15%+ hp .... w takim razie takie kd jak kd uchylenia czy wita czy nawet speeda czy uniku stracą swoją wartość :)

2. wierzchowce z abs na strzały ? ... wiesz ... 60% + KD 10% + wierzchowiec 15% ( bez problemu da się zbugować by mieć go na sobie i nie jeździć ) to wychodzi jakieś 85% abs na strzały :) powodzenia archerom :)

3. No i trzeci punkt, jeden technik, jeden GM :)

4. I chyba najbardziej istotny ... Małysz w team, sorry, ale nie ufam Ci już :) Jak i z tymi filmikami na FuBu narobiłeś szumu i do tej pory NIC konkretnego nie pokazałeś ... jak i z Dracosem coś nie ufam Ci, ogólnie dużo gadasz a nie do końca robisz ...

Nie jestem dzieciakiem jak coś, wyrażam tylko swoją opinie, od tego jest forum :) a Stawiając tutaj temat powinieneś się liczyć z różnymi opiniami :)

mimo wszystko powodzenia :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co wiem Malysz mialeś nie robic konkurencji isamu (dzieki niemu sie wybil) i nie robic harda:)

Wlasnie widać jaki jestes, i nie wmawiaj ze to medium, bo to podchodzi pod hard medium, cos ala chujmora zapewne.

PS: jestes analfabeta

AW:

Dropi truta z psa?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...